Ολυμπιακός

Να κάνουμε παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία του σταθμού.
Θα πάρουμε το know-how απ’ τα χανούμια…

καλα αυτα τα 2 ηταν επικα…μεχρι και εγω που ειμαι παο ειχα μεινει μαλακας…
ακουστηκαν αρκετα “ασχημα” μπορω να πω…

Ναι,ε;Πάντως μετά στην εκπομπή ο…Θιακός τον λένε, τέσπα.Είχε εκθειάσει τον γαύρο.Και τι εκπληκτηκές μπαλιές και τι ντρίμπλες.Καλά για το γκολ να μην μιλήσω.Απο την αρχή ως το τέλος ΝΑ κάτι τεράστεια γράμματα.Α-Β-C…Εεε εννοώ αδικήθηκε ο ολυμπιακός κλπ.
Αλλά σε θαυμάζω ρε συ.Έκατσες τώρα με το παλιό το βίντεο και βζ βζ η κασετούλα για να καταγράψεις τα σχόλια. :lol:
Τέσπα και 1-1 και 2-1 να ήταν δεν σας βλέπω εκεί.

Επειδή λόγω φθοράς θα χαλάσει όπου να’ναι, αν χρειαστείτε καινούργιο, προτιμήστε το παρακάτω:

http://www.dimitriskarbounis.gr/

Καλά ναι, ο Ζαϊρί ό,τι να’ναι, όσες φορές έχω δει ματς του Ολυμπιακού που παίζει μέσα είναι ανύπαρκτος.

Οι δηλώσεις του Τοροσίδη μετά από ματς ήταν παιδικές. Κι ας έχει ένα δίκιο στην τελική, το χάνει όταν είναι επαγγελματίας και λέει αυτά που σκέφτεται με τέτοιο τρόπο.

Να’χε κι η Πανάθα έναν σέντερ μπακ σαν το Μέλμπεργκ καλά θα’ταν … (με τον Εργοτέλη πάντως έπρεπε να’χε τσιμπήσει μια κόκκινη …)

Έλα ρε karvou αμέσως.Πλάκα κάνω.Αφού δεν θα περάσει ούτε βάζελος(κατά 70%) ούτε γαύρος(κατά 99.999%).
Βασικά εγώ έχω 2 βίντεο και τα 2 χαλασμένα και δε μπορώ να δω παλιές AC/DCιες επικές :frowning: . Τέσπα αν σε πρόσβαλα τότε αλλάζω συσκευή και την κάνω blue ray writer…Ooo χλιδααα! :slight_smile:

Παρομοίως. Το όνομα στο λινκ είναι ίδιο με το ονοματεπώνυμο μου :stuck_out_tongue:

A τότε κάνεις διαφήμηση! Να κάνεις autoban τώρα. [-X
E ρε τοτε δε σε χαλά να κάθονται βάζελοι γαύροι στον καναπέ.Θα τους πουλάς.Και μας το παίζει και true ξερωγώ :stuck_out_tongue:

Βασικα εγω θελω να πω κατι στα ατομα που λενε πραγματα του στυλ : <<Ελα μωρε,σιγα την ομαδα της Μπορντο που μας την ειχαν παρουσιασει κ υπερομαδα!Τπτ δεν ηταν!Την υπερτιμησαμε.Επρεπε να μπουμε μεσα για να πεταξουμε 3-4 γκολ>>…

Σε οσους εχει περασει απτο μυαλο η παραπανω σκεψη,θελω να επισημανω πως η Μπορντο δεν ηταν αυτη η υπερομαδα που περιμεναμε διοτι ο Ολυμπιακος με την τακτικη του σημερα την περιορισε…
Αν μπαιναμε για να την ξεφτυλισουμε αυτη την ομαδουλα,οπως λενε μερικοι,ισως το αποτελεσμα να ηταν πολυ χειροτερο κ τοτε να βλεπαμε ΟΛΟΙ τι ομαδαρα εχει η Μπορντο…

Οποτε,μια χαρα επαιξε η ομαδα κατα τη γνωμη μου.Ημασταν λιγο ατυχοι μονο.Δεν πειραζει.Συνεχιζουμε

Ότι έγινε έγινε. Κρίμα στο λαιμό του θείου, γιατί το ματς θα μπορούσαμε να το πάρουμε αν είχε ενισχύσει την ομάδα, όταν έπρεπε. Μπράβο στην κερκίδα, χειροκρότησαν την καλή προσπάθεια και όχι το αποτέλεσμα.

Η παρατήρηση που θέλω να επισημάνω είναι ότι στην καφετέρια (έκανα το λάθος να δω το ματς στην Φιλαδέλφεια) είχαμε κάποιους κομπλεξικούς ΑΕΚτζήδες που καταχάρηκαν το γκολ. Παίδες, αν δεν περάσει ο ΟΣΦΠ (και ο ΠΑΟ) θα χάσει πόντους η Ελλάδα, όχι μόνο ο Ολυμπιακός ή ο Κόκκαλης.
Αυτά.

ο σπυρόπουλος είναι σκέτο σίχαμα

Εύγε!

Να κι ένας που σκαμπάζει λίγη μπάλα γιατί βαρέθηκα να διαβάζω στα sites ότι ο Ολυμπιακός υπερτίμησε την (πρωτοπόρο Γαλλίας και καλύτερη ομάδα της φάσης των ομίλων) Μπορντό και δεν τόλμησε παραπάνω. Αφού μας τα 'χουν ζαλίσει φέτος για το ότι δεν έχουμε παίκτες της προκοπής (που όντως δεν έχουμε) και για την ανύπαρκτη φυσική κατάσταση (πού όντως τέτοια είναι), τώρα απαιτούσαν από αυτό το ερείπιο να “πατήσει χάμω” τη Μπορντό. Για γέλια όμως…

Ο Ολυμπιακός χτες έπαιξε πανέξυπνα, δέχτηκε ένα γκολ από το πουθενά (δεν ήταν καν φάουλ, αλλά έτσι όπως πήγε ο Λούα δινόταν), δεν άφησε τη Μπορντό να του κάνει πάνω από μία ευκαιρία όσο πίεζε για την ισοφάριση και έχασε τα άχαστα. Στο τέλος σκόραρε αλλά η αγγλίδα αδερφή είχε άλλη άποψη.

Επαναλαμβάνω, πρόκριση εκει μέσα και μετά πλακίτσα στον πελάτη.

Εν τω μεταξύ, αν κάτσει να σκεφτεί κάποιος πόσα αποτελέσματα έχουν αλλοιωθεί τα τελευταία 2 χρόνια, από διαιτητικά λάθη, υπέρ των Γαλλικών ομάδων θα βάλει τα γέλια. Με Πλατινί στην προεδρία οι γαλλικές ομάδες θα σκίζουν παντού…

καλημερα, τι να πω για χτες. η ομαδα τα εδωσε ολα και για αυτο δεν εχει κανενας παραπονο. ευτυχησαν οι γαλλοι να βαλουνε το γκολ στο 47… (ελεος στο 47 κιολας…)
καλυτεροι ηταν λιγο μετα, αφου δεν ειχανε αγχος, αλλα παρ’ολα αυτα το ματς το πηγαμε ολοσωστα. ευκαιριες καναμε αρκετες και φυσικα το γκολ επρεπε να μετρησει. για αυτο τι να πεις. anyway ας παιζουν ετσι σε καθε ματς, γιατι αυτο ειναι το πιο σημαντικο και μετα ολα τα αλλα ερχονται.

η μονη παραφωνια χτες ηταν το κεντρο το οποιο χωρις ντουντου ειναι αργο. το ειπαν διαφοροι και εχουν δικιο. αυτο για μενα σημαινει απαραιτητα κινηση το καλοκαιρι.

Mα ήδη η Μπορντό ξεκίνησε φέτος το Τσάμπιονς Λιγκ ισοφαρίζοντας με γκολ-οφσάιντ (καταφανέστατο) την Γιουβέντους.

Δεδομένων των φετινών παραλογισμών, τους οποίους έχει υποστεί η ομάδα, στο ματς με τη Μπορντό παρουσιάστηκαν σε ανεκτό επίπεδο και δεν παρουσίασαν την απαίσια εικόνα που έχουν δείξει σε μια πληθώρα ματς του πρωταθλήματος.
Καταρχάς, ο Μελ είναι ο καλύτερος αμυντικός που έχει παίξει μπάλα στον θρύλο. Και αν όχι ο καλύτερος, σίγουρα μέσα στους πολύ λίγους κορυφαίους. Η μοναδική μετεγγραφή που αξίζει 1000%, δεν το συζητάμε.
Ο Λούα Λούα, αντίθετα με τις προβλέψεις των ειδημόνων προ μηνός, είναι ο καλύτερος παίκτης του ολυμπιακού στα τελευταία ματς. Και σε θέσεις που δεν είναι οι φυσικές του, αν και πολλές φορές το κουράζει μιας και δεν υπάρχει το χαφ στυλ Ντουντου να βοηθάει.
Είναι πολλά βέβαια, και μπορούν να ειπωθούν ακόμα περισσότερα από όλους. Αλλά, ειλικρινά, παίκτες σαν τον Ζαϊρί τι δουλειά έχουν σε αυτή την ομάδα; Ναι, το κατέχει το άθλημα, είναι παίκτης φαντεζί και μπορεί να σου κάνει μια γαμημένη φάση για γκολ. Μια όμως. Οκ, αυτά γίνονται και στο 5χ5. Τι να το κάνεις ένα εξτρέμ που μαρκάρει χώρους, κινείται σχεδόν πάντα σε μέτρια επίπεδα απόδοσης και δεν βοηθάει εκεί που είναι η παραδοσιακή δύναμη της ομάδας; Η πλαγιοκόπηση.

Ο Ντάτολο οκ, μια χαρά παίκτης είναι (Αργεντίνος γαρ) και σίγουρα για να τον κάλεσαν στην εθνική κάτι παραπάνω θα ξέρουν, αλλά με βάση την απόδοσή του στα ματς που τον έβαλαν στη βασική 11άδα, η τιμή του είναι, αν όχι πλασματική τότε υπερβολική. Βλέπουμε.

Πάντως, η ομάδα εκτός του ότι φαίνεται να αρχίζει (έστω και με αργούς ρυθμούς) να βρίσκει τα πατήματά της, το σίγουρο είναι ότι στην επόμενη μετεγγραφική περίοδο πρέπει να γίνουν πολλές, προσεγμένες και επιλεκτικές κινήσεις. Δεν είναι εικόνα ομάδας που διεκδικεί πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες αυτή. Και αν το πάλεψαν λόγω εγωισμού παραπάνω, απότι πχ έκαναν με τον Εργοτέλη στο β’ημίχρονο, είναι επειδή το Καραισκάκη είναι έδρα. Από κει και πέρα, σίγουρα δεν περίμεναν το βάζελο να απολέσει τόσους βαθμούς σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα και το ότι παραμένουν στο παιχνίδι, ίσως τους κάνει να το παλέψουν κι’άλλο.
Και βέβαια, όσο δύσκολο και να 'ναι το δεύτερο ματς στο Μπορντό, με τέτοιες διαιτησίες σίγουρα γίνεται ακατόρθωτο.

Εγω έτσι όπως το είδα το ματς, στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού η Μπορντω ήταν αυτή που έλεγχε το ρυθμό και όχι ο Ολυμπιακός. Εγω νομίζω ότι η Μπορντω αυτό ήθελε να πάρει, ένα 0-1 το έβαλε το γκολ και μετα μπήκε στε ρελαντι…:wink: στις επόμενες επιθέσεις τους νόμιζα ότι περισσότερο να γυρνάνε τη μπάλα θέλανε (που το κάνανε άνετα) παρά να σκοράρουν. Ο Ολυμπιακός ισοροπούσε το παιχνίδι σε αρκετά σημεία, αλλά μέχρι να μπει ο Νταρμπισιρ και να αλλάξει λίγο η επίθεση μου έδινε την ίδια εικόνα που έιχα για τον Ολυμπιακό και στα προηγούμενα παιχνίδια CL, ότι φέτος μόνο η άμυνα είναι η δυναμή του και μπροστά σχεδόν μηδέν, να κατεβάσει μπάλα απο άκρα, να προωθηθούν πάικτες, λίγη κίνηση τπτ…απελπιστικά μόνος του Ο Μήτρογλου. Νομίζω ότι η Μπορντώ έιχε παραχαλαρώσει στα τελευταία 10-15 λεπτά και βγήκαν κάποιες φάσεις πιο άνετα για το Γαυρο (+ το κακώς ακυρωθεν γκολάκι), αλλά έτσι όπως το είδα το παιχνίδι και πάλι πιστεύω ότι η Μπορντω δεν τα έδωσε όλα. Τώρα στη Γαλλία πολύ δύσκολα το ματς δεν θα πάει σε κανενα σκορ 2-0…(my opinion)

Πρέπειμ και ο ίδιος ο Ολυμπιακός να αποφασίσει ,αν θα το παλέψει, γιατί σε τέτοιες φάσεις, συνήθως την παρατάει την ρεβάνς, και έρχονται τα 2-0,3-0:):!:

συμφωνω οτι ηρθε να κλεψει το ματς, αλλα οχι οτι το ελεγχε. αν δεν εβαζε το γκολ στο 47 δυσκολα θα ειχε τοσο καλη αναπτυξη στο δευτερο. και επισης τις ευκαιριες τις εκανε πιο πολυ απο δικα μας λαθη της στιγμης κι απο στημενα οχι απο καθολικη υπεροχη της. τελος παντων τι να λεμε τωρα, 0-1 χασαμε και παμε για το επομενο. μακαρι να παιξουμε τοσο καλα στο 2ο ματς. το ξαναλεω παιξαμε πολυ καλα χτες και ετσι πρεπει να παιζουμε σε ολα τα μας αν οχι λιγο καλυτερα (το κεντρο θελει πολυ δουλεια γιατι παμε με το καρβουνιραη οταν οι αλλοι πανε με το Inter city…)

ο ολυμπιακός πιστεύω θα πρέπει να παίξει ακριβώς με τον ίδιο τρόπο στην ρεβάνς για να έχει ελπίδες.οι γαλλικές ομάδες δεν κλείνονται στα καρέ τους και παίζουν ανοιχτά ακόμα και αν έχουν θετικό αποτέλεσμα(πόσο μάλλον τώρα που η μπορντώ θα παίζει στην έδρα της) να κρατήσουν.οπότε ο ολυμπιακός στάνταρ θα βγάλει τουλάχιστον 1-2 καλές ευκαιρίες.το θέμα είναι να κάνει το γκόλ σε κάποια ευκαιρία.