Ο Ντε Μος φαίνεται πως είναι ο πρωτος στόχος του Ολυμπιακού για προπονητής από την νέα σεζόν. Επίσης ο Ντιόγκο μάλλον πάει δανεικός με οψιόν αγοράς στην Σάο Πάολο. Πως σας φαίνονται αυτές οι επιλογές;
Μην παραπονιέστε όμως όταν και οι άλλοι λένε ότι οι μποροθρύλοι, παπουτσέλιδες, παπαδάκοι, σπάθες, ποντίκιδες και 1.000.000 άλλοι ήταν παίχτες του θρήνου. Αλλά τότε ήταν καραμέλα για τη διαιτησία. Ενώ, η φάση με την μπορντώ είναι η “δίκαιη οργή του λαού του θρήνου”. Τι λέγατε τότε εσείς στους άλλους; ας είχατε ομάδα να κερδίζατε και αφήστε τη διαιτησία. Ας είχατε λοιπόν ομάδα να έχει ρίξει 4 στη μπορντώ, να μη σας νοιάζει το (σωστά κατ εμε) ακυρωθέν στο 90.
jm ήρεμησε ρε μαν, ούτε εμείς δεν κάναμε έτσι όταν μας λέγατε τα παραμύθια για την παράγκα.
Για το πρώτο γελάω, για το δεύτερο προσεύχομαι.
δώστε τον γιατί δεν πάει άλλο!
Επανηλθε ο βηχας μου απ’τα γελια.
Δε νομιζω να σας εχουν ακυρωσει παρομοιο γκολ (που το θεωρεις και σωστα ακυρωθεν) και να εχουμε κανει λογο για καραμελα. Ακομα και ο παναθηναικος οταν παιζει καλη μπαλα και τον σφαζει η διαιτησια τα λεμε νομιζω.
Τωρα οταν λες “ας παιζατε καλα για να νικαγατε παρα την κακη διαιτησια” οταν παιζεις κοντρα στον Εργοτελη ξερω γω, οκ συμφωνω ως ενα σημειο.
Οταν το λες αυτο σε ομαδα που παιζει κοντρα στη Μπορντο που ειναι σαφως δυνατοτερη ομαδα, εισαι για γελια.
εδω λεει την επεσαν τα δικα μας καλοπαιδα σε εκδρομεις της μπορντο και καθεστε και ασχολειστε με τη διαιτησια
αυτη τη φορα δεν το γλυτωνει το κεκλεισμενων, μην ειναι μεγαλυτερη η τιμωρια
Την καμπάνα τη γερή την αξίζουμε 8)
Μακάρι να φύγει ο Ντιόγο , απλά μακάρι…
Ναι? Εγω διαβασα εχτες οτι οι Μπορτν… - αληθεια πως τους λενε τους κατοικους/φιλαθλους της Μπορντο? :-k - την επεσαν σε κατι δικους μας και επενεβη η αστυνομια και πλακωθηκαν και με τους μπατσους.
Ωραια. Παλι τιμωριες γαμω? Νεα Αγγλια θα γινουμε
καλά για Ντε Μος δεν έχω κουράγιο καν να σχολιάσω…Στο μπάσκετ τώρα απότι φαίνεται περνάμε πρώτοι και θα αντιμετωπίσουμε με πλεονεκτημα έδρας την Πρόκομ. Αν κάνει το καλό σήμερα η Μπαρτσελόνα και αποκλείσει τον Πάο θα μαστε σούπερ και θα ξέρουμε τους 2 από τους 4 του φαιναλ φορ .8)
Συμφωνώ απολύτως alucard! Ειρωνικό ήταν το ποστ μου. Πολύ απλά.
Είμαι εξάλλου ο πρώτος που λέει ότι όχι τον εργοτέλη που αναφέρεις, ούτε τον Α.Ο. Ανώ Κάτω και Πλαγίως δεν είναι υποχρεωμένη να νικάει μια ομάδα με κόντρα τη διαιτησία. Αυτές άλλων γελοίες δικαιολογίες είναι. Μόλις βέβαια τους πονεσει κι αυτούς λίγο, μιλάνε για σφαγή.
Ειρωνικά το έγραψα,το εξήγησα μάλιστα στο ποστ μου, αφού έγραψα ότι εσείς λέτε στους άλλους έτσι, θα θέλατε να σας απαντάνε με τον ίδιο τρόπο;; Εσύ νόμισες ότι το λέω σοβαρά, αλλά σε καλό σου βγήκε αφού γέλασες…
Γι’αυτο ειπα οτι συμφωνω ως ενα σημειο. Οταν μια ομαδα παιζει χαλια και αδικειται και απο την διαιτησια, ναι μεν δε θα σωνοταν αν η διαιτησια ηταν 50-50 αφου και παλι χαλια επαιξαν και σε αυτο θα πρεπει να εστιασουν πρωτα (γι’αυτο λεμε καμια φορα οι ομαδες οτι ειναι καραμελα τα της διαιτησιας) αλλα απο την αλλη, και το οτι η διαιτησια ειναι κακη δεν δικαιολογειται. Ακομα και αν η ομαδα επαιξε χαλια και θα εχανε ετσι κι αλλιως ξερω γω, τα λαθη της διαιτησιας παραμενουν λαθη και δε θα ερπεπε να υπαρχουν.
Τωρα με την Μπορντο δεν ισχυει το παραπανω παραδειγμα. Παιξαμε καλα και αν η διαιτησια δεν ειχε κανει το λαθος θα ειχαμε μια ισοπαλια. Θα σταθω μονο στο ακυρωθεν γκολ γιατι αμα αρχισουμε με ολα τα “αν”, θα φτασουμε στο αν η γιαγια μου ειχε ροδες, θα ηταν πατινι. Σε τετοια ματς, η γκρινια για την διαιτησια ειναι δικαιολογημενη. Αν η Μπορντο μας ειχε ριξει καμια 5αρα δε θα το συζηταγα. Οκ λαθος θα ηταν αλλα δε μας εσωζε κιολας.
Πρεπει να το δουλεψω αυτο με τα ειρωνικα ποστς
Έτσι ακριβώς είναι. Όταν παίζεις με μια ομάδα ισοδύναμη ή και λίγο καλύτερη, ακόμη και μια φάση είναι καθοριστική. Αλλά και με μικρότερη ομάδα, και πάλι δεν είσαι υποχρεωμένος να νικάς και τη διαιτησία κάθε φορά, ή όταν η διαιτησία σπρώχνει τον ανταγωνιστή σου και καθαρίζει κάποια τέτοια ματς, ενώ θα “κόλλαγε” αλλιώς και μετά πας εσύ στην ίδια έδρα και “κολλάς”, δεν αντέχεις να ακούς το φτιάχτε ομάδα και σταματήστε την καραμέλα. πχ η καβάλα φέτο έφερε χ στο καραισκάκη και διπλό στο οακα. Την έπαιξαν 50-50 και έφερε αυτά τα δύο αποτελέσματα. Αν τώρα είχε φέρει το χ στο καραισκάκη και προχθές στο οακα μόλις έγινε το 0-1 άρχιζε ο διαιτητής τα δικά του και να…πάρε κόκκινη και να… πάρε πέναλτι και το γύριζε ο παο 2-1, πως θα σου φαινόταν να σου έλεγα: “άσε την καραμέλα για τη διαιτησία και φρόντισε να φτιάξεις ομάδα ώστε να μην έφερνε 0-0 η καβάλα στο γήπεδο σου;” πως θα σου φαινόταν, αν φέτος, όπου κόλλησε ο παο τον ξεκόλαγε η διαιτησία και ήταν τώρα 14 βαθμούς μπροστά;; εντάξει, δε λέω, να φτιάξουν ομάδα και οι δύο και οι υπόλοιποι, αλλά η διαιτησία δεν μπορεί να επιρρεάζει μονομερώς. Λάθη θα γίνουν, αλλά αν γίνονται πάντα από τη μια μεριά, είναι πρόβλημα και είναι αδικία. Φέτος πιστεύω δεν σπρώχνουν κανέναν, γι’ αυτό έχει πάρει και τέτοια τροπή το πρωτάθλημα και έχει και πολύ ενδιαφέρον.
Θα μου φαινόταν ότι έχεις δίκιο.
Παρότι ΚΑΙ με την Καβάλα μας ακύρωσαν κανονικό γκολ (όπως και με Ηρακλή και ΑΕΚ).
Ρε συ κρισπ, αφού καταλαβαίνεις τι λέω, μην το ζορίζεις.
Έχω δίκιο ως προς εσένα. Φτιάξε ομάδα να μην γκελάρεις (κατά το δυνατόν). Αυτό όμως δικαιώνει τον ανταγωνιστή σου που θα γκέλαρε κι αυτός, αλλα δεν τον άφησε ο ρέφερι;
Ναι οκ, να φτιάξεις ομάδα, αυτό είναι το πρώτο. Όμως και μπαρτσελόνα να γίνεις δεν γίνεται να πάρεις και τα 30 παιχνίδια. Κάπου θα κολλήσεις. Πως θα σου φαινόταν λοιπόν εσύ να χάνεις βαθμούς, γιατί και η καβάλα και ο εργοτέλης πχ μπάλα παίζουν κι αυτοί, και ο αντίπαλος σου μόλις κολλήσει να τον τραβάει ο ρέφερι;
Για να πάρεις πρωτάθλημα δεν αρκεί να μαζεύεις μόνο εσύ βαθμούς. Πρέπει να χάσει και ο αντίπαλος σου. Υπάρχει ομάδα που να έκανε το 30/30; όταν εσύ κολλήσεις (έστω έχεις σούπερ ομάδα) σε 3-4 ματς και ο άλλος τα καθαρίσει με διαιτησία είναι δίκαιο;
Ομάδες πολύ καλύτερες από αυτές που έχουν, θα έπρεπε να έχουν φτιάξει και ο οσφπ και ο παο. Άλλο όμως αυτό και άλλο το γεγονός ότι η διαιτησία δεν θα πρέπει να σπρώχνει συνεχώς προς την ίδια κατεύθυνση. Δεν νομίζω να διαφωνείς σ’ αυτό. Ούτε είναι υποχρεωμένος ο οσφπ ή ο παο να γίνει μπαρτσελόνα πχ για να πάρει το ελληνικό πρωτάθλημα επειδή ο άλλος σπρώχνεται. Μακάρι να γίνει, αλλά άλλο θέμα αυτό.
Φέτος τα βλέπω καλύτερα τα πράγματα, γι αυτό έχει μπει και ο παοκ στο παιχνίδι.
Κάποιες υποψίες που πήγαν να εμφανιστούν ότι ο παο σπρώχνεται δεν νομίζω ότι στέκουν. Αν ήταν έτσι θα μας έδινε το πέναλτι του βύντρα με τον αστέρα να πάμε με +4 στο καραισκάκη. Δεν χρειαζόταν καν να σπρώξει, απλά θα έδινε κάτι που υπήρχε. Ή θα καθάριζε ένα από τα τελευταία ματς (πχ καβάλα) η διαιτησία. Σε 5 ματς έχουμε 1 νίκη 2 ήττες και 2 ισοπαλίες. Ένα από αυτά να άλλαζε, είχαμε πάρει ήδη το πρωτάθλημα. Άρα νομίζω, τα πράγματα είναι καλύτερα φέτος. Και έτσι πρέπει να είναι…
Εμένα πάντως φέτος δε με νοιάζει να φτιάξουμε ομάδα. Αυτό που πραγματικά θέλω, είναι στη τελευταία αγωνιστική να είμαστε πρώτοι, να θέλουμε μόνο νίκη, να χάνουμε στο ημίχρονο και στο 2ο ημίχρονο να μπούμε στο γήπεδο με άλλο προπονητή (με το Νινιάδη π.χ.) γιατί ο Κόκκαλης θα έχει απολύσει τον Μπάντοβιτς!!!
Κι ας χάσουμε τελικά! Αυτό θα ήταν το ιδανικό τέλος για τη φετινή χρονιά 8)
Συμφωνώ.
Φέτος είναι όλα καλά.
Μέχρι να πέσει ο ΠΑΟ απ’ την κορυφή…
Ναι, η αλήθεια είναι ότι ο Κόκκαλης πρέπει να το κάνει κι αυτό. Να άλλαξει προπονητή στο ημίχρονο! Πράγματι μόνο αυτός θα μπορούσε. Που ξέρεις μπορεί και να γίνει. Εκεί κοντά πρέπει να τριγυρνάει ο Αλέφαντος οπότε αν στο ημίχρονο του αγώνα με τον Άρη τα πάρει ο “χοχοχο”, γιατί όχι; ο αλέφας μόλις του το πει θα πηδήξει κατευθείαν στον πάγκο! και στο σβέρκο του Μπα - ντοβιτς!
Δεν νομίζω να έχω δώσει τέτοια εντύπωση. Ότι δλδ τα βλέπω όλα καλά (για την ακρίβεια δεν είπα ότι είναι όλα καλά, αλλά καλύτερα από άλλες φορές) επειδή ο παο είναι πρώτος. Ή ότι περιμένω στη γωνία και μόλις πέσει ο παο από την κορυφή θα βλέπω παράγκες κτλ
Αν δούλευε ακόμα η κόκκινη παράγκα θα είχε φανεί ήδη. όπως και αν δούλευε η πράσινη, ο παο θα ήταν τώρα στο +10 εύκολα. Ευτυχώς δεν είναι…
Τώρα βέβαια θα μου πεις, αν δωθεί κανένα περίεργο πέναλτι στο ντέρμπι απ’ τη μία ή την άλλη μεριά, τι θα λέω; Δεν νομίζω να συμβεί, αλλά και αν συμβεί, μάλλον θα πρόκειται γι’ αυτό που λέμε “ανθρώπινο λάθος”. Οι δύο παράγκες (πράσινη και κόκκινη) αν υπήρχαν (ή υπάρχουν και αλληλοεξουδετερώνονται;), είχαν δεκάδες ευκαιρίες να έχουν καθαρίσει. Λες να κρύβονται για να εμφανιστούνε στο ντέρμπι;
Δε λέω για σένα, λέω για τη γενικότερη εντύπωση.
Αν έμενε το 0-1 με τον Εργοτέλη και έχανε ο ΠΑΟ, αυτά θα διαβάζαμε και θα ακούγαμε.
Σ’ αυτό είμαι υποχρεωμένος να συμφωνήσω. Η νοοτροπία που υπάρχει στην μεγάλη μάζα των οπαδών και των δύο (και που τροφοδοτήται από οπαδικές εφημερίδες, προέδρους κτλ) αυτή είναι και δεν αλλάζει.
Ας αλλάξω θέμα τώρα και ας ευχηθώ στον ΠΑΟ μέσα από το θρεντ του ΟΣΦΠ να έχει μια καλή βραδιά στη Ρώμη απόψε (όσο γίνεται τελοσπάντων).
Να πω επίσης ότι η φετινή σας ομάδα στο μπάσκετ μου αρέσει πολύ. Χρήζει βελτίωσης ακόμη, αλλά είναι μια πολύ καλή και συμπαγής ομάδα. Και απευθύνομαι σε σένα κρισπ, γιατί θυμάμαι διαφωνούσαμε για το Γιαννάκη το καλοκαίρι. Είναι τελικά καλός προπονητής; εγώ συνεχίζω να πιστεύω πως ναι. Και τώρα έχω περισσότερους λόγους.