Ο Γιαννάκης δούλεψε φέτος πολύ και του το αναγνωρίζω. Αυτό δε σημαίνει ότι η όποια κριτική του έκανα μέχρι φέτος αυτομάτως εξαφανίζεται. Η κριτική κυρίως εστιαζόταν στον τρόπο αντιμετώπισης των συστημάτων του ΠΑΟ από τον οποίο είχαμε χάσει και τους 3 τίτλους πέρσι. Φέτος στα δυο μεταξύ μας ματς είναι εμφανές ότι έκατσε και διάβασε τον Ομπράντοβιτς και του ακύρωσε τα ατού. Φυσικά σε αυτό βοηθά και η μέτρια έως κακή σεζόν που κάνουν πολλοί παίκτες κλειδιά του ΠΑΟ. Μένει να δούμε τι θα κάνει και στη συνέχεια γιατί γενικά στην Ευρωλίγκα είχαμε αρκετά βατό πρόγραμμα μέχρι τώρα και λογικά θα πάμε περπατώντας στο φάηναλ φορ.
Την προηγούμενη χρονιά βέβαια, ο παο ήταν σε τρομερή κατάσταση, ενώ ο Γιαννάκης δεν είχε αρκετούς παίχτες σε καλή κατάσταση. πχ άλλος τεοντοσιτς φέτος, άλλος τσίλντρες + τις προσθήκες.
Πιστεύω ότι ο Γιαννάκης είναι από τους καλύτερους προπονητές στην ευρώπη. Ζήτημα είναι αν υπάρχουν δύο ή τρεις που μπορούν να θεωρηθούν καλύτεροι (πχ ομπράντοβιτς, μεσίνα και αν). Εγώ πιστεύω ότι θα φτιάξει τρομερή ομάδα. Και θα πάρει και ευρωπαικό. ίσως και φέτος.
Επίσης, μου ήταν πάντα συμπαθής και αυτό δεν άλλαξε ούτε τώρα που είναι στον οσφπ. Δεν καταλαβαίνω γιατί θα έπρεπε να φύγει η εικόνα του απ’ το οακα να σηκώνει το πρώτο ευρωπαικό του παο. Μου συμβαίνει κάτι περίεργο. Θέλω να τον δω να πετυχαίνει, παρ ότι δεν θα έλεγα το ίδιο και για τον οσφπ :lol:
- ότι δεν παίζει ο Τσαρτσαρής…κιαυτό μας βοηθάει, αλλά κυρίως αυτό που γράφεις για τον Γιαννάκη, που φέτος αντιμετωπίζει με πολύ καλύτερο και επιτυχημένο τρόπο τα συστήματα του Ομπράντοβιτς, αν και στα επόμενα παιχνίδια θα φανεί περρισότερο αυτό, αν ο Ομπράντοβιτς βρει αντίδοτο, και πως θα αντιδράσουμε εμείς:):!:
Παντως ειναι η ευκαιρια μας να νικησουμε και την Κυριακη στο ΟΑΚΑ και να εχουμε το πλεονεκτημα εδρας στα play off… Τωρα που αποκλειστηκανε και απο την Ευρωπη και ειναι με χαλια ψυχολογια, πρεπει να νικησουμε. Βεβαια θα τα δωσουν και αυτοι ολα για να επανελθουν στις νικες, αλλα πρεπει φετος να δειξουμε οτι η ομαδα αποκταει σιγα, σιγα χαρακτηρα στα δυσκολα…
Φύγαμε για Παρίσι και χωρίς τον βάζελο εκεί. Ευκαιρία να είμαστε πιό συγκεντρωμένοι και να μην αναλωθούμε στον εμφύλιο του ημιτελικού.
Θά’ναι και άλλες τρεις ομάδες εκεί, έτσι; και πρέπει να περάσουμε απ’την φάση των οκτώ:):!:
Συμφωνώ με τα περί ομάδας γαύρου φέτος και, ναι, ο Γιαννάκης ΕΙΝΑΙ καλός προπονητής. Μην ξεχνάμε και τα όσα έκανε με εθνική ε.
Το ξαναλέω (θα το παίξω και στοίχημα! :p) ότι ο Ολυμπιακός φέτος είναι για μένα το φαβορί (τη μισώ αυτή τη λέξη αλλά δεν μου’ρχεται η αντίστοιχη ελληνική :p) για να πάρει το ευρωπαϊκό. Έχει παίκτες ποιότητας, η ομάδα του έχει αρχίσει να δένει και λογικά θα είναι σε πλήρη φόρμα στους προσεχείς μήνες ενώ πέραν Ρεάλ και Μπαρτσελόνα δεν βλέπω καμιά άλλη ομάδα να μπορεί να τον κοντράρει φέτος άμα είναι στη μέρα του.
Η τριάδα Τεόντοσιτς - Κλέιζα - Τσίλντρες (τον τελευταίο δεν τον πάω σαν παίκτη αλλά τέλος πάντων δεν είναι εκεί το θέμα μας, τα αθλητικά προσόντα του δύσκολα τα βρίσκει κανείς στην Ευρώπη ;p) είναι αυτή τη στιγμή ίσως η πιο παραγωγική στην Ευρώπη.
Το παλικάρι απ’την Νίκαια κρίνεται φέτος μόνο απ’τα αποτελέσματα, και όσο καλή δουλειά νά’χει κάνει φέτος θα φανεί μόνο από αυτά:):!::!:
Συζητανε αποκλεισμο του Ολυμπιακου απο ευρωπαικες διοργανωσεις για καμια 3ετια? Για κατι επεισοδια λεει, που εγιναν με Γαλλους οπαδους…
Η ειναι παππας?
Tα νεφρά μου ρεεεεεεε…
8O:D:lol::lol2: Τι να πω, μακαρι να τον παρει και να ζητησουμε και πολλα λεφτα… Τετοιες ευκαιριες δεν χανονται… Για το μπασκετ και εγω πιστευω οτι μονο Μπαρτσελονα και Ρεαλ μπορουν να κοντραρουν τον Ολυμπιακο στην καλη του μερα… Αλλα εχουμε και εμεις κατι απιστευτες τασεις αυτοκτονιας…
Τεράστιο άγχος και πίεση (από παντού) για τίτλους. Με μερικές κούπες διορθώνεται αυτό και φτάνουμε στα επίπεδα που ήταν ο Παο και η Τσσκα.
Νοοτροπία πρωταθλητη δλδ… μόνο αυτο μας λείπει.
μονο για αστειο μου κανει…
βασικα ουτε καν…
Αυτο ακριβως… Πρεπει να παρουμε καποια απο τις μεγαλες κουπες φετος και να αποκτησουμε τον αερα νικητη που εχουμε στο ποδδοσφαιρο στα ντερμπι…
μεγαλη μπαλα φετος ο θρυλος
Γεια σας παιδες, καινουργιος στο φορουμ και γαυρος φυσικα
:lol::lol::lol:#-o Καλο…Μακαρι, αλλα δν παιζει να ισχυει για κανεναν λογο…
Παμε ακομπλεξαριστα αυριο για το διπλο στο Οακα. Πιστευω οτι βρισκομαστε σε καλυτερη κατασταση απο βαζελο και απλα θα πρεπει να το πιστεψουν οι παικτες και ο ιδιος ο Γιαννακης…
*Αμφιβολος ο Μπουρουσης…
…και ο Κλέιζα.
Πόσο κωλόφαρδοι πια αυτοί οι βάζελοι.
Αφου ρε κρισπ ξερεις καλα οτι θα παιξει και ο κλειζα και ο μπουρουσης καθε φορα τις ιδιες μαλακιες λενε.
Χωρίς τον Γιάννη Μπουρούση και κατά πάσα πιθανότητα και τον Λίνας Κλέιζα, θα κατέβει ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ για το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αύριο, Κυριακή
Ο Έλληνας σέντερ δεν έχει προπονηθεί μετά το ματς με την Τσιμπόνα, λόγω μίας ίσως που τον ταλαιπωρεί, όμως, η απουσία του από τη μεγάλη αναμέτρηση δεν αποτελεί έκπληξη, απλά, οριστικοποιήθηκε.
Από την άλλη, προβληματισμός υπάρχει για τον Κλέιζα, ο οποίος αισθάνθηκε και πάλι ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, δεν έλαβε μέρος στην προπόνηση και μοιάζει πολύ δύσκολο να είναι έτοιμος μέχρι αύριο.
ακομη και να επεζαν το νοημα ειναι σε τι κατασταση θα ηταν…
Καλα ο Μπουρουσης δν θα ηταν τελειως ετοιμος, φανηκε και στον τελικο οτι δν επαιξε αυτο που πραγματικα μπορει. Τωρα για Κλειζα θα ειναι μεγαλη απωλεια αν δν παιξει.:?