Ολυμπιακός

ναι εχει τροπους να επιτιθεται…οταν η αντιπαλη ομαδα δεν εχει ψηλους
πως να κερδισεις οταν ολα τα γκαρντ σου μαζι εβαλαν 17 π. και αυτους στο τελος

αστεια ζωνη, αστεια αμυνα γενικοτερα, η συντριπτικη πλειοψηφεια των τριποντων ηταν ελευθερα, περα απο καναδυο σκοτωμενα του νικολας και του διαμαντιδη
με λιγα λογια πηγαινε κερδισε στο οακα στα playoff…χεσε ψηλα και αγναντευε

Ε, οχι.

Δε θα μας κοψουν και την ψυχαγωγια, επειδη εσυ εισαι περιεργος. :x

Moνο ετσι γινεται η αλλαγη των σκηπτρων και οπως ολα δειχνουν ετσι θα γινει
και στην μπαλα.Σε ματς μεταξυ μας.

Συμφωνω απολυτα. Στα play-off θα ειναι πληρης η ομαδα (εκτος απροοπτου), ας πανε στο ΟΑΚΑ να νικησουν και αποδειξουν οτι ειναι καλυτερη ομαδα απο τον παο.

Θα με αναγκάσετε να αρχίσω να ψάχνω βιντεάκια και δεν ξέρω αν υπάρχουν για εκείνη την εποχή όσα πρέπει στο youtube. Άλλωστε και εσύ Outshined δεν νομίζω να θυμάσαι πολλά από δεκαετία '80.

Εγώ πάλι γιατί νομίζω πως η φάση του Νίνη ήταν καθαρό πέναλτι; :-s Το ότι ο άλλος δεν έχει πρόθεση, δεν έχει καμία σχέση γιατί το βάζει το πόδι του μια χαρά. Εξάλλου ποιος έχει πρόθεση να κάνει πέναλτι ρε παιδιά; Αν είχε και πρόθεση, τότε απλά ήταν και κίτρινη… :oops:

Ακριβώς έτσι είναι. Δεν χρειάζεται να το συζητάμε καν. Δεν πάει για την μπάλα, τον βρίσκει στο βηματισμό, τι άλλο δλδ;; και τι θα πει δεν έχει πρόθεση;; δλδ αν το τάδε αμπαλίδης έχει πρόθεση να βρει μπάλα αλλά βρίσκει καροτίδα, τον σώζει η πρόθεση;; (που δεν την ξέρουμε κιόλας ε, απλά υποθέτουμε)

δεν είμαι και τόσο μικρός να μη θυμάμαι τίποτα, αλλά φυσικά δεν μπορώ να θυμάμαι φάσεις πτώσεων, ούτε να έχω κρίση για αυτές. Το σίγουρο είναι πως ο Σαραβάκος δεν έχει τέτοια φήμη.
η μπαρούφα είναι πως όχι μόνο τον συγκρίνεις με τον τσαρλατάνο τον Γιαννακόπουλο, αλλά λες πως ήταν και σε υπερθετικό βαθμό αυτού. Τρέμουν τα θεμέλια στο γήπεδο του Αιγάλεω…:stuck_out_tongue:

ΟΚ, του Νίνη είναι καθαρό πέναλτι, ο Μέλμπεργκ δεν ακουμπάει αυτόν τον Σαγανάκι (πωςτονλένε) και δεν δίνεται και το πέναλτι στον Ντάρμπισαϊρ. Άρα και πάλι αδικημένος ο Ολυμπιακός, συμφωνούμε όλοι πιστεύω.

:lol: :lol: :lol:
Στ’ αλήθεια ψάξτο λίγο αυτό.

Έχει δίκιο ο κρισπ εδώ. Ο Σαραβάκος έχει πάρει αρκετές βουτιές, μερικές εκ των οποίων ήταν σαν να τον τίναζε ρεύμα και ναι μερικές βουτιές του γιαννακόπουλου θύμιζαν Σαραβάκο, για να τα λέμε και όλα, απλά ο γιαννακόπουλος το έκανε πιο συχνά.

Και επειδή είδα και τη φάση του Ντάρμπισαϊρ, κανένα πέναλτι και εκεί (ούτε κάρτα βέβαια). Αλοίμονο αν φτάσουμε να λέμε ότι είναι πέναλτι φάσεις σαν αυτή και του Νίνη (καλά του Νίνη είναι θέατρο κανονικότατο).

Τη συγκεκριμένη αγωνιστική ευνοήθηκαν ξεκάθαρα και οι δύο και ο μόνος που δικαιούται να φωνάζει είναι ο ΠΑΟΚ.

παίδες οκ ο Mule λόγω ηλικίας μπορεί να έχει μια κρίση για την εποχή Σαραβάκου, αλλά παραείναι Ολυμπιακός για να τη δεχτούμε αβίαστα…:stuck_out_tongue:

Μην ακούσω από βίντεο ότι βγάζει κανείς συμπεράσματα για το αν βούταγε ο Σαραβάκος γιατί θα πάω να τραβήξω το περουκίνι του Γκέραρντ…

Με τις λίγες τελευταίες του χρονιές που θυμάμαι (δίδυμο με Βαζέχα) και από συνομιλίες με ανθρώπους που έχουν σχετικά αντικειμενική κρίση, δεν θυμάμαι ποτέ να έχει τεθεί θέμα για βούτες του Σαραβάκου.

Όσο για τη διαιτησία. Είναι απλό. Άσχετα με το αν είναι ή δεν είναι, ή αν με το γράμμα του νόμου δίνεται ή δε δίνεται, αυτό το πέναλντι τα προηγούμενα χρόνια σε τέτοιο ματς δεν θα το παίρναμε ποτέ.

Σου λέω λοιπόν εγώ, που είμαι παναθηναικός και κοντινής ηλικίας με τον mule, ότι ο Σαραβάκος έχει πάρει αρκετά πέναλτι με βουτιές. Υπήρξε τεράστιος παίχτης, αλλά η αλήθεια να λέγεται…

εεεε…κάτω τα χέρια απο τον κόουτς της ομαδάρας της καρδιάς μας…

εντιτ: έχει έρθει Πάτρα αυτός ή ακόμα?

Να πω κι εγώ το μακρύ μου

Το πέναλτυ στον Νίνη είναι καθαρό. Ίσως να μη δικαιολογεί την πτώση του Νίνη με αυτόν τον τρόπο και για τον συγκεκριμένο παίχτη που ακόμα διαμορφώνει χαρακτήρα δε θα με πείραζε να μην το πάρει (για να μην αρχίσει τις βούτες και στο μέλλον) αλλά κατά τα άλα και κίνηση υπάρχει και επαφή.

Ο Σαραβάκος όντως έχει τη φήμη, που σε σημαντικό βαθμό είναι και πραγματική. Δεν έφτασε βέβαια σε επίπεδα Τζόρτζεβιτς και Γιαννακόπουλου παρά όσα μπορεί να ισχυρίζεται ο αγαπητός Mule. Και για να θυμηθώ μία ωραία βουτιά του θα πάω στον θρυλικό τελικό ΠΑΟ-ΑΕΚ (ο Σαραβάκος στα κίτρινα) επί Μπάκα όταν δόθηκαν δύο “τραβηγμένα” πέναλτυ ένα σε Βαζέχα και ένα σε Σαραβάκο (οι ΑΕΚτζήδες τέινουν να ξεχνoύν το δεύτερο - πρώτο χρονικά- απλά και μόνο επειδή υπό τις ιαχές του μισού ΟΑΚΑ “Μητσάρα βαζέλα βγάλε τη φανέλα” ο Σαραβάκος το πέταξε στα περιστέρια :D).

Μάνδρακα ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό ε :stuck_out_tongue: Δεν πειράζει, θα πάρει ο Πάο το πρωτάθλημα, θα εξυγιανθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο, να φύγει ο Κόκκαλης, να δώσουμε και ένα πριμ στην ΑΕΚ έτσι για την ηθική και να τελειώνουμε :lol:

Θέλω να πάρει τέτοιο πέναλντι σαν του Νίνη ο Ντιόγο στο ΟΑΚΑ να δω τι θα ποστάρετε. Έτσι για τη φάση :stuck_out_tongue:

άστον αυτόν…θα τον πάρει η Τσέλσι :stuck_out_tongue:

Μακριά από εμένα τέτοιες εκφράσεις που έχουν συνδεθεί και με άλλα! Ίσα ίσα το αντίθετο λέω. Το πέναλτυ ήταν νόμιμο το πώς έπεσε ο Νίνης ανήθικο. Ο διαιτητής καλώς το έδωσε (δεν κρίνει την ηθική αλλά το νόμο του παιχνιδιού) και καλά θα κάνει κάποιος να πει στο Νίνη ότι δεν παίζεται έτσι η μπάλα. Πού βλέπεις το παράλογο; Τώρα αν διαφωνείς ότι υπήρξε επαφή ή κίνηση…

Έχει δει και τέτοια και χειρότερα πέναλτυ να παίρνει και ο Ντιόγο, και ο Τζιοβάνι και πολλοί του Ολυμπιακού. Δε θα μου κάνει αίσθηση. Το αντίθετο βλέπω για όσους μεγάλωσαν με την ομάδα τους να έχει το αποκλειστικό προνόμιο και τους κάθεται κάπως τώρα…

Ότι ξέρεις να μιλάς σωστά δεν σημαίνει ότι δεν μπλέκεις με σοφιστείες. Εγώ απλά λέω ότι αν το πέναλντι αυτό το είχε πάρει παίκτης του Ολυμπιακού θα μας είχατε πεθάνει στην γκρίνια. Δεν πειράζει δικαιολογείστε γιατί έχετε να δείτε πρωτάθλημα από τους Ολυμπιακούς αγώνες :stuck_out_tongue:

Και πείτε μου εσείς…Είναι τυχαίο που ο Πάο θα πάρε πρωτάθλημα πάλι ενώ έχουμε αλλαγή κυβέρνησης? Είναι τυχαίο που πάλι η Ελλάδα χρωστάει της Μιχαλούς ( και το 2004 με τους ολυμπιακούς και τώρα) ? Είναι τυχαίο που ο Βγενόπουλος πάει για βασιλιάς??? :stuck_out_tongue: ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ???

Εγώ πάλι γιατί νομίζω πως ο Νίνης δεν κάνει θέατρο και βλέπω το δεξί του γόνατο να χτυπάει το αριστερό του πάνω στο βηματισμό κάνοντας τον να χάσει την ισορροπία του; Ολυμπιακός είμαι, πίστεψτε με ξέρω από καλό θέατρο!