Ρε! Σοβαρευτείτε ρε! Πολύ τιμιότητα έπεσε…
Δεν θα ποστάρουμε τίποτα, γιατί το πέναλτι που θα πάρει ο Ντιόγκο (αλήθεια είναι υπαρκτό πρόσωπο αυτός;) στο οακα, θα είναι το πέναλτι με το οποίο θα μειώσει ο οσφπ το σκορ σε 3-1 στο 89’
Σωστό είναι αυτό.
Ο Karvou έχει απόλυτο δίκιο. Τι διάλο μόνο εγώ κι αυτός είδαμε την φάση του πέναλτι; Αναρωτιέμαι δηλαδή, μήπως οι άλλοι δεν την έχουν δει και απλώς αναπαράγουν τον “πρωταθλητή”.
Καλα δεν ξερω αν υπαρχει μεριδα των φιλαθλων του Ολυμπιακου που να ασχολειται με το σημερινο πρωτοσελιδο του πρωταθλητη,εκτος απο τους γνωστου ηλιθιους που τα σπανε.
Εγω παντως ειμαι πεπεισμενος οτι αυτο δεν ειναι πεναλτι διοτι δεν μπορουμε σε καθε επαφη που γινεται μεσα στην περιοχη να δινουμε πεναλτι.Αυτο ουτε στο μπασκετ δεν θα δινοταν φαουλ.Οχι δοθηκε πεναλτι στον ΠΑΟ.Μην λεμε τωρα οτι θελουμε.Επειη ο Νινης εκανε την τριπλα και ειδε οτι το ΑΒS δεν επιασε και εβγαινε και αυτος μαζι με την μπαλα ειπε δεν πεφτω…και πηρε το πεναλτυ.ΟΚ τι να κανουμε??
Παντως και συ ρε jm μην προδικαζεται τα γεγονοτα ακομα(λεω για το 3-1 που θα ακολουθησει στο ΟΑΚΑ )Γτ σε ενδεχομενο στραβοπατημα σας,και πιστεψε δεν ειναι καθολου απιθανο!!!Ο μονος χαμενος ειστε εσεις γτ απο 1οι θα ειστε 3…
Εγώ δεν προδικάζω τίποτα. Απλώς πειράγματα κάνουμε με τον zouglau:wink:
Aλλά εντάξει, οτι θα τα φάτε 3 μπαλάκια στο οακα, θα τα φάτε :p:lol:
Αχα πλακιτσα…
Ετσι λεγατε και στο Καραισκακη…
Βεβαια εχουμε καιρο ακομα.Εγω θελω να παιξουμε μπαλλα σαν ομαδα(οχι αυτα τα χαλια που βλεπουμε τωρα) και ας χασουμε…Αλλα λιγη μπαλλα να παιξουμε σας πειραμε…8)
:lol::lol::lol::lol:
Καλα σημερα συναγωνιζονται επαξια Ντερμπυ, Πρασινη κ Πρωταθλητης για το πιο γραφικο εξωφυλλο.
Παλι καλα που φαινεται να μην ειναι σοβαροι οι τραυματισμοι…
Δεν ανησυχούν για τους τραυματίες
Ο Ντάτολο ένιωσε ένα σφίξιμο στον δικέφαλο και θα εξεταστεί από τον ιατρό της Εθνικής Αργεντινής. Ο Βασίλης Τοροσίδης κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο και κρίθηκε προτιμότερο να μην αγωνιστεί στο παιχνίδι με την ομάδα του Περιστερίου, έστω κι αν είχε δηλωθεί στην αρχική ενδεκάδα. Ο διεθνής αμυντικός θα δοκιμάσει το πόδι του την Τετάρτη όταν και επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες.
Ο Λούα-Λούα ένιωσε ένα σφίξιμο στον προσαγωγό κάτι που -όπως ενημέρωσαν από το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού- προέρχεται από πόνο στη μέση. Για τον λόγο αυτό θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί ένα είναι κάτι το ανησυχητικό. Ο ίδιος -πάντως- μετά το παιχνίδι δήλωνε: «Απλώς είμαι κουρασμένος».
sport-fm.gr
Ναι ειναι στην Παναχαικη…
http://www.sport-fm.gr/article/219079 :lol::lol::lol:
Πάσχα έρχεται… Μπορεί να μη νηστεύω, αλλά να μην πω κι εγώ την αλήθεια;
Πάντως, η φάση του πέναλτι δε θα ήταν το ίδιο εκνευριστική αν ο διαιτητής λίγα λεπτά αργότερα είχε σφυρίξει το φάουλ που έκαναν στον Μπάλαμπαν, μέσα στο ημικύκλιο της περιοχής του ΠΑΟ, με παρόμοιο και πολύ πιο εμφανή τρόπο. Για μένα στα “μικρά” σφυρίγματα φάνηκε η εύνοια κι όχι στο πέναλτι. Αλλά τέλος πάντων. Δεν επιμένω. Έτσι κι αλλιώς στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός με κόντρα διαιτησία θα νικήσει! :razz:
Εχει να φαει κιτρινες εκει με το κουταλι (για τις βουτιές αλά Λουγκάνις)
Παντως να πουμε συλληπητηρια στον Παναγιωτη Γιαννακη για το χαμο του αδερφου του.
Ο οποιος αν και απο οσο διαβασα συνεβη χτες το μεσημερι, δεν πρεπει να τον ηξερε την ωρα του αγωνα.
Ασχετα, λοιπον, που προσωπικα μου ειναι ιδιαιτερα αντιπαθης, συλληπητηρια στον ανθρωπο.
[SIZE=“4”]Απαρηγόρητος ο Ντάτολο[/SIZE]
Την μεγάλη ευκαιρία να πραγματοποιήσει το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό του όνειρο θα χάσει προς το παρών ο Χέσους Ντάτολο.
Ο Αργεντινός επιθετικός του Ολυμπιακού μετέβη στη Γερμανία για να ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής Αργεντινής, ωστόσο εξετάστηκε από τους γιατρούς του αντιπροσωπευτικού τους συγκροτήματος όπου και έκριναν πως δεν βρίσκεται σε θέση να συμμετάσχει στο φιλικό με την Γερμανία την προσεχή Τετάρτη.
Ο δανεικός από την Νάπολι, πλέον, βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ αξίζει να υπενθυμήσουμε πως παίκτης εξαιτίας ενοχλήσεων που ένιωσε στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο ζητούσε επίμονα αντικατάσταση ωστόσο ο Μπάντοβιτς επέλεξε να τον αφήσει στο παιχνίδι.
balla.gr
Δεν τον κοβω να εχει ξανα ορεξη να παιξει…
«Για χατίρι μου, θα παίξει άλλο ένα χρόνο 100% και δεν θέλω να αναφερθώ στους ακατονόμαστους. Ήρθε στον Ολυμπιακό και βρήκε την υγεία του, είναι από τα καλύτερα παιδιά. Είναι ο Άγιος Αντώνης», ήταν τα λόγια του Θεοδωρίδη για τον Νικοπολίδη.
http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=125130
Πατήρ: Σωκράτης, Υιος: Πετρος Αγιο Πνευμα: Διαιτησία Αγιοι: Παίκτες Αγγελοι: Φίλαθλοι Ακατονόμαστοι (Διαολια και τριβόλια): Aπανταχού βάζελοι
Έχουμε και εμείς γραφικούς δεν λέω, αλλά “Θεωδορίδης” ένας! :lol:
Ούτε να γράψεις το όνομά του σωστά δεν μπορείς.
Είπε ο άγγελος κρις! Μα “Αγιος Αντώνης?” (χιουμορ κάνω btw did i sense hostility? I mean only good for my gavros fellas…8))
γιατι μπορει ο ιδιος???:-k
χα χα
:lol: Ναι, εγώ παραείμαι Ολυμπιακός και ποτέ δεν το κρύβω αλλά γράφω για τον Σαραβάκο “μεγάλος παίκτης αλλά και βουτηχτής” , εσύ τον Στέλιο γιατί τον λες τσαρλατάνο; Δεν ήταν καλός παίχτης; Eκτός από τον Ολυμπιακό του οποίου τις επιδόσεις δεν θα παραδεχτείτε ποτέ γιατί απλά δεν θέλετε, δεν προσέφερε στην Εθνική; Kαι τέλος στην Αγγλία που πήγε δεν έίναι ο μόνος Έλληνας που κατάφερε να πιάσει και να είναι βασικός για χρόνια μαζί με τον Νταμπίζα (και εκεί λόγω άλλης κουλτούρας έκοψε και τις βουτιές);
Σάπιε σε τιμά το ποστ σου!
Ον τοπικ: Δύο γαμομεταγραφές κάναμε τον Γενάρη και ο ένας τραυματίστηκε μετά από 4-5 συμμετοχές! #-o#-o
Σχεδον ενα μηνα εξω ο Ντατολο, μαλλον χανει το ντερμυ με τον βαζελο! 8O :?
http://www.sport-fm.gr/article/219691
Αυτος ρε γαμωτο δν εκανε προετοιμασια με τον Τιμουρι… πως τραυματιστηκε? :-s
Αντε να δουμε πως θα την βγαλουμε αυτη την χρονια…
Δεν εχει σημασια,σε εμας δεν την γλυτωνει κανεις!Πηρε αναδρομικο τον τραυματισμο του!Τελος η σεζον και για Γκαλετι…εεεεεεε ρε γλεντιαααααααααα!!