Καλα για τον Γκαλετι λιγο πολυ αναμενομενο… Αν παρουμε αυτο το πρωταθλημα παντως θα ειναι το πιο γλυκο.:roll:
Αν και δν μας βλεπω ικανους για το 6χ6…
Άντε και γαμήσου ΜΑΛΑΚΑ Μπάντοβιτς!
Όταν ένας παίκτης σου ζητάει αλλαγή κάποιο λόγο θάχει. ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ!
εννοείται πως ήξερε καλή μπάλα. αλλά το παραέκανε με τα πέναλντι κυρίως και μου ήταν (είναι) φοβερά αντιπαθής γιατί είναι ο μεγαλύτερος μαϊντανός-ποδοσφαιριστής που θυμάμαι, όσον αφορά στη σχέση του με τα ΜΜΕ.
Φέτος η χρονιά είναι σουρεάλ. Ο Κόκκαλης δεν φεύγει με τπτ και όχι τπτ άλλο αντί να μας ρίξει στο κεφάλι ο ΠΑΟ 10+ πόντους διαφορά κάθεται και το παζαρεύει το πρωτάθλημα…Και θα ακούσουμε κανά ωραίο στο τέλος " με τόσα προβλήματα και φτασαμε να το χάσουμε το πρωτάθλημα στους 3 πόντους άρα καλος ήταν ο σχεδιασμός απλά ήμασταν άτυχοι". Η ακόμα χειρότερα θα το πάρουμε, ο Κόκκαλης θα “δικαιωθεί” και θα κρατήσει τον Μπάντοβιτς για να τον διώξει τον Οκτώβρη…Μια σκέτη ματαιότητα είναι φέτος ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός
Όσον αφορά τα νεύρα του Ντάτολο για τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, ο προπονητής των Πειραιωτών τον έφερε προ των ευθυνών του και του εξήγησε ότι ο Ολυμπιακός τον πληρώνει, δίνοντάς του την ευκαιρία να παίζει ως βασικός ? κάτι που δεν γινόταν στη Νάπολι. Άλλωστε, μέσω της παρουσίας του στους Πειραιώτες κλήθηκε στην εθνική Αργεντινής.
Αντι να ζητήσει συγνώμη που τον είχε τραυματια μεσα και έπαθε ζημιά ο άνθρωπος του ζητάει και τα ρέστα. Τι ΑΛΗΤΗΣ είναι αυτος ο Μπαντοβιτς ρε. Δεν θυμαμαι αναλογο περιστατικό ανευθυνότητας απο προπονητή.
Κατά τα άλλα ενδιαφέρον έχουν και τα λόγια του προέδρου του ΛΑΟΣ, Γιώργου Καρατζαφέρη, ο οποίος έδωσε στον Ανατολάκη το βραβείο και είπε: “Δεν μπορούσα να δεχτώ ότι υπάρχει βουλευτής από τον χώρο του μπάσκετ και ήθελα να είναι και κάποιος από το ποδόσφαιρο. Παρά τις αντιρρήσεις του, τον πήρα από το χέρι και τον έκανα βουλευτή και είναι καλός”.
Αυτά γράφει στο gavros.gr( Λαυρεντιάδης μαναμ) . ρεπορτάζ από εκδήλωση παλαιμάχων…Βουλευτής ο Ανατολάκης που δεν μπορεί να συντάξει μια πρόταση…ΒΡΕ ΔΕ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ
Μια σκέψη…την τελευταία φορά που παίξαμε ντέρμπι εκτός με αχυράνθρωπο προπονητή φάγαμε 4. Από την άεκ τότε με “προπονητή” το γυμναστή Σεγκούρα. Όποιος δε μαθαίνει από την ιστορία του απλά τη βλέπει να επαναλαμβάνεται. Μακάρι να βγω λάθος…
Σωστή η σκέψη σου…διάβασε και μια δική μου…ο Σισέ ευχαριστεί, σωστά, τον π.α.ο. γιατί τον βοήθησε να πάει στο μουντιάλ, και ο Ντάτολο σιχτιρίζει τον Ολυμπιακό για την μή αλλαγή, τον τραυματισμό του και την πιθανή απουσία του απ’το μουντιάλ#-o:!:
Και γαμώ τα κλίματα έχουμε στην ομάδα, και αν δεν κάνουμε κάτι, συν τα πολλά προβλήματα και τον μή προπονητή, που δεν φταίει σε τίποτα, όντως η ιστορία μπορεί να επαναληφθεί:-k:!:
Δικιο εχεις, αλλα μην ξεχνας οτι τοτε παιζαμε πισω με τον βραχο-παιχταρα και κολλητο φιλο του Ριμπο, Ζουλιο Σεζαρ. Παντα στις καρδιες μας θα εισαι ρε Ζουλιο ψυχαρα !
ρε ο σεζαρ δεν ηταν τοσο κακος,μη λεμε και οτι θελουμε.πραγματι ειχε κανει τραγικο παιχνιδι τοτε και δεν ηταν πολυ σταθερος,αλλα ειχε βοηθησει και πολυ σε καποια ματς.αλλωστε εχετε ξεχασει οτι στο μπερναμπεου με τη ρεαλ και στο ολιμπικο με τη ρομα αυτος ειχε σκοραρει?
O σεζαρ ποτε δεν ηταν σταθερος και αυτο ειναι μεγαλο μειονεκτημα για εναν αμυντικο, τουλαχιστον ετσι πιστευω εγω. Δεν λεω οτι δν εκανε καλα παιχνιδια, αλλα τι να το κανω αν κανει μια παιχνιδαρα στα 10? Το θεμα ειναι οτι καθε φορα που πιεζοταν η ομαδα εγω εκανα προσευχες και ελεγα και το πατερ ημων ταυτοχρονα για να μην κανει κανα τσαφ ο σεζαρ, κατι που εγινε ουκ ολιγες φορες. :roll:
Ωραια.Ολα τελεια στην ομαδα.Χανουμε για εναν μηνα εναν απο τους πιο καλους
αυτη την εποχη παιχτες της ομαδας.Γυρναμε δηλαδη στο πλανο πριν τα Χριστουγεννα.
Δεν εχουμε και τον Οσκαρ ομως.
Ερωτηση: τι δουλεια ειχε ο Καρατζαφερης στην εκδηλωση για τους παλαιμαχους ? ?
ειναι χορηγος του ανατολακι
πεστααααααα…!!!
Έλα ρε χαλάρωσε, υπάρχουν πολύ πιό άχρηστα άτομα και στην βουλή και στο υπουργικό συμβούλιο…#-o
Kαι πραγματικοί φασίστες…[-X
Τουλάχιστον ο Γιώργαρος μας έφτιαξε όλους με το “πέσιμο” στον Καραμανλή στη βουλή: “Δεν έχεις βαρεθεί τόσα χρόνια να μην παίρνεις πρωτάθλημα;” :lol::p:lol:
Λες ρε mule γιαυτό να παραιτήθηκε ο Καραμανλής? του έσπασε την ψυχολογία ο Γιώργαρος
Σουρεαλιστική βουλή…:roll:
Ρε χτες το βράδυ σκεφτόμουν τη φάση που ο Χατζηνικολάου έγραφε σε χαρτάκι το σκορ αγώνα του Πάο για να το δει ο Καραμανλής ενώ γινόταν ντιμπέιτ. :lol:
εγω θα το πω και ας με βρισετε.μου φαινεται οτι περα απο το σεληνασμενο ξεκινημα της χρονιας για τον τοροσιδη,ο γκαλιτσιος κανει καλυτερη σε διαρκεια χρονια απο τον τοροσιδη.ισως σε αυτο να ευθυνονται οι συνεχεις αλλαγες σε θεση για τον τορο,αλλα ο γκαλιτσιο μου φαινεται οτι στεκεται μια χαρα.μην ξεχναμε οτι τα περισσοτερα προβληματα φετος τα ειχαμε απο τη μερια του μπραβο.ο γκαλιτσιος ειναι γρηγορος,μαχητικος και εχει καλη κοφτη τριπλα.απλα πρεπει να βελτιωσει τις σεντρες του και θα ειναι μια χαρα σαν παικτης.