Ολυμπιακός

Τον ήπιαμε:):!:

ε οχι και συνωμοτησε το συμπαν που ενα ημιχρονο κοιτουσε ο ενας τον αλλο

Δεν πειράζει… 6 συνεχόμενα πρωταθλήματα μετά από 7 συνεχόμενα πρωταθλήματα θα ήταν τεράστιος άθλος. Πάμε τώρα να δώσουμε το πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ και τα δίνουμε όλα για όλα για Μπορντό και πλέη οφ.

μας αρωστησανε πάλι…

Για το πεος ομαδα…Γαμω την ψυχη μου!Αυτος ο Ολυμπιακος ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ,ειναι απλο!!

απο που να αρχισω και που να τελειωσω για τον αγωνα…

α)τραγικη εμφανιση στο πρωτο ημιχρονο,αισχος ολη η ομαδα

β)τραγικη φυσικη κατασταση για αλλη μια φορα…εξω και ο νταρμπισιρ

γ)δαλουκας για οσκαρ,πραγματικο ρεσιταλ σημερα.πλην του πεναλντι,που ηταν πραγματι πεναλντι,καταφερε να μας τρελανει με τις καταπληκτικες αποφασεις του,οπως τις δυο περιπτωσει που βγαινουμε με καλες προοπτικς στην επιθεσ και μας δινει οφσαιντ,την κιτρινη στον λουα λουα την ωρα που του κανουν φραγμα,τα τρια λεπτα καθυστερησεων μονο και το φαουλ υπερ του ηρακλη,στη φαση που ο φερναντεζ βγαινοντας,χτυπα στη μυτη τον μητρογλου.εδωσε και την κοκκινη για το ξεκαρφωμα στο τελος.

δ)ο μπαντοβιτς παλι μετριο κοουτσαρισμα σημερα,οχι τοσο στις αλλαγες,οσο στις επιλογες της βασικης ενδεκαδας.

ε)ειναι καποιοι παικτες που δεν αντεχω να τους βλεπω φετος(στολτιδης,μαρεσκα,μπραβο κ.α.)

στ)εχω την περιεργεια να δω ποσα εισιτηρια εκοψαν με εμας οι ηρακληδεις και ποσα με τον παο…απλη περιεργεια

ζ)γαμω τον φερναντεζ και τις ομαδες σαν τον ηρακλη που παιζουν τοσο πισω.πρωτη φορα βλεπω σε αγωνα να υπαρχει τετοια κατοχη

Δεν υπαρχει προπονητης Μπαντοβιτς,ειναι απλο…

τωρα στηριζουμε μπαογκ και επισημα

βασικα αυτο.να τα δωσουμε ολα και να κερδισουμε ή να φερουμε ισοπαλια με τον βαζελο,για να βοηθησουμε τον παοκ.και με την μπορντω προσπαθηστε για οσο και οσοι μπορειτε

Φιλε TRAMPAKOULA κανενα συμπαν δεν συνωμοτησε, η αμπαλοσυνη μας και η μαλακυνση που μας τρωει ολη την χρονια φταινε… Τετοια ματς αλλα χρονια τα καθαριζαμε κατεθειαν, φετος σερνομαστε. Ναι παλεψαν στο 2ο ημιχρονο και θα επρεπε να εχουν βαλει εστω ενα γκολ, αλλα στο 1ο ημασταν φαντασματα και οι δικαιολογιες καποια στιγμη τελειωνουν… Ας παει ο Μπαντοβιτς απο εκει που ηρθε, ο ανθρωπος δεν μπορει, ελεος δηλαδη κανουμε προπονητη τον καθε ασχετο… Και καποιοι παικτες ας σταματησουν αν δεν μπορουν, ειναι για λυπηση… Ας χασουμε και απο Π.Α.Σ. να τελειωνει το παραμυθι φετος… Και αν ο Κοκκαλης βαρεθηκε να ασχολειται με την ομαδα ας την δωσει σε καποιον που εχει ορεξη, μην παιζουν με τα νευρα μας, θα επιστρεψουν οι κορνεδες…

ετσι στηριξτε μπαοκ!!!

Τι λέτε ρε, είστε σοβαροί?

5 νίκες σε 5 ματς και κυρίως με βάζελο και αν δεν πάρουμε εμείς το πρωτάθλημα, στ’ αρχίδια μας ποιος θα το πάρει.

βασικα δε νομιζω να θελει κανεις να μην κερδισουμε ολα τα παιχνιδια μεχρι το τελος.απλα σιγουρα προτιμω να δωσουμε το πρωταθλημα στον παοκ παρα στον βαζελο

αυτο να το πεις του κοκαλη
ειχε μια φαγουρα

Έτσ’. (Πανάθα υποστηρίζω αλλά είναι άπειρα γελοίο μετά απ’την ήττα να τους βλέπεις όλους να γράφουν “στηρίζουμε ΠΑΟΚ”)

Αν δεν αλλάξετε εικόνα στα επόμενα παιχνίδια δύσκολα θα πετύχετε το απόλυτο. Μες στο ΟΑΚΑ θέλω να ελπίζω ότι θα σας παίξουμε σοβαρά και ότι δεν θα είναι η άμυνά μας τσίρκο.

εγω το ειχα γραψει πριν την ηττα:-s

Ο μόνος λόγος που θέλω να πάρει ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα είναι για να παίξουμε άλλα δυο ματς με βάζελο.

Σοβαρευτειτε ρε, πως να παρει ο παοκ πρωταθλημα…ακομα και να χασει βαθμους ο βαζελος (απιθανο), δεν μπορει ο παοκ να μην κανει γκελα

Ναι,ομως θα 'ναι και ωραιο για το ποδοσφαιρο να το παρει καποιος αλλος…
Εκτος αν δεν εχετε σιχαθει ακομη αυτο το “Ολυμπιακος και Παναθηναικος”

Ξενερα σημερα… αν και αναμενομενο ετσι οπως πηγαινε το παιχνιδι. Το να κατηγορουμε τον Μπαντοβιτς για την εικονα της ομαδας ειναι το λιγοτερα για γελοια.