Ρε μη μου το χαλάτε εσείς οι τελευταίοι. Οι προηγούμενοι σύγγαυροί σας τα λέγανε τόοοοοσο ωραία.
ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΘΡΥΛΑΡΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!
Αμα παρει τον Αρη ο ΠΑΟΚ μετα πιστευω οτι εξαρταται τελιεως απο το αποτελεσμα μεταξυ ΠΑΟ-ΟΣΦΠ.Σε πιθανο θετικο αποτελεσμα του ΟΣΦΠ τοτε ο ΠΑΟΚ πρωταθλημα…
Βεβαια το να παιξουμε 2 φορες ακομα με ΠΑΟ δεν με συγκινει γτ με την φετινη ομαδα μας ομαδα…δεν λεει!!
Θελω να δω τωρα ολους αυτους οι οποιοι ελεγαν για το φιλικο που θα παιζαμε επειδη κανονισαμε τον αγωνα του ηρακλη με τον αστερα την προηγουμενη εβδομαδα!!!
Βασικά για τους γαυρους δεν υπάρχει κανένα ιδιαίτερο δίλλημα. Θέλουν να νικήσουν τον Παναθηναϊκό ΚΑΙ για να του κόψουν το πρωτάθλημα. Το δίλλημα θα υπήρχε αν είχαν να παίξουν με τον ΠΑΟΚ στα επόμενα ματς. Εκεί θα ήταν το πραγματικό δίλλημα (καθόμαστε και χάνουμε από τον ΠΑΟΚ για να μην πάρει πρωτάθλημα ο βάζελος ή πάμε για σερί νίκες και δεν μας νοιάζει ποιός θα το πάρει;).
:bye::bye::bye:
[SIZE=“2”]Τουλαχιστον γλιτωσατε την 3αρα ρε. [/SIZE]
:bye::bye::bye:
αφου θα μας το δωσει ο αρης την αλλη αγωνιστικη…
χαχαχαχα… γελασαμε και σημερα.
Πράγματι, δεν έδωσε άλλα δυο πέτσινα για να μπορέσετε να κάνετε σουτ.
Εγω παντως θα παιξω και 10 ευρω στοιχημα το διπλο του ΠΑΟΚ (μαξιμουμ 5 ευρω εχω παιξει στο στοιχημα all time record)
Εγω εχω βαλει στοιχημα με αρειανο και του 'δωσα και το 0-1 !!
Εγω λεω διπλο και οβερ παντως
Εσυ δεν ησουν που χθες μου ελεγες οτι δεν προκειται να σας κοψουμε καν βαθμο γιατι ειναι ο Δαλουκας διαιτητης ??
:lol::lol:
Ποσο πιο κωλοτουμπα :!:
Χέστηκα ποιος θα το πάρει από την στιγμή που δεν θα το πάρει ο Ολυμπιακός. Τα μαύρα μας τα χάλια πάλι σήμερα δικαιολογημένα πάντως δεν θα το πάρουμε φέτος αν και ακόμα υπάρχουν ελπίδες. Αυτό το κέντρο που έχουμε όμως είναι για κλάματα. Έλεος πια με τον Στολτίδη, ο άνθρωπος είναι στην καλύτερη να παίζει κανα μισάωρο στο τέλος του αγώνα και αυτός ο Μαρέσκα είναι απίθανος πραγματικά, 3 φορές τους έβγαλε εύκολα στην κόντρα με τις μαλακίες του, που μου θέλει και ντρίπλες λίγο έξω από την περιοχή μας.
Άλλαξαν τα κόζα φίλος!
Εγώ ένα ξέρω, φέτος πήρες Χ στο Καραϊσκάκη επειδή μου ακύρωσαν κανονικό γκολ και νίκησες σήμερα με πέτσινο. Μην ξαναπείς για διαιτησία και ΠΟΚ και οτιδήποτε για καμιά δεκαετία λοιπόν! :lol:
Ετσι κλαψε λιγο νομιζοντας οτι χασατε το πρωταθλημα λογω διαιτησιας και συγκεκριμενα στα μεταξυ μας παιχνιδια. :vibrate:
Ειναι απολαυση να βλεπεις γαυρους να κλαιγονται για τη ‘‘διαιτησια’’.
Μα οι μεγαλες ομαδες κερδιζουν ΚΑΙ τα διαιτητικα ‘‘λαθη’’ λετε. 'Η μηπως αυτο ισχυει μονο για τους αντιπαλους σας ??? :-s
:lol3::lol3::lol3:
Μια χαρα τραβηγμα ηταν στη φαση του πεναλτυ.
Κρισπ το τσιπουρο με γλυκανισο ειναι? Ξεφευγεις…
Απόλαυση είναι να βλέπεις όσους κλαίγονταν τόσα χρόνια, τώρα να το απολαμβάνουν.
Επίσης, άμα είχαμε σοβαρή ομάδα θα κερδίζαμε και τα διαιτητικά λάθη, αλλά δεν έχουμε.
Του χρόνου που θα ξαναφτιάξουμε, τρέμετε! :lol:
Μια χαρά κανονικό πέναλντι έκανε ο Μελμπεργκ…δεν φταίει αυτό που χάσαμε σήμερα.
Τουλαχιστον υπαρχουν γαυροι που παραδεχονται τα αυτονοητα. :thumbup:
Φωλς γάυροι.
Εννοείται όμως ότι δεν φταίει το πέναλτι που χάσαμε.
Φταίει απλά ότι η μπάλα δεν έμπαινε μέσα με καμία παναγία, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.