Ολυμπιακός

Σιγά μη δε χάσει βαθμούς ο ΠΑΟΚ.

Δεν καταλαβαίνω, είμαστε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ, είμαστε πρωταθλητές (ό,τι και να γίνει φέτος) και η μιζέρια είναι για αλλους.

Προφανώς οι αλλαγές σε ρόστερ, τεχνικό τιμ, μοντέλο διοίκησης, νοοτροπία είναι απαραίτητες άσχετα με την κατάκτηση ή όχι του πρωταθλήματος αλλά όσο τις έχετε δει όλα αυτά τα χρόνια άλλο τόσο θα τις δείτε και φέτος το καλοκαίρι. Όσο κάνει κουμάντο ο Σωκράτης δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι. Οπότε ή το παίρνετε στο χαβαλέ και συνεχίζετε ή σταματάτε να ασχολείστε. Επιλέγω το πρώτο.

Από τη στιγμή που η ομάδα διεκδικεί ακόμα πρωτάθλημα, έστω και αυτό το συνοθύλευμα παικτών που κατεβαίνει κάθε βδομάδα στο γήπεδο, για μένα πρέπει να τους στηρίξουμε. Ειδικά άμα υπάρχει και ντέρμπι με βάζελο προσεχώς. Ας τον κερδίσουν και ας γίνει ό,τι νάναι μετά.

Στο κάτω κάτω χτες το σκορ έπρεπε νάναι 1-3 βάσει ευκαιριών κι ας πετάξαμε ένα ημίχρονο. Όταν ο βάζελος έκανε τις μισές από αυτές τις ευκαιρίες όλοι κλαίγονταν “μα παίζουμε καλύτερα, είμαστε άτυχοι κτλ.”…

μα είναι να μην σε πιάσει η μιζέρια με αυτά που βλέπουμε? όταν λέω πως φέτος συνωμοτεί το σύμπαν δεν το λέω γιά πλάκα. όλα παίζουν το ρόλο τους. βλέπουμε μιά ομάδα που υποτίθεται διεκδικεί πρωτάθλημα και στον πάγκο έχει γιά κόουτς ένα βοηθό, στο γήπεδο αδιάφορους παίκτες (βλέπε μαρέσκα κλπ), απούσα διοίκηση σε όλα τα επίπεδα και σαν να μην φτάνει αυτό, χωνιά σαν τον φερνάντες κάνουνε και την εμφάνιση της ζωής τους! ήτανε στραβό το κλίμα, το έφαγε και ο γάιδαρος

Τραμπ έχω γίνει βαμμένος γαύρος την εποχή του Κοσκωτά και του Σαλιαρέλη.
Νομίζω εσύ τις θυμάσαι καλύτερα από μένα. :wink:

Όσο για αδιάφορους παίκτες που λες, πλην του Μαρέσκα (που εγώ απλά πιστεύω ότι δεν του βγήκε καθόλου το παιχνίδι και το παράτησε, γιατί μερικές ωραίες μπαλιές στα πλάγια τις έβγαλε) δεν βλέπω άλλον. Ανήμπορους και άμπαλους, ναι βλέπω πολλούς, απείθαρχους επίσης, αδιάφορους όχι.

μπορει να καθυστερησες λιγο— αλλα τουλαχιστον απαντησες (σχετικα) σε αυτα που αναφερομουν χθες… nice…
επισης ισως βλεπω και 1 μικρη κολοτουμπα-οσο κανει κουμαντο ο Σωκρατης δεν προκειται να αλλαξει κατι- χθες ελεγες οταν ειχατε ξαναχασει πρωταθλημα φερατε ριμπο (και εγω καταλαβαινω τουλαχιστον οτι ελπιζεις σε κατι παρομοιο-οποτε μιλαμε για ατοπο)…:-k

τι να πω, ίσως να ερμηνεύω την ανικανότητα σαν αδιαφορία…
ακριβώς όπως λες, σε χρόνια πολύ πιό δύσκολα στηρίξαμε την ομάδα και αυτό κάνουμε και τώρα. το φετινό όμως είναι μιά κατηγορία μόνο του. μόνο τους τραυματισμούς να βάλεις κάτω, τέτοια χρονιά δεν έχει ξαναυπάρξει

Δεν έχεις πιάσει το νόημα.

Όταν εννοώ να αλλάξει κάτι, δεν εννοώ να φέρει κάνα παίκτη τύπου Ριβάλντο. Αυτό είναι το μόνο εύκολο για τον Κόκκαλη ειδικά άμα έχει τώρα σύμμαχο και τον Λαυρεντιάδη.

Εννοώ όπως και όλοι οι γαύροι, να υπάρξει ένα μοντέλος διοίκησης με τεχνικό διευθυντή όπως ο Ίβιτς, μια ομάδα με σταθερό προπονητή για πάνω από 2 χρόνια ασχέτως τίτλων και μια μεταγραφική πολιτική που θα στοχεύει αφενός στο χτίσιμο ενός νέου κορμού Ελλήνων παικτών και αφετέρου σε έτοιμους παίκτες-ευκαιρίες όπως ήταν ο Γκαλέτι, ο Ντάρκο, ο Μέλμπεργκ και ο Μαρέσκα.

αυτο το μοντελο που λες chrisp πετυχε επι λεμονη, αλλα οχι για τον κοκαλη. αυτος εχει το προβλημα. μακαρι να αλλαξει γνωμη και να ξαναβαλει αυτο το μοντελο σε λειτουργια, γιατι το καλοκαιρινο που ειναι καθαρα δικο του δεν προσεφερε τιποτα περαν του οτι βρηκαμε εναν πολυ καλο αμυντικο για 2 ακομα χρονια…

Ρε παίδες, όσον αφορά την ενίσχυση του οσφπ (και του παο), προφανώς και χρειάζονται ενίσχυση. Και το έχω ξαναπεί και το ξαναλέω: όχι απλώς να φτιάξουν ομάδες για να παίρνουν το πρωτάθλημα, αλλά να κάνουν και κάτι στην ευρώπη.
Πέρα από αυτό όμως, που θα το δούμε το καλοκαίρι και ανάλογα με την τελική κατάταξη των ομάδων, εδώ θέλω να θίξω το θέμα του πρωταθλήματος. Ο γαύρος (όσο κι αν θέλω το αντίθετο) είναι ακόμη μέσα στην διεκδίκηση. Δεν καταλαβαίνω γιατί λέτε ότι τελείωσε. Ο ΠΑΟ έχει δείξει ότι δεν καθαρίζει φέτος τα πάντα, γιατί αν ήταν έτσι, μόνο την καβάλα να είχε πάρει, πράγματι το πρωτάθλημα θα ήταν τελειωμένο. Ένα χ στην τρίπολη (το οποίο απεύχομαι) και ένα 2πλο στο οακα (το οποίο επίσης απεύχομαι) σε συνδυασμό με μια ήττα του παοκ στο ντέρμπι με τον άρη (το οποίο και εύχομαι) και ο οσφπ είναι ξανά μέσα στο πρωτάθλημα (θα είναι και πρώτος μάλιστα με αυτό το σενάριο). Το καλό για τον οσφπ είναι ότι δεν έχει πλέον δύσκολα ματς. Με την γρια ήταν το τελευταίο. (εντάξει και το ντέρμπι του οακα, το οποίο όμως είναι δύσκολο και για τον παο). Αντίθετα ο παοκ έχει τον άρη και την λάρισα (που καίγεται) εκτός. Και ο παο έχει τρίπολη και γιάννενα (που επίσης καίγονται) εκτός. Όλα μπορούν να συμβούν ακόμα. Κομβική βέβαια η επόμενη αγωνιστική. Τι θα γίνει στην τρίπολη και στο άρης - παοκ. Αναλόγως αυτών των αποτελεσμάτων, μπορεί το ντέρμπι να μην έχει (τόσο) βαθμολογικό ενδιαφέρον.

#-o
αυτο προσπαθω να σου πω απο χθες γαμω το δια και για αυτο σου λεω το πηγαμε αλλου μετα:p…εκει ηθελα να καταληξω…
και η ερωτηση μου απο χθες–ειναι το βλεπεις ευκολο να γινει αυτο που λες απο πανω αυτη την χρονικη στιγμη(αλλο το να γινει και αλλο τι θες εσυ ετσι)??? εγω πιστευω μαλλον οχι…και για αυτο αναφερω και το θεμα champions league γιατι ειτε το θες ειτε οχι ειναι κινητρο για παικτες για λεφτα για διαφημιση για… για… για…

Ρε ντεθάκια παράτα το το άθλημα να πούμε!

Πόσο πιο απλά να στο πω?

Ειναι εύκολο με 1-2 κινήσεις να πάρει το πρωτάθλημα του χρόνου ο Ολυμπιακός.
Και σιγά την ομάδα τον ΠΑΟ να μας τρομάζει.

Είναι σχεδόν αδύνατο όσο υπάρχει Σωκράτης να φτιάξουμε ομάδα όπως την περιέγραψα.

Σε κάλυψα ή έχεις ακόμα απορίες?

εαν δεν κανει ο παο καποια-καποιες μεταγραφες καλες προφανως εσυ με 1-2 κινησεις μπορεις να χτυπησεις πρωταθλημα

το ολο θεμα μου ηταν αυτο με τον Σωκρατη-- και ναι με καλυψες…
(απλα πηρε λιγη ωρα και καποια post παρα πανω):stuck_out_tongue:

Απεγνωσμενη εκκληση απο τον Πρωταθλητη προς τον Βαλβερδε να γυρισει και να φτιαξει ομαδαρα! :lol:

να φερουμε και τον οφορικουε βοηθο προπονητη

Αν αυτό σημαίνει και του χρόνου Όσκαρ τότε θα υποστηρίζω μόνο την Μπαρτσελόνα να τελειώνουμε 8)

Λιγα με τον Πιπη ρε.

Ουτε να το σκεφτομαι δν θελω αυτο το σεναριο πραγματικα… [-X

αν θυμάστε καλά, και ο ίδιος ο βαλβέρδε ειχε καταλάβει το λάθος με τον οσκαρ και δεν τον πολυχρησιμοποιύσε

Παιδια μακαρι να ερθει ο Βαλβερδε γτ ετσι εμμεσως ο Κοκκαλης παραδεχεται το λαθος του και ο Ερνεστο θα ερθει πισω τροπο τινα νικητης και θα μπορεσει να απαιτησει και το budget για μεταγραφες και το πως να δουλεψει η ομαδα.Και ειναι και το επιπλεον οτι την πρωτη φορα με τον Βλαβερδε καναμε 2-3 μηνες για να αποδωσουμε στο γηπεδο αλλα τωρα(αμα ερθει παντα) η ομαδα σε 1-2 μηνες θα εχει φτασει σε ικανοποιητικα στανταρ.

Και οσον αφορα τον Κοκκαλη καθε φορα αυτο εκανε εφερνε προπονητες που θα ειναι του χεριου του και θα μπορει να επιβαλει τις αποψεις του.Μια χρονια αφησε τον Ιβιτς υπευθυνο σε αυτο το θεμα και αυτος απλα εβαζε τα λεφτα…και ειδαμε ολοι τι εγινε.

Μια παρατηρηση μονο… θα ηταν καλο να μην θεοποιουμε τον Βαλβερδε και τον καθε Βαλβερδε, ενας (καλος) κανονικος προπονητης ειναι. Θελω να πω οτι υπαρχει φως και αν δν ερθει ο Ερνεστο. Εγω συμφωνω οτι εκανε εργο ο Ισπανος και τον πηγαινα σαν προπονητη, αλλα καποια πραγματα με ξενισαν. Πχ οι εμφανισεις με Παο (μεσα-εξω), η εμμονη του με τον Οσκαρ και καποια αλλα πραγματακια. Δεν τον απαξιωνω σε καμια περιπτωση και αν ερθει καλως θα ερθει. Απλα υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες. Αυτα. :wink:

Σωστά τα λέει ο NoRemorse. Επί Βαλβέρδε τον φάγαμε για πλάκα από τους Γάλλους, ο Βαλβέρδε δοκίμαζε τον απίθανο Αλόνσο, αυτός έφερε τον Όσκαρ( όχι αν θυμάστε εσείς πιο ανύπαρκτο παίκτη να το συζητήσουμε) . Απλά είναι τέτοια η διοικητική ξεφτίλα φέτος , που ο Βαλβέρδε φαίνεται σαν θεός :stuck_out_tongue:

Σωστος, ξεχασα τον Ταυλαριδη. :stuck_out_tongue:

Αναφορικα με το bold… τον κοντραρει στα ισια ο Λαρα Γκαρσια Ντανι!