Έπιασες μύθο τώρα, αλλά ο Ντάνι είχε κάνει ένα καλό παιχνίδι με τη ροζεμποργκ έξω. Επίσης ο Ντάνι ήρθε και σε μεγάλη ηλικία σχετικά. Ο ντάνι είναι μύθος και έχει το hype αλλά ο Όσκαρ όλοι ξέρουμε ότι είναι πιο ανύπαρκτος.
Μυθος κ θεουλης ο Ντανι οντως… Εχεις ενα δικιο, αυτη η ανυπαρξια του Οσκαρ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ απλα. Επισης να επισημανουμε και την ικανοτητα του να εξαφανιζεται απο τα ματς και να αναρωτιεσαι ανα τακτα διαστηματα αν ειδες σωστα την ενδεκαδα.
Η αλήθεια είναι ότι σε κάποια σημεία ο Καφές μας προιδέασε για τον Όσκαρ. δλδ μπορεί να πει κανείς ότι στο συλλογικό ασυνείδητο των γαύρων ο Παντελής μας έφτιαξε το stand όπου θα τοποθετούσαμε χρόνια μετά τον άξιο και εξελιγμένο διάδοχο του.
χαχαχα… Παντελης Καφες, η απαρχη της ανυπαρξιας. Σοβαρα τωρα, αδικεις τον Παντελο πιστευω. Μπορει να μην ετρεχε, μαρκαρε, καποιες φορες να αργουσε το παιχνιδι κτλ, αλλα ειχε καθετη πασα και σουταρα και σε καμια περιπτωση δν μπορει να συγκριθει με την ανυπαρξια του Οσκαρ . Σαν τωρα θυμαμαι τις γκολαρες σε Ζερλαν και Μπερναμπεου.
Θα συνεχίσω την παρέλασή μου στο θρεντ του Ολυμπιακού παρότι σέβομαι ότι η πλειοψηφία όσων μιλάνε τώρα ουδέποτε έχουν γράψει σε θρεντ άλλης ομάδας. Συγχωρήστε με.
Επαναλαμβάνω λοιπόν ότι η επόμενη χρονιά για τον Ολυμπιακό θα είναι δύσκολη. Είναι υπερομάδα ο Παναθηναϊκός; Σαφώς και όχι. Αλλά μήπως και πόσες από τις χρονιές που πήρε πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός ήταν υπερομάδα; Απλά είχε σταθερό κορμό, σταθερή νοοτροπία, ε, και μερικά πραγματάκια ακόμα ενίοτε. Το κρίσιμο για εμένα θα είναι αν ο Ολυμπιακός αποφασίσει να χτίσει μια νέα ομάδα (πράγμα που έπρεπε να είχε κάνει φέτος) ή να πάει κουτσά στραβά και με μπαλώματα να διεκδικίσει πρωτάθλημα. Στη δεύτερη περίπτωση θεωρώ ότι μπορεί να πάρει το επόμενο αλλά δε με φοβίζει γενικά. Στην πρώτη μπορεί να χάσει το επόμενο, αλλά θα τον φοβόμουνα περισσότερο.
Κρίσιμο για μένα (ειδικά για τη νοοτροπία του Ολυμπιακού) είναι το αν θα ενισχυθεί και με Έλληνες ή έστω ξένους με αρκετά χρόνια στην Ελλάδα.
Υποθετω οτι εισαι Παναθηναικος (?) και συνεχιζω. Πανω κατω συμφωνω με αυτα που λες. Ο Ολυμπιακος τις χρονιες που πηρε το πρωταθλημα εκτος απο νοοτροπια και σταθερο κορμο (κυριως Ελληνες) που αναφερεις, ειχε και μοναδες που μπορουσαν να καθαρισουν μονοι τους τα ματς ακομα και αν η ομαδα βρισκοταν σε κακη μερα.
Σιγουρα οι περισσοτεροι, αν οχι ολοι ολυμπιακοι, θα προτιμουσαν την δευτερη περιπτωση, δλδ να χτιστει μια νεα ομαδα εστω και με το ενδεχομενο της απωλειας ενος τιτλου. Το ζητημα σε αυτην την περιπτωση εγκειται στο κατα ποσο ο Κοκκαλης επιθυμει να μπει σε ολη αυτη την διαδικασια η αμα δν μπορει και δεν θελει ας μα το πει τουλαχιστον. Εννοω:
- να βρει σοβαρο προπονητη κ προπονητικο τιμ,
- να βγαλει αρκετα λεφτα απο την τσεπη του που θα χρειαστουν για τις μεταγραφες,
- να γινουν καποιες αλλαγες στα διοικητικα της ομαδας, δηλαδη να βρεθει τεχνικος διευθυντης που θα αναλαβει εξοκληρου και σε συνεργασια με τον μελλοντικο προπονητη τα μεταγραφικα και γενικος αρχηγος που θα ειναι ο συνδετικος κρικος ομαδας-διοικησης.
Τελος, εννοειται οτι ειναι πολυ σημαντικο να ενισχυθει η ομαδα με Ελληνες παικτες κυριως νεους και εξελιξιμους (βλεπε Τζαβελλα). Οι περισσοτεροι Ελληνες παικτες εχουν επιγνωση της ελληνικης πραγματικοτητας και σιγουρα παιζουν με παραπανω παθος απο τους ξενους στα κρισιμα παιχνιδια του πρωταθληματος και ηταν η κυρια αιτια της παντοδυναμιας του Ολυμπιακου ολα αυτα τα χρονια σε συνδυασμο παντα με τους ξενους παιχταραδες (Καρεμπε, Ζιο, Ριμπο κτλ)…
Ελπιζω να σε καλυψα.
Mandrake ο Ολυμπιακός στη χειρότερη του χρονιά τα τελευταία 15 χρόνια σας φοβίζει . Αυτό τα λέει όλα. 1-2 παικτάρες θα πάρουμε για να σας πάρουμε το πρωτάθλημα. Και αν μπορέσουμε θα σας κερδίσουμε στο ΟΑΚΑ και θα το δώσουμε στον Πάοκ.
πραγματικά, δεν με φοβίζει ο Ολυμπιακός πέραν του ότι είναι ένα ντέρμπι και τίποτα περισσότερο.
το πρώτο ημίχρονο χθες ήταν τραγωδια, όπως και το 2ο με τον Ατρόμητο και γενικά οι μόνος που το παλεύει είναι ο Λούα Λούα και οι εμπνεύσεις του Ζαϊρί.
Τώρα υπάρχει ορατός κίνδυνος να βγείτε τρίτοι και τα palyoff είναι περίεργη φάση…
Όσα και να λέμε για τον Ολυμπιακό του χρόνου, τα πάντα εξαρτώνται από το τι θα γίνει με τον Γκαλέτι. Τζάμπα κόπος τα υπόλοιπα. Επίσης, λεφτά υπάρχουν και δε χρειάζονται άπειρα λεφτά για να κάνεις το φετινό Ολυμπιακό φαβορί για το πρωτάθλημα του χρόνου.
Επίσης, το μέγεθος του Ολυμπιακού είναι τέτοιο που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να μην κάνει τα αδύνατα δυνατά για να είναι του χρόνου στο Τσ.Λ. Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδος στο ποδόσφαιρο και οφείλει πάντα να συμπεριφέρεται έτσι. Εμείς στόχους δεν παρατάμε. Όταν αποτυγχάνουμε στους στόχους μας, αποτυγχάνουμε αντρίκια. Ο Ολυμπιακός θα νικήσει μέσα στο ΟΑΚΑ και αν πάει στα πλέη οφ εκεί θα βγει 2ος.
Που προτείνετε να παίξω στοίχημα πως θα το πάρει ο ΠΑΟΚ φέτος;
Ενώ ο ΠΑΟ είναι πραγματικά τρομαχτική ομάδα φέτος, σκοράρει κατα ριπάς και έχει άμυνα από γρανίτη.
Κι εγώ φοβάμαι τα πλέη οφφ, μπορεί να βγούμε και 5οι και να μείνουμε εκτός Ευρώπης.
Πιστεύω ότι υποτιμάς (σχεδον απαξιώνεις) τον ΠΑΟ φετος, αλλά οκ…
Αν θες να βγάλεις φράγκα, παίξε κανα 3-0 το ματς του Οακα (με διμπαλο Σισε) και θα είσαι μέσα…Καταλαβαίνω ότι το μόνο που σας έμεινε για φέτος είναι να μας κερδίσετε στο Οακα, αλλά δεν το βλέπω…Κρις 27 (!) τελικές προσπάθειες είχαμε με Λεβαδειακό ε. Και η αμυνά σας στα τελευταία παιχνίδια έχει πάρει την κατιούσα. Τεσπα, ελάτε στο Οακα εσείς και θα περάσουμε καλά, θα κάνουμε μπανανα!
Κατανοώ ότι είναι ό,τι καλύτερο έχεις δει από την εποχή του Κυράστα ίσως (που τότε έπαιζε και πολύ καλύτερα) αλλά γενικά είναι απλώς μια ανεκτή ομάδα.
Elmarad, 27 τελικές με Λεβαδειακό??? ΟΟΥ ΜΑΗ ΓΚΑΝΤ! :o
Αν όλα αυτά τα χρόνια άκουγα τους βάζελους στο τι να παίζω στα μεταξύ μας ματς, τώρα θα έκανα πιάτσα για να επιβιώσω…
Δεν ξέρω ποιον ακριβώς φοβίζει αλλά όχι εμένα. Θα σε γυρίσω σε αυτό που είχα γράψει μετά την ήττα μας στο Καραϊσκάκη. Παρόλο που είχαμε χάσει, ήταν το ματς που κατάλαβα ότι ο Ολυμπιακός φέτος δεν είναι για σπουδαία πράγματα. Και είχα κάνει επίσης την πρόβλεψη ότι στο ντέρμπυ στο ΟΑΚΑ θα είμαστε μπροστά και εκεί θα κριθεί ο τίτλος (νόμιζα μεταξύ μας βέβαια και όχι με τον ΠΑΟΚ αλλά δεν μπορώ να τα προβλέπω και όλα). Νομίζω ότι ο ΠΑΟ παίρνει ( άνετα το πρωτάθλημα και αυτό αποδεικνύεται από τα πόσο τεράστια περιθώρια λάθους έχει (και δυστυχώς για μένα, τα έχει εκμεταλλευτεί μέχρι στιγμής όλα…)
Πολύ μακριά το πάτε το πράγμα, εγώ θα πω μια απλή κουβέντα και ελπίζω να σας καλύψω, αν ο Ολυμπιακός φέτος είχε Γκαλέτι και Ντουντου όπως πέρσι απλά θα έπαιρνε και φέτος τον τίτλο. Ούτε ο παο παίζει καμιά μπάλα της προκοπής ούτε και ο παοκ έγινε ξαφνικά υπερομάδα. Δηλαδή ακόμα και με τόοοοσα λάθη θα μπορούσε να το έπαιρνε ΑΝ αυτοί οι 2 παίχτες έπαιζαν όπως πέρσι.
Πηγαίνε στο “σκοράρει κατα ρύπας” που έιπες…Μια χαρά επίθεση έχει ο βάζελος φέτος, μην λέμε και ότι θέλουμε.
Shadowking69 δεν έχεις άδικο σε αυτό που λες. Στην ελλάδα βασιλεύει ο μονόφθαλμος, δεν έχουμε δα και κανά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Για αυτό άλλωστε και στην Ευρώπη δεν πάνε καλά οι ομάδες μας.
fixed :p:p
Για τα χαμηλά σας στάνταρ έχει όντως με 47 γκολ σε 25 ματς.
Για τα δικά μου στάνταρ, όταν έχω δει 49 γκολ ΜΟΝΟ στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος 2000/01 δε μου λέει και κάτι.