Δηλαδή το γεγονός ότι έχεις κάνει καλύτερη χρονιά πριν 10 χρόνια σημαίνει ότι δεν έχει καλή επίθεση ο Παο φέτος? Ωραία συλλογιστική…πολύ “Ολυμπιακή”…
Καλά όλα αυτά αγαπητέ μου γείτονα, αλλά όπως ξέρεις, με τον ίδιο τρόπο που με πορδές δε βάφονται αυγά, έτσι και με “αν” και υποθέσεις δεν έχεις ελπίδες να τη βγεις -ούτε στο πατροπαράδοτο “trash talking”- πάνω από βάζελο φέτος.
Κατά τ’ άλλα το μόνο επιχείρημα που έχει μείνει φέτος στον ΚρισΠ είναι τα μεταξύ μας ματς. Δεν πειράζει όμως, κοντά είναι το ντέρμπι. Δεν θα πω “αούα, θα σας κάνουμε, θα σας δείξουμε, προσέξτε τις κωλοτρυπίδες σας” κτλ., γιατί προφανώς έχετε έτοιμη την απάντηση “ναι καλά ρε βάζελε, όλο αυτό λες”. Έχω όμως τρομερή εμπιστοσύνη στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Σισέ και απλά περιμένω… περιμένω…
Τέλος, για να ευλογήσω λίγο και τα δικά μου γένια, την τροπή που πήρε το πρωτάθλημα δεν την είχε προβλέψει μόνο ο Μάνδραξ ΑΚΡΙΒΩΣ μετά το ντέρμπι του Καραϊσκάκη. 8)
Τώρα πρέπει να βρούμε κάποιο στόχο μέχρι το τέλος της χρονιάς, πχ την δεύτερη θέση, γιατί διαφορετικά θα διαλυθούμε:):!:
απλα τα πραματα, ο οσφπ ειναι η μονη ομαδα που εχει φυσικη κατασταση ερασιτεχνικου πρωταθληματος
δεν ξερω αν φταινε οι προπονητες, η προετοιμασια, οι παικτες οι ιδιοι, ολα αυτα μαζι η οι πρακτορες του βγενοπουλου και ο τζεημς μποντ, αλλα αυτο το πραγμα ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ
χεσε τη χημεια και το πως δεν μπορουν να αλλαξουν πασες, αλλα αυτοι οι παικτες δεν μπορουν να τρεξουν, να πιεσουν, να ζητησουν μπαλες , εκτος του λουα, που ακουσον ακουσον δεν τον ηθελαν γιατι ειχε ‘ασχημη φυσικη κατασταση’ (sic)
οσο για τους βαζελους και αυτη την υπερσιγουρια της νικης, ναι οκ πιθανοτατα θα το κερδισει ο παο, απλα αφηστε τα μεγαλα λογια γιατι μετα θα σας τσουζει το δουλεμα ετσι και γινει καμια στραβη
Μας πήγαν όλα στραβά όμως φέτος και αυτό πρέπει να το ομολογήσετε ακόμα και εσείς, και οκ δεν λέω ότι θα το παίρναμε άνετα αλλά και πάλι αυτά τα “αν” που αναφέρω δεν είναι εξωπραγματικά, θα μπορούσαν υπό φυσιολογικές συνθήκες να ήταν δεδομένα. Δηλαδή οι 2 καλύτεροι περσινοί μας παίχτες οι οποίοι είναι στο ρόστερ ακόμα, είναι κρίμα από τον θεό να μην μπορούν να προσφέρουν φέτος. Είναι πολλά τα λάθη όμως και αυτά πληρώνει η ομάδα…
Ρε παιζουμε με 14 παιχτες ολη την χρονια και μολις την Κυριακη
ψοφησαμε και τα βαζελια μας κουνιουντε να πουμε !
Τοσα χρονια η γλωσσα μεσα ,ξεσαλωσανε φετος
Γι αυτό θα μείνουν πελάτες μια ζωή και πέντε κούπες στη σειρά να πάρουν.
Kαι ο βασικός υπαίτιος για αυτό είχε το θράσος μετά το ματς προχθές να πάρει τηλέφωνο να συγχαρεί τον Παντελή, τον πρώην εργοδότη του στην Ομόνοια.
Για πολύ ξύλο ο “μητσικώστας”…
Παρ’ όλα αυτά, εγώ λέω ξανά πως η ομάδα πρέπει να κατέβει για να χτυπήσει όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος, μαθηματικά τίποτα δεν έχει χαθεί και φυσικά να κάνει το καλύτερο της ματς στο ΟΑΚΑ. Αν κάποιοι δεν το πιστεύουν ας μείνουν εκτός αποστολής. Ας παίξουν όσοι έχουν όρεξη και πίστη και ας μην είναι οι πιό μπαλαδόροι ή οι πιό ακριβοπληρωμένοι.
Τι sci-fi σενάρια είναι αυτά; Δεν έχουν πάρει ποτέ ούτε 4 συνεχόμενα… :lol:
νικολα προχωρα σε θελει ολη η χωρα…
οτιδηποτε γραφει η γατα δεν υπαρχει περιπτωση να γινει…οποτε μπορειτε να χετε το κεφαλι σας ησυχο
ποιος σου ειπε πως δεν τον θελουμε? ισα ισα ειναι που ειναι σχεδον απιθανο να κερδισει η ομαδα μες στο οακα τουλαχιστον ετσι και κερδισει με αλεφαντο θα ειναι η υπερτατη χαρα, καλυτερο και απο πρωταθλημα :lol:
λοιπον αφου οπως το βλεπω θα αρχισουμε σε λιγο καιρο μεταγραφολογια (και επειδη δεν μπορω να περιμενω :p), για πειτε που θα θελατε μεταγραφες, ποιον να διωξει και αν θελετε το βαλβερδε η καναν αλλο
εγω βασικα
ΤΦ: ειναι αρκετα ριψοκινδυνο να κρατησει αντωνη και του χρονου, σε μια θεση που οπως φανηκε με την αεκ και τον παοκ τα λαθη κοστιζουν βαθμους
παρντο κτλ δεν ξερω\δεν σχολιαζω, αλλα αν κρινω απο σερρες…
δεξι μπακ:αν κρατησει τοροσιδη ειναι καλα, αλλα απο το γκαλιτσιο (για τον οποιο τα ελεγα απο τη στιγμη που τον εφερε στον ολυμπιακο, πως σαν οπαδος της λαρισας χαιρομουν, καθως 4 χρονια δεν θυμαμαι μια σεντρα σωστη να εβγαλε) προτιμω παντο
σεντερ μπακ: καλα ειναι, οπως ειναι
αριστερο μπακ: ποδι στο ρ.μπραβο (ναι τρεχει φετος, αλλα εχει κανει πολλα αμυντικα λαθη και επιθετικα εχει βοηθησει σε ελαχιστες καταστασεις)
ντομι και λεοναρντο γελαει ο κοσμος
ο τζαβελλας αν εχει τοσο καλο ποδι οπως φανηκε με την ξανθη θα ειναι πολυ καλη λυση, καθως αν δεν εχεις ακραια μπακ που ξερουν μπαλα κλαφτα
αμυντικο χαφ: παλι γελαει ο κοσμος…να διωξει λεντεσμα, στολτιδη
κατσικογιαννης μπορει αναπληρωματικος η να δινει ανασες, αλλα τον βλεπω πολυ δυσκολο να ανταποκριθει σαν βασικος…οποτε θελει βαρβατη μεταγραφη εδω, ενας χρονος φετος βγηκε με την αμυνα να εχει μπροστα της 4 και 5 παικτες και καμια βοηθεια
κεντρικα χαφ: θα παιξει ο ντουντου μπαλα? θα παιξει ο μαρεσκα? μπορει ο γ.παπαδοπουλος? για μενα παλι θελει βαρβατη μεταγραφη και αν φυγει καποιος απο τους 3 πανω 2 μεταγραφες
επιτελικος χαφ: γελαει και ο dr. love…παικτης οσκαρ δεν υπαρχει, ο λουα λουα μπορει να ζητησει μπαλα και να κανει μπουκες, αλλα δεν ειναι αυτος ο ρολος του…οπωσδηποτε μεταγραφη (και ισως τα περισσοτερα λεφτα εδω πρεπει να δωθουν)
αριστερο χαφ: τον ντατολο δεν το γουσταρω, ναι ειναι δανεικος αλλα δεν φαινεται να καιγεται και ιδιαιτερα, περισσοτερο να προβαλλει τον εαυτο του θελει παρα να βοηθησει την ομαδα…οσο για τα περι παικταρα και εθνικης αργεντινης, αν δεν επαιζε στην μποκα τζουνιορς δεν νομιζω να εβλεπε εθνικη.
οχι πως με χαλαει
δεξι χαφ: δεν ξερω τι παιζει με γκαλετι και δεν νομιζω να μαθουμε πριν το καλοκαιρι…παικτες απο πισω υπαρχουν παντως (ζαιρι, λουα)
σεντερ φορ: ντιογο ποδι οσο πιο γρηγορα γινεται, αλλα με μητρογλου και ματ προσωπικα ειμαι ευχαριστημενος…θα ναι λαθος imo αν ριξει πολλα λεφτα για παικτη εδω και παροπλισει τους αλλους 2…ισως μια φθηνη λυση που να μην εχει και πολλες απαιτησεις (τυπου τσεζαρεκ ξερωγω η κανα ονουατσι η ακομα και λυση τυπου Μ’ΠΟΥΤΟΥ) να ειναι καλυτερα
για προπονητη δεν ξερω αν θελω βαλβερδε…η αληθεια ειναι πως τον θεοποιουμε λογω της καταστασης φετος και επειδη πηρε πρωταθλημα απο το δεκεμβριο περσι
παντως ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΥΜΝΑΖΕΙ Ε!
ελα μην πειτε ειναι νωρις ακομα κτλ, αφου και σεις καταβαθος θελετε αναλυσεις και μεταγραφολογιες
ΤΦ: Ο Αντωνης μπορει να παιξει ενα χρονο ακομα πιστευω βασικος, βεβαια μια μεταγραφη ενος καλου τερματοφυλακα δν θα ηταν ασχημη, αλλα δν ειναι και απολυτως αναγκαια για μενα… αν κατσει και γινει οκ αλλιως παλι οκ. Επισης, οχι αλλες λυσεις τυπου Λεμενς, Κοβατς, Παρντο κτλ, βαρεθηκαμε!
Αρ.Μπακ: Μακαρι να παρουμε Τζαβελλα.
Αμ.Χαφ: Ενα σκυλι που να ειναι γρηγορος και να οργωνει το γηπεδο πανω κατω οπωσδηποτε! Δεν ειναι αναγκη να φυγει και ο Λεντεσμα κ ο Στολτιδης, ενας απο τους 2 καλλιστα μπορει να μεινει και να βοηθησει σαν αλλαγη.
Κε.Χαφ: Πιστευω δν χρειζομαστε κατι εδω, μιας και ο καλος Ντουντου σιγουρα εχει θεση στην ενδεκαδα και επισης εχουμε κ Μαρεσκα, Γ.Παπαδοπουλο οπως ανεφερες.
Επ.Χαφ:Συμφωνω οτι πρεπει να πεσουν τα περισσοτερα λεφτα εδω. Χρειαζομαστε μεγαλο παιχτη, να μπορει να φτιαξει παιχνιδι (κατι που ελειψε τοσο πολυ φετος), να εχει την καθετη/γρηγορη πασα και να βλεπει γηπεδο. Καλο θα ηταν να ειναι αρκετα γρηγορος και αυτος γιατι φετος ηταν τραγικα αργο το κεντρο μας.
Δε.Χαφ: Αν γυρισει Γκαλετι κομπλε.
Επιθετικο: Διαφωνω εδω, ειδικα αν φυγει ο Ντιογκο δν μπορεις να εχει 2 επιθετικους στο ροστερ αν θελεις να λεγεσαι σοβαρη ομαδα. Φανηκε και φετος που παιζαμε 2 μηνες μονο με Μητρογλου. Σιγουρα θελουμε φορ περιοχης, δυνατο, να εχει το ευκολο γκολ. Νταρμπι, Λουα Λουα μπορουν να παιξουν ανετα πολυ καλα την θεση του 2ου/περιφερειακου επιθετικου.
Για τις αλλες θεσεις καλα τα λες. Αυτα.
νομίζω η κουβέντα ξεκινάει από το σύστημα που θα θέλατε να παίζει η ομάδα.
Προφανως μιλαμε γενικοτερα… με βαση τις φετινες αδυναμιες της ομαδας. Επισης, το συστημα το καθοριζει ο εκαστοτε προπονητης αλλα και αλλοι παραγοντες οπως η διοργανωση που παιζεις, αν ειναι εντος η εκτος το ματς, ο αντιπαλος κτλ.
Βασικά για του χρόνου ας ετοιμαζόμαστε για Αλεξανδρή προπονητή και παίκτες φτηνούς και ελεύθερους. Εκτός πια και αν αφήσει επιτέλους την ομάδα ο σώκρατες, που δεν το βλέπω. Θα μας πάρει μαζί του
Τά χουμε πει:
[CENTER]Μεταγραφή
Ντάτολο…Λούα Λούα
Μεταγραφή…Ντουντού
Μαρέσκα
Μεταγραφή…Μέλμπεργκ…Αβραάμ…Τοροσίδης
Μεταγραφή[/CENTER]
Και αν έρθει πάλι Βαλβέρδε δεν πρόκειται ποτέ να παίξουμε έτσι.
Κόλλημα με το 4-4-1-1.
Για παίκτες που έχουμε/θέλουμε γενικότερα τα χω γράψει απ τον Γενάρη νομίζω.
Για μενα Μαρεσκα και Ντουντου δεν πρεπει να παιζουν στην ιδια ενδεκαδα… εχουν πολλα κοινα χαρακτηριστικα (‘8αρια’ και οι 2) και κανουν την ομαδα αργη. Εννοειται οτι προτιμω τον καλο Ντουντου σε σχεση με τον Μαρεσκα που δεν εχει δειξει κατι ιδιαιτερο ως τωρα, εκτος απο το καλο σουτ και τις αλλαγες παιχνιδιου.
Αν είδες, έχω τον Μαρέσκα σκούπα μπροστά απ’ τα δυο αμυντικά χαφ συνειδητά. Νομίζω ότι η θέση εκεί του ταιριάζει αρκεί να έχει έναν καλό Ντουντού και άλλο ένα τρεχαλατζίδικο χαφ που να ξέρει και λίγο μπάλα. Προφανώς άμα καλυφτούν οι θέσεις που λέω και βρεθεί και καλύτερος του Μαρέσκα (ή και του Ντάτολο) καλώς να ορίσει.
Επίσης αν έρθει Βαλβέρδε, ξεχάστε τον παίκτη Λούα Λούα.
Ναι αλλα ο ιδιος ο Μαρεσκα εχει δηλωσει οτι η θεση ειναι οχι πισω η μπροστα απο το αμυντικο χαφ αλλα διπλα του. Ακομα και αν δεχτω αυτο που λες, ο Μαρεσκα μου φαινεται αχρειαστος με το Ντουντου στην ενδεκαδα, αφου δεν προσφερει κατι περισσοτερο απο οτι ο Ντουντου (αν διαφωνεις πες μου τι καλυτερο μπορει να δωσει ο Μαρεσκα). Επισης, συνεχιζω να επιμενω οτι γινεται πολυ αργη η ομαδα.