Κλείνει καλύτερα χώρους από τον Ντουντού, ανοιγεί πιο σωστά τη μπάλα στα πλάγια και τρυπώνει πιο πολύ στην περιοχή. Απ’ την άλλη, όντως υπάρχει θέμα ταχύτητας αλλά γι αυτό η μεταγραφή που λέω στα χαφ θα πρέπει να είναι γρήγορος παίκτης. Anyway, βλέπουμε και για αμυντικό χαφ.
Πιστεύετε πραγματικά ότι θα έρθει ο Βαλβέρδε? Εμένα μου φαίνεται κίνηση ματ φερναντίνιο
Ενταξει, τα κανει και ο Ντουντου αυτα οταν ειναι σε καλη κατασταση, αλλιως τα κανει σε μικροτερο βαθμο. Γενικοτερα ειναι πολυ καλυτερος παικτης απο Μαρεσκα για μενα. Τωρα αντι για τον Ιταλο θα προτιμουσα καποιον πιο δημιουργικο που θα παιζει ελαφρως μπροστα απο Ντουντου και αμυντικο χαφ (κοφτη). Κατι σαν αυτο που ειπα πριν:
Βλεπουμε οντως.
Γιατι τοσο απιθανο ειναι να ερθει? Δεν λεω οτι εχει κλεισει η τπτ τετοια απλα δεν ειναι και τοσο τρελο σεναριο.
Για διαβαστε αυτο και πειτε γνωμες:
Εγώ θέλω Φερνάντο Σάντος!
Κιεγώ, και αυτό που έγραψες για Βαλβέρδε και Λούα Λούα, είναι μεγάλη αλήθεια:):!:
Τι να πω ρε παιδια,εμενα για το κεντρο του Θρυλου(που παντα ηταν η μεγαλη δυναμη του σαν χωρος)και ο Μαρεσκα και ο Ντουντου μου φαινονται ημιμετρα πουλυτελειας.Απο τοτε που θυμαμαι Ολυμπιακο μεχρι και προπερσι ο Θρυλος ειχε τουλαχιστον εναν ΠΑΙΚΤΑΡΑ στον αξονα.Ακομα και ο καλος Ντουντου ωχρια σε συγκριση με ολους τους προκατοχους του που κανουν τα αντιστοιχα καθηκοντα.Και στα πανω του,ενω αναγνωριζα οτι ηταν βαρομετρο για τη συγκεκριμενη ομαδα,δε με ξετρελαινε ποτε.Μαρεσκα μ’αρεσει σα παικτης αλλα ο,τι βλεπετε βλεπω.Μακαρι του χρονου με σωστη προετοιμασια να κεντανε και οι 2.Θα ηθελα παντως σιγουρα μεσα:Τορο,Αβρααμ,Μελμπεργκ,Ντατολο(γι’αυτον φοβαμαι τα περι σταθεροτητας,χαρακτηρα και τα λοιπα αλλα λεμε σαν αξια παικτη τωρα)και Λουα Λουα(που να χει καποιο ΡΟΛΟ βεβαια).Τωρα αυτο για τον Βαλβερδε και για το ποσο θα παραγκωνιστει δε ξερω…ποσες φορες επι Κοκκαλη σε κοντρα παικτη-προπονητη ηρθε διπλο?
Μητρογλου και Νταρμπι πλαισωμενοι απο μια σοβαρη ομαδα θα ηταν παρα πολυ καλες λυσεις και βασικοι ενας απ τους οταν και αν παιζαμε με 2 μπροστα σε καποια παιχνιδια(βασικα ενας ακομα πιο βελτιωμενος Μητρογλου κι ενας καλος Νταρμπι δε με χαλουσαν ουτε για βασικοι-ενας απ τους 2-ακομα και στο 4-3-3)…Γενικα imo 5 ενδεκαδατοι min για του χρονου.
Για τον (καλό) Ντουντού είσαι 100% λάθος.
Ετσι.
Με το να ερθει ο Βαλβερδε δεν δινεται απευθειας λυση παντως… Χρειαζεται οργανωση, σοβαροτητα και να μην επαναληφθουν τα φετινα λαθη. Στην προετοιμασια, στις μεταγραφες, στις αλλαγες προπονητη κτλ… Προσωπικα τον θελω τον Βαλβερδε, αλλα πιο πολυ θελω να δω να γινεται σοβαρη δουλεια…
Oπως και να χει Ντουντου και Μαρεσκα ειναι λιγο απ’ολα σα παικτες(λιγο να κλεισουν τους χωρους,λιγο να ανοιξουν το παιχνιδι…αντε και μια μικρη εφεση στο σκοραρισμα ο Μαρεσκα και το δυνατο σουτ του Ντουντου)και δεν εχουν και τα πιο αερινα σκαρια.Στο 4-4-3 ομως οταν εχουμε τη μπαλα και ιδιαιτερα σε αντεπιθεσεις και τα λοιπα καποιος πρεπει να παιρνει τη πρωτη πασα και να μετατρεπεται σε 10αρι σωστα?Να γεμιζει ο χωρος πισω απο το φορ ρε παιδιμ’.Ε ποιος θα το κανει,εγω?Οκ,ασε αν ειναι τον Ντουντου αλλα παρε καποιον που δε θα ειναι σα τους αλλους 2 αλλα θα χει το ξεπεταγμα,τη μπουκα.Μιλαμε για το πιο νευραλγικο χωρο(btw να θυμηθω να το ποσταρω στα σπαστικα κλισε αυτο=P),με εναν τετοιο παικτη σου αλλαζει ολη η ομαδα…
Δε χρειάζεται ούτε δεκάρι, ούτε παίκτης που να μετατρέπεται σε δεκάρι.
3 χαφ θες στο κέντρο που και να τρέχουν και να πασάρουν και να ξέρουν και λίγο μπάλα.
Ο (καλός) Ντουντού είναι τέτοιο χαφ, μένουν άλλοι 2.
Ετσι ακριβως, ο καλος Ντουντου που φετος ηταν αφαντος…
Κύριε Αλέφαντε ποια είναι η ιδανική ενδεκάδα για τον Ολυμπιακό;
Λέει ο ΑΛέφας…
Μα κύριε Αλέφαντε μας είπατε 12 πάιχτες
Αφού είναι όλοι παιχταράδες, τι να κάνω;
:lol::lol::lol: εκ παραδρομης:p
Ρε Κρισπ ακομα κι αν ειναι αρκετο αυτο που λες,νιωθεις ασφαλεια και εχει καπαρωμενη τη θεση καποιος που εχει να παιξει σταθερα σοβαρη μπαλα κανα χρονο?Να μου πεις μας τα γαμησαν ολα πρωτα η μη προετοιμασια και μετα ως αποτελεσμα αυτης οι τραυματισμοι και τα λοιπα,οποτε καποια πραγματα δικιολογουνται…
Γιατί, πλην Μέλμπεργκ ποιος άλλος έχει παίξει σταθερά σοβαρή μπάλα φέτος στον Ολυμπιακό? :lol:
Ο Αβρααμ. :-s
Και ο Αντωνης μια χαρα παιζει αν εξαιρεσεις το διαστημα που ειχαμε Ζικο.
Ε κοιτα με Μαρεσκα-Στολτιδη(μπροστα στον τωρινο Στολτιδη στα αμυντικα καθηκοντα,ο τελειωμενος Πατσα θα εμοιαζε Βιειρα)που οτι τους πλησιαζει περναει,τι κριτικη να κανεις στην αμυνα ας πουμε?Ειναι συνεχως εκετεθιμενοι,στατιστικα να το παρεις,θα τη κανουν τη μαλακια.[Που ετσι κι αλλιως ειναι η μονη συνεπης γραμμη μας(με μια τρυπα στ’αριστερα που συμφωνουμε οτι θελει καλο βουλωμα ομως)].Ο Τορο εκτος απ το οτι δεν επαιζε παντα στη θεση του,στο διαστημα που ηταν στα καλα του εκανε διαφορα,οχι αστεια.Απο Μητρογλου εγω προσωπικα παλι με βαση του πως παιζαμε ειμαι ευχαριστημενος,χωρια οτι πιστευω οτι θα βελτιωθει κι αλλο(στα τελειωματα που το χρειαζεται κιολας).Ντατολο -Λουα Λουα ηρθαν μετα,Νταρμπι τι να κρινεις που ηταν 3/4 της σεζον τραυματιας.Ε μενουν οι υπολοιποι που θελουν αλλαγμα:p
Σιγουρα λυσεις συμβολαιου στους:Ντιογκο,Στολτιδη,Ραουλ-πολυ ακριβος για να τον εχεις αλλαγη-Μπραβο,Ντομι,Παντο…τον τελευταιο στα πλαισια της γενικης εκκαθαρισης.(Εχεις ηδη Ζεβλακοφ για ενα καλο μπακ απ,εχεις ηδη ταλενταρα Κυριακο Παπδοπουλο,ψωνιζεις κι αλλους 1-2 καλους-φθηνους απο την εγχωρια αγορα κι εισαι κομπλε για πισω)
Για Κιπερ τωρα δε θελω τον Αντωνη και του χρονου…εχει αρχισει η συστηματικη ασταθεια και γενικα η καθοδος εδω και αρκετο καιρο.Παρντο εχουμε δειγμα μονο με Εργοτελη που φαγαμε 5 παστελια.Ολα λενε—>μεταγραφη.
Αυτό. Η κακή χρονιά φέτος του Ολυμπιακού δεν έκανε τους προπέρσινους παικταράδες παλτά παιδιά. Μη γίνουμε ΠΑΟ που στην πρώτη στραβή τους έφταιγαν οι παίκτες. Το παρόν ρόστερ θέλει πολλές προσθήκες κι όχι διώξιμο των ήδη καλών παικτών. Και μην ξεχνάτε πως έχουμε πολλούς παίκτες κάτω από τα 25. Όλοι αυτοί θα είναι το μέλλον του Ολυμπιακού και θέλουν στήριξη. Βλέπω πολλοί έχετε φτάσει στο άλλο άκρο και έχετε βγάλει όλο το ρόστερ άχρηστο. Στους 16 του Τσ. Λ., με 11 πόντους, προκρίθηκαν αυτοί οι παίκτες. Απροπόνητοι και εκτεθειμένοι από τη διοίκηση ήταν φέτος. Όχι παλτά.
Ο Πάρντο ήταν και στις Σέρρες, και τα παστέλια τρία…μια χαρά…για την Πανσεραικάρα:):!: