Ολυμπιακός

Εγινε κρουση στον Βαλβερδε λεει… :-s

http://www.sport-fm.gr/article/220801

Χρονια Πολλα στο συλλογο μας!

Ας ελπισουμε οτι η νεα χρονια θα μας βρει πιο δυνατους, στους αγωνιστικους χωρους.

Ερνέσταρος εννοείται, αλλά υπό προϋποθέσεις. Δε γίνεται να παραλάβει αυτό το πράγμα χωρίς να υπάρχει έμπρακτη στήριξη με μεγάλες μετεγγραφές.Όχι απλά μετεγγραφές ουσίας, αλλά πλέον ο Θρύλος θέλει παίκτες έτοιμους και φιλόδοξους για να γίνει πάλι ομάδα. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή και πρέπει να φτιαχτεί η ομάδα που θα σαρώνει τους τίτλους πάλι. Το ότι χάθηκε ένας τίτλος δεν σημαίνει τπτ. Αρκεί τα λάθη που έγιναν από την αρχή και κατά τη διάρκεια της σεζόν να μην διορθωθούν πάλι με λάθη.

Ερνέσταρος, 5-6 μετεγγραφές για 11άδα και όχι τυχάρπαστους. Μετά από τόσες κούπες,υπάρχει η υπομονή για χτίσιμο νέας ομάδας, αρκεί να φανούν κινήσεις ουσίας. Τι να πούν και οι άλλοι.

Χρόνια Πολλά αυτοκράτορα Θρύλε !

Λοιπόν τραυματίζεται ο Σισέ, η Σταντάρ αποκλείει τον Πάο, ο αστέρας κερδάει εύκολα τον Πάο,κερδίζουμε Γιάννενα και Πάο, ο Πάοκ χάνει από τον Άρη, φέρνει Χ με άεκ και παίρνουμε το πρωτάθλημα.Είναι ένα 5% , αλλά ποτέ δεν ξέρεις :stuck_out_tongue:

Το αστείο είναι πως όλα αυτά μπορούν να γίνουν (αν και εγώ συνεχίζω να πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ δε θα κάνει στραβοπάτημα) αλλά ακόμη κι αν γίνουν, είμαστε κι εμείς ικανοί για να κάνουμε το στραβοπάτημα που θα δώσει το τίτλο στους άλλους!

Το να κάνουμε εμείς στραβοπάτημα είναι το πιο πιθανό σενάριο από όλα αυτά…
Χρόνια πολλά ρε Θρυλάρα!!!

Οι όποιες πιθανότητες θα καθοριστούν πλήρως στην ερχόμενη αγωνιστική. Νομίζω μετά από αυτήν θα ξέρουμε ποιος θα το σηκώσει φέτος. . Χρόνια μας πολλά λοιπόν 8)

fixxed :stuck_out_tongue:

Χ ο παοκ, Χ ο βαζελος, Χ οσφπ

ΧΧΧ

χοχοχο

Ανακοινωση απο το site του συλλογου

''Φίλοι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ,

Ο Σύλλογος μας γιορτάζει σήμερα τα 85 χρόνια από την ίδρυση του. Στην πορεία του αυτή ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας, κατάφερε μέσα από συνεχείς προσπάθειες, αγώνες, κυρίως νίκες, αλλά και ήττες να καταστεί ως ο μεγαλύτερος αθλητικός οργανισμός της Ελλάδος και ένας από τους σημαντικότερους σε διεθνές επίπεδο.

Είμαστε βέβαιοι ότι συνεχίζοντας όλοι μαζί, οι Διοικήσεις και ο κόσμος, με τον ίδιο ζήλο τις κοινές προσπάθειες μας θα διατηρήσουμε και τα επόμενα χρόνια τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ εκεί που του αρμόζει, στην κορυφή του ελληνικού αθλητισμού.

Χρόνια Πολλά,

Ιωάννης Συγγελίδης

Πρόεδρος ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π.

Σωκράτης Κόκκαλης

Πρόεδρος Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παναγιώτης Αγγελόπουλος

Πρόεδρος Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ’’

[SIZE=“5”]ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ…[/SIZE]

Ας ευχηθουμε να πανε ολα καλα στην συνεχεια σε ολα τα σπορ, αυτο που μετραει ειναι οτι σαν σημερα ιδρυθηκε ο[SIZE=“4”] ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ[/SIZE] στην Ελλαδα σε ολα τα αθληματα, ο συλλογος που μας εχει χαρισει τοσες στιγμες δοξας, περηφανιας και μεγαλειου…

Και παλι [SIZE=“5”]ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ[/SIZE]

[SIZE=“6”]ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ[/SIZE]

Χρόνια πολλά στην Ολυμπιακάρα μας:bow2::):!:
Καλώς νά’ρθει ο Βαλβέρδε, να γίνει σωστός προγραμμάτισμός για μεταγραφές και να έρθουν και Έλληνες στην ομάδα:):!:

Ελπίζω να βλέπετε πόσο καφενείο είναι η Σταντάρ που απέκλεισαν από το Ch. L. οι παίκτες του Ολυμπιακού που μου βγάλατε άχρηστους; 0-2 στο '15 απέναντι στην ομάδα που ήταν 6 ματς πριν το τελικό…

Κάρβου αφενός το ότι η Σταντάρ έχει βάλει δυο γκολ στην υπεράμυνα του ΠΑΟ δεν την κάνει ομαδάρα (ούτς και καφενείο είναι βέβαια) και αφετέρου το ότι την αποκλείσαμε δεν κάνει πολλούς παίκτες μας λιγότερο άμπαλους. Η ομάδα θέλει 4 πρωτοκλασάτες μεταγραφές και 2-3 βοηθητικές.

H ομάδα θέλει 6-7 μεταγραφές, όχι 6-7 αποδεσμεύσεις και μετά 6-7 μεταγραφές. Τα προβλήματα φέτος ήταν το μικρό ρόστερ και τα μικρά τεχνικά επιτελεία. Στις αναλύσεις που είδα από πάνω, όποιος δεν ήταν επίπεδο “Μουντιάλ με τη χώρα του” βγήκε άχρηστος για τον Ολυμπιακό. Πολλοί από τους παίκτες που υπάρχουν στο παρόν ρόστερ είναι για το επίπεδο του Ολυμπιακού (όχι απαραίτητα ως βασικοί κι αναντικατάστατοι) και περισσότερο μιλάει η απογοήτευση για τη φετινή τους εμφάνιση, παρά η αντικειμενική ματιά στη μπάλα που μπορούν να παίξουν.

Εδώ πέρσι που υπήρχε ένας προπονητής που από τους παίκτες του έβγαζε έστω ένα minimum απόδοσης, πήραμε πρωτάθλημα με Ντομί στην άμυνα και Πατσατζόγλου στα χαφ. Αν θέλουμε παίκτες που η απόδοση τους δεν εξαρτάται από τον προπονητή, τότε ας τους διώξουμε όλους και ας φέρουμε βετεράνους 35άρηδες. Αν θέλουμε ομάδα μέλλοντος, τότε το πρόβλημα δεν είναι οι υπάρχοντες παίκτες, αλλά αυτοί που λείπουν και οι τεχικοί που θα τους καθοδηγήσουν σωστά.

Όπως ο Σχορτσιανίτης χρειάστηκε έναν Καζλάουσκας για να γίνει παίκτης, έτσι πιστεύω χρειάζονται κι ένα σοβαρό προπονητή πολλοί από τους νεαρούς μας παίκτες και πολλοί από τους νεοφερμένους ξένους μας.

Έτερον εκάτερον, και προπονητή να πάρει το μάξιμουμ από κάποιους παίκτες (Ντιόγο (?), Λεονάρντο) χρειαζόμαστε αλλά και κάποιοι άλλοι δεν έχουν θέση στον Ολυμπιακό που θέλω εγώ (Όσκαρ, Λεντέσμα, Ντομί, Μπράβο, Στολτίδης, Γκαλίτσιος).

Ακόμη και σε αυτούς που λες, εγώ θεωρώ πως με τον Μπράβο είσαι πολύ άδικος και ο Μπράβο δεν είναι η θέση που πονάει ο Ολυμπιακός (αλλά με την καμία). Και για το Λεντέσμα συνεχίζω να θεωρώ πως με άλλο τεχνικό επιτελείο (προπονητές, φυσιοθεραπευτές, γιατροί, τα πάντα) θα μπορούσε φέτος να είχε εκ διαμέτρου καλύτερη χρονιά.

Για Όσκαρ και Ντομί συμφωνώ 100% και τους χαρίζω κι ένα κασκόλ αν φύγουν από μόνοι τους ΤΩΡΑ!

Γκαλίτσιος μια χαρά για να παίξει ως αναπληρωματικός 10-15 ματς το χρόνο και να ξεκουράσει τον βασικό

Στολτίδης να σταματήσει να βάζει τα παπαγαλάκια δημοσιογράφους να πιέζουν για να παίξει και αν θέλει να μείνει ας βάλει τάξη στα αποδυτήρια. Έφυγε ο Τζόλε και τα έκαναν όλοι οι Έλληνες, μουνί καπέλο εκεί μέσα…

Ο Λεντέσμα έχει χτυπητά μειονεκτήματα, είναι αργός και κάνει εύκολα λάθη. Θα μου πεις με Λεμονή στο τσάμπιονς λιγκ ήταν πολύ καλός, οπότε δεν παίρνω και όρκο. Μπορούμε να βρούμε καλύτερο πάντως.

Μπράβο, διαφωνούμε, είναι γνωστό. Αλλά εγώ θέλω μπακ που να ανεβοκατεβαίνει συνέχεια και να έχει σέντρα. Ένα πλεονέκτημα είχε κι αυτός, ότι έπεφτε πάνω στον επιθετικό και δεν το περίμενε, φέτος πάει κι αυτό. Βλέπε πρώτο γκολ Σκόκο στο ματς με ΑΕΚ.

Ε, ο Στολτίδης θάναι 36 του χρόνου, τον αγαπάω, τον εκτιμάω αλλά δεν είμαστε φιλανθρωπικό ίδρυμα.

Γιατι κατι μου λεει οτι αυριο η πρασινη θα εχει πρωτοσελιδο “ΣΚΑΣΜΟΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΙΜΚΙ” χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Δυστυχως δεν εχει εφημεριδες αυριο λογω της απεργιας. :slight_smile: