Ολυμπιακός

παντως,αν οντως ησασταν ατυχοι στο χθεσινο ματς,να ξερετε οτι για καθε ατυχο παιχνιδι που κανει μια ομαδα,κανει και ενα τυχερο

οποτε κανονιστε την επομενη αγωνιστικη:x:x

…κανονίστε και σεις, για την πάρτη σας και μόνο, να μην πέσετε απόψε σε καμιά σκουλικότρυπα, και βλέπουμε την άλλη Κυριακή:):!:

Με τέτοια ψυχολογία δεν μπορούμε να κερδίσουμε τον παο. Κακά τα ψέμματα.

Δεν εννοώ τίποτα. Έγραψα απλώς ότι η συγκεκριμένη φάση είναι αποβολή και ανάφερα ότι δεν υπάρχει πλέον κανονισμός τελευταίου παίχτη. Απλά τα πράγματα…

Δηλαδή του Σιμάο με την Στανταρ δεν είναι κόκκινη?? Έλεος πρωτάθλημα παίρνετε και ακόμα για την διαιτησία φωνάζετε!

Φίλε μου δεν μιλάω για την διαιτησία, αν κατάλαβες. Ούτε είπα ότι ο διαιτητής χθες προστάτεψε τον οσφπ να μην …χάσει από τα γιάννενα. Απλώς κάποιος είπε, ότι δεν είναι κόκκινη γιατί ο κηπουρός δεν ήταν τελευταίος παίχτης και εγώ απλά ανάφερα ότι δεν υπάρχει πλέον τέτοιος κανονισμός, εδώ και χρόνια. Ο κανονισμός μιλάει για “προφανή θέση για γκολ” και όχι τελευταίο παίχτη. Αυτήν την παρατήρηση έκανα και τίποτα παραπάνω. Και δεν καταλαβαίνω τι δουλειά έχει ο Σιμάο; Οι παίχτες του ΠΑΟ, εκτός της άθλιας εμφάνισης με την Σταντάρ, συμπεριφέρθηκαν και με άσχημο τρόπο στους παίχτες της βελγικής ομάδας, καθότι στα τελευταία 20 λεπτά, δεν έπαιζαν ποδόσφαιρο (καλά, απ’ αυτό δεν έπαιζαν και πριν έτσι κι αλλιώς) αλλά ξύλο. Κι άλλες κάρτες έπρεπε να δεχθούν. Ίσως έπρεπε να τελειώσουν και το ματς με 9. Τι σχέση έχει όμως αυτό, πραγματικά δεν καταλαβαίνω.

Όσο για την διαιτησία, φέτος δεν σας παίζει 100-0 και γκρινιάζετε. Εσείς γκρινιάζετε, ακόμη και για διαιτησίες 50-50 ή 55-45 υπέρ σας, γιατί έχετε καλομάθει τόσα χρόνια στο 100-0. Αστο, δεν θέλω να πιάσω τέτοια κουβέντα…

Παιδια δεν θελω να πεταχτω σα τσουτσου αλλα νομιζω ξερουμε πως τετοιες συζητησεις δεν βγαζουν πουθενα…

:lol::lol::lol:

Οτι πεις, ΤΙΜΙΕ Παναθηναικε…

κατι ουσιωδες γραφοντας ομως ολο αυτο δεν κερδιζεις. κοιτα μην κανεις σημερα καμια τσουκα 9που φυσικα το ευχομαστε οι περισσοτεροι :smiley: ) και στεναχωρησου την αλλη βδομαδα που θα δεις το νικοπολιδη τερμα. αυτο το μενος σας ομως με το νικοπολιδη ειναι εντελως γελοιο. μιλαμε βριζετε εναν παιχτη που μονοι σας αφησατε να φυγει… και ενω ξερετε ποσο καλυτερα θα ησασταν εαν τον ειχατε ακομα ολα αυτα τα χρονια απλα σας βολευει να του τα χωνετε σε καθε τι που κανει. γιατι ως γνωστον δεν εχετε προβλημα με τον αθλητη νικοπολιδη αλλα με τον πρων βαζελο και νυν γαυρο νικοπολιδη…

Πολύ σωστός. Έτσι ακριβώς είναι. Και καλύτερα να σταματήσει εδώ.

Μπορείς να γελάς όσο θες… καλό να σου κάνει.
Και για τον παο τα έχω γράψει και ξαναγράψει και σ’ αυτό εδώ το θρεντ και στο άλλο του παναθηναικού. Πολλές φορές. Και πριν μερικές μέρες που έγραψε ο mule για τον σαραβάκο ότι βουτούσε, και του την έπεσαν παναθηναικοί, έγραψα απλά ότι ο mule έχει δίκιο. Δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνουμε πράγματα. Το ένα δεν αναιρεί το άλλο όμως. Αλλίμονο και να συζητάμε για το ποια ομάδα ευνοούνταν σταθερά τα τελευταία χρόνια. Πράγματι δεν χρειάζεται να επεκταθούμε σε μια τέτοια συζήτηση… Δεν έχει και νόημα.

Εγω συμφωνω οτι δεν οδηγει πουθενα η συζητηση για την διαιτησια. Απο την στιγμη ομως που εσυ ποσταροντας πρωτος στο τοπικ αυτο αρχιζεις την ιδια τη συζητηση και μαλιστα προκαλεις… πιστευω οτι καταλαβαινεις σε τι λουμπα εχεις πεσει ε.

Έλα ρε samis! Δεν είδα το ποστ σου και κάνω νταμπλ ποστ (και ετοιμάζομαι να κάνω νταμπλ γενικότερα:lol:). Προφανώς δεν κερδίζω κάτι, ούτε το έγραψα για να κερδίσω κάτι. Απλά επειδή ένα παιδί ανάφερε έναν κανονισμό που δεν ισχύει πια, έκανα αυτήν την επισήμανση.
Για τον Γενιτσαρίδη ούτε που με ενδιαφέρει. Και ποτέ δεν ήταν βάζελος. πάντα γαύρος ήταν. δικαίωμα του. Είναι όμως πολύ καλός τερματοφύλακας. Αυτό δεν αλλάζει. Και όντως εμείς μετά που έφυγε, δεν αποκτήσαμε ισάξιο του. Πάντως εγώ τον θέλω στο ντέρμπι.

Όσο για σήμερα… εγώ πριν μερικά ποστ, έκανα τον Ιωαννίδη πάλι (κάτι που ξέχασα να κάνω την πέμπτη με σταντάρ και ιδού τα αποτελέσματα), οπότε πιστεύω ότι η βραδιά συνολικά θα είναι ευχάριστη:p

όπως και να χει, δεν πρόκειται να πάθω και κανένα σοκ. Οι εποχές που αρρώσταινα πιτσιρικάς με την ομάδα, έχουν περάσει. Απλά φέτος θέλω πραγματικά να πάρουμε το πρωτάθλημα, μήπως καταφέρουμε χωρίς τριγμούς το καλοκαίρι να φτιάξουμε μια καλή ομάδα. Γιατί αυτή που έχουμε τώρα, θέλει αρκετές διορθώσεις ακόμη…

:lol: ε, κοίτα, οι άλλοι γαύροι εδώ μέσα με ξέρουν. Το χω χούι να κάνω το πειραγματάκι μου συχνά πυκνά εδώ μέσα.
Αλλά σήμερα δεν είχα ακριβώς τέτοια διάθεση. Απλά είδα ότι υπήρχε συζήτηση για μια φάση και είπα και γω την γνώμη μου.

καθιστός είμαι ακόμα, δεν έχω πέσει πουθενά, για την ώρα τουλάχιστον:p

Ήμαρτον, πάλι δεν έμπαινε με τίποτα η μπάλα μέσα και ματς του 6-0 τέλειωσε 2-2 από δύο σουτ που κόντραραν.

Τέλος πάντων, πάμε για διπλό στη Γαλλία και μετά πάρτυ με τον πελάτη.

:lol::lol: Μ’ αρέσεις ρε κρισπ! 2πλο στη γαλλία και πάρτυ με τον πελάτη! Ποιά ομάδα θα το κάνει αυτό; γιατί εγώ βλέπω κάτι τύπους με κόκκινες φανέλες που παριστάνουν την ομάδα, αλλά είναι μπουλούκι! Κι από φυσική κατάσταση…
Κάντε το ρε, να σας πω πρώτους μάγκες! Αλλά, αλήθεια το πιστεύετε;

ρε κρις π και εγω μαζι σου,ημασταν ατυχοι και πραγματι οι παικτες το παλευουν(οπως μπορουν) και τα ματς με μπορντω,ηρακλη και πας δεν ηταν για τα αποτελεσματα που ηρθαν,αλλα πες μου δε στη δινει αυτο το αναρχο ποδοδσφαιρο που παιζουμε?

Όχι φυσικά, άθλιο είναι.

Κυρίως με ενοχλεί το άμπαλο, όχι το άναρχο.
Ο Ολυμπιακός έχει παράδοση να παίζει άναρχα, απλά τα προηγούμενα χρόνια είχε και παίκτες που μέσα από άναρχο παίχνιδι έκαναν παπάδες.

Αλλά μπορεί να αλλάξει κάτι τώρα?

οχι βεβαια δεν μπορει να αλλαξει κατι,απλα αυτη η ομαδα δε μου δειχνει κατι για να την πιστεψω,να ειμαι αισιοδοξος οτι τουλαχιστον μπορουν να παρουν διπλο στο οακα ποσο μαλλον στην μπορντω.

γενικοτερα δε θεωρω οτι το ροστερ ειναι ολο τοσο κακο,απλα εχουν πιασει πατο σε ψυχολογια και δεν εχουν καποιον να τους καθοδηγησει(και φυσικα λειπουν ντουντου-γκαλετι και πρεπει να τρωω στη μαπα στολτιδη-ζαιρι,ενω μπορουσε να παιζει ο-και χτες-πολυ καλυτερος,γιαννης παπαδοπουλος).

Σε καταλαβαίνω μόνο και μόνο επειδή δεν έχεις ζήσει πέτρινα χρόνια.

Για να μη τσακώνεστε, στον Νικοπολίδη είναι και δεν είναι κόκκινη. 65% κόκκινη, 35% κίτρινη. Προσωπικά όμως οι καθυστερήσεις με εκνεύρισαν περισσότερο. Αν είχαμε περισσότερες καθυστερήσεις, ο ΠΑΣ θα είχε φύγει με διπλό από το Καραϊσκάκη. Οι παίκτες μας μπορεί να χάρηκαν για τον πόντο μέσα στο Καραϊσκάκη αλλά ελπίζω να μη τους κλάψουμε αυτούς τους 2 πόντους που χάσαμε

Και εννοείται πως ακόμη βρίζω τον Ντιμπαλά, που όταν του έκανε το πέναλτι ο Μέλμπεργκ δε συμπεριφέρθηκε σαν παίκτης του ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και κρατήθηκε όρθιος για να σκοράρει. Αφού ρε κριάρι δε μπορείς να βάλεις γκολ oύτε στο Pro, γιατί δεν έπεφτες να κερδίσουμε πέναλτι και αποβολή του Μέλμπεργκ; :frowning: