ρε καρβου,αυτο που κανεις ειναι χειροτερο απο την καζουρα των βαζελων:p
εισαι ολυμπιακος,σε ολους τους αλλους αγωνες υποστηριζεις-σωστα-οτι ο ολυμπιακος δεν ευνοειται και παιζουμε με τον πας και ανακαλυπτεις φαση για πεναλντι,απλα για να το πεις και να δειξεις οτι εισαι πιο πολυ πας γιαννενα:wink:
Queen rulez, δε χρειάζομαι να αποδείξω σε κανέναν αν είμαι ΠΑΣ ή όχι, στα @@ μου. Δες τη φάση ξανά, δες πως ο Μέλμπεργκ κάνει φάουλ που δε σφυρίζεται ως πλεονέκτημα (αν και την 2η κίτρινη κάρτα έπρεπε να τη φάει όταν τελείωσε η φάση) και μετά έλα ξανα εδώ μέσα να ποστάρεις τέτοιες βλακείες για μένα.
τη φαση θα τη δω ξανα.αυτο που θελω να πω ειναι οτι για κατι που δεν εχει διαμαρτυρηθει κανεις,ερχεσαι εσυ και λεγοντας το,μπορει πολυ ευκολα να ανοιξει νεα συζητηση απο το πουθενα για τον ολυμπιακο και οτι ευνοειται και ουτω καθεξης.
σορρυ αν σε εθιξα,αλλα τωρα απο εναν ολυμπιακο να τα ακουω αυτα μου τη σπαει λιγο.
Είσαι μικρός και θα πρέπει να καταλάβεις κάτι. Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ μικρή ποσότητα στη ζωή σου για να κάνεις τα στραβά μάτια στις βλακείες του και να χάνεις την αξιοπιστία σου ως άτομο. Ο ΚρισΠ από κάτω, μια χαρά την είδε τη φάση και δε την κάνει γαργάρα, γιατί το να λέει αυτό που πιστεύει το θεωρεί πιο σημαντικό από το να λέει αυτό που συμφέρει τον Ολυμπιακό.
Το ότι δε διαμαρτυρήθηκε κανένας από αυτούς που άκουσες, δε με εκπλήσσει. Εξάλλου, χθες άκουσες μια περιγραφή αγώνα που ήθελε να νικήσει ο Ολυμπιακός και δεν είχε ιδέα για το ποιοι είναι οι παίκτες του ΠΑΣ.
Από τη στιγμή που δεν πέφτει το βλαμμένο, είναι πλεονέκτημα. Αλλά νομίζω πως βάση κανονισμών ο Μέλμπεργκ έπρεπε να την πάρει μετά την κάρτα. Τέσπα. Εγώ ελπίζω αυτοί οι 2 χαμένοι βαθμοί να μη μας ρίξουν. Ειδικά όταν βλέπω την ανύπαρκτη Λάρισσα να κερδίζει τρίποντα κόντρα στους ηθικούς πρωταθλητές της Ελλάδος
πραγματι ο ολυμπιακος δεν ειναι το πιο σημαντικο πραγμα στη ζωη μου(ειναι ομως αρκετα σημαντικος).αν ψαξεις αλλα ποστ μου θα δεις οτι γενικα δεν τα βλεπω με κοκκινα γυαλια ολα.
τα ατομα που λεω οτι δεν εχουν διαμαρτυρηθει δεν εχουν καμια σχεση με τα ατομα στην τηλεοραση.μιλαγα για συμφορουμιτες και φιλους μου που κανενας δε μιλησε για εκεινη τη φαση.
ομως για να μιλησω και εγω για την πατριδα μου,να σωθει η λαρισα και τα γιαννενα(καθως ασχετα με το χθεσινο αγωνα,μου ειναι συμπαθης ομαδα)και να πεσουν ξανθη και λεβαδειακος:D
Καμία κόκκινη σε Νικοπολίδη. Ο παίκτης του ΠΑΣ είναι στα 40-45 μετρα απ’ την εστία, φεύγει προς τα πλάγια και υπάρχουν 3-4 παίκτες του Ολυμπιακού μπροστά του.
Αν ο Ντιμπαλά πέσει είναι πέναλτι (το κάνει ο Αβραάμ βέβαια, όχι ο Μέλμπεργκ) και κόκκινη γιατί είναι σε προφανή θέση για γκολ. Αλλά νομίζω ότι από τη στιγμή που δεν πέφτει δεν υπάρχει κάτι μεμπτό. Εδώ βέβαια γεννάται ένα θέμα κατά πόσον είναι παράβαση ένα μαρκάρισμα το οποίο δεν είναι ικανό να ανατρέψει τον επιθετικό (πράγμα που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι ο Ντιμπαλά μένει σχετικά άνετα όρθιος).
Σύμφωνα με τον Πανουτσο πέναλτι είναι όταν ο επιθετικός που δέχεται το μαρκάρισμα απλα δεν είναι δυνατόν να μείνει όρθιος για να συνεχίσει την φάση. Δεν βρίσκω το άρθο που το έγραψε βασικα τώρα. Ειναι σχετικά πρόσφατο.
Το θέμα είναι ότι αν ο Ντιμπαλά έπεφτε, πώς θα μπορούσε να ξέρει ο διαιτητής αν το μαρκάρισμα ήταν αρκετά δυνατό ώστε να τον ανατρέψει ή αν μπορούσε να συνεχίσει?
Για μένα απο την στιγμή που ο παίκτης συνεχίζει την φάση δεν υπάρχει λόγος για σφύριγμα είτε το μαρκάρισμα γίνεται στην περιοχή ειτε στο κέντρο του γηπέδου.
Από τη στιγμή που δεν πέφτει είναι πλεονέκτημα και η φάση συνεχίζεται. Απλά με το πέρας της φάσης τρώει και μια κίτρινη ο αμυντικός. Όπως π.χ. την έφαγε ο Βάντερσον που στη φάση με τον Λούα Λούα. Του κάνει φάουλ τραβώντας το σορτσάκι, ο Λούα Λούα δεν καταλαβαίνει Χριστό, η φάση συνεχίζεται και όταν τελειώνει η φάση, ο Βάντερσον παίρνει κίτρινη. Αν ήταν ο Αβραάμ αυτός που το έκανε (δε θυμάμαι), τότε δεν έχει νόημα και η συζήτηση.
Επειδή θα σκάσω πάντως αν δε το πω, ήταν από τις λίγες καλές διαιτησίες που είχε ο ΠΑΣ το τελευταίο καιρό (και ας μην ήξερε ο διαιτητής βασικά πράγματα, όπως το πότε δίνεις πλεονέκτημα και πότε όχι) και ας μη το περίμενα, μιας και ο Ντάκος είναι του συνδέσμου Ξάνθης. Εδώ και καιρό, κατά έναν περίεργο τρόπο, μας σφυρίζουν διαιτητές από τους συνδέσουμε Λιβαδειάς, Λάρισσας, Ξάνθης, κλπ. Ευτυχώς που φύγαμε σαν πρωτάθλημα από τις κληρώσεις και πήγαμε στους ορισμούς διαιτητών :roll:
εν τω μεταξυ,με το χθεσινο ματς,περασε στα ψηλα οτι η νεοι μας πηραν τον τιτλο σε διεθνες τουρνουα στο ντουμπαι κερδιζοντας στον ημιτελικο 2-1 τη μιλαν και στον τελικο 2-0 την λιντς.αυτα τα παιδια δεν πρεπει επιτελους να παρουν τις ευκαιριες τους και στην πρωτη ομαδα?
Είναι μια προοπτική κι αυτή, να γίνουν λίγες κινήσεις το καλοκαίρι και να χτιστεί η ομάδα πάνω στους μικρούς. Φαντάζομαι όμως ότι όσοι θέλετε αυτήν την προοπτική δεν θέλετε Βαλβέρδε πίσω, ούτε σας πειράζει στα επόμενα δυο πρωταθλήματα να παλέυεουμε για την 3η θέση.
πρεπει να μας το πουν ξενοι σκαουτερ οτι αξιζουν για να το παρουμε χαμπαρι:wink:
κρισπ, εμας θα μας αρεσει αυτο
αλλα
θα τολμησει να πραξει κατι τετοιο ο κοκκαλης και ο καθε κοκκαλης?
εντιτ:…και θα μεινει για τοσα χρονια προπονητης σε ομαδα της ελλαδος?
εγω προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα να θυσιαστουν δυο τιτλοι για να γινει μια παγματικα ριζικη ανανεωση.αρκει σε αυτην τη περιπτωση,να το κανουμε με σχεδιο και να βαλουμε σωστες βασεις.τωρα βεβαια θα θελουμε και εναν προπονητη που να ξερει να τους εκμεταλευθει και να τους διαχειριστει καλα,αλλα δεν μπορω να φαντστω ποιος θα ειναι αυτος.
και φυσικα πρπει να υπαρχει μαια βαση με παικτες οπως τοροσιδης,αβρααμ,γιαννης παπαδοπουλος,ντουντου,λουα,γκαλετι,νταρμπισαιρ,μητρογλου.
Παιδιά, να μην αρχίσω την καταγραφή ποδοσφαιριστών κάτω από τα 23 που είχαν ταλέντο και κανένας στον Ολυμπιακό δε τους στήριξε. Ούτε τύπος, ούτε διοίκηση, ούτε εξέδρα, ούτε κανείς. Μέχρι και ο Μήτρογλου μέχρι το καλοκαίρι ήταν “ηλίθιος και άμπαλος” και ο Ντιόγο θεωρείται πλέον “παλτό” που δεν πρέπει να στηριχτεί.
Ο Ολυμπιακός δεν έχει την ικανότητα να παίρνει ταλέντα και να βγάζει παικταράδες. Έχει την ικανότητα να παίρνει παικταράδες και να τους κάνει πολύ καλούς παίκτες. Κι εγώ θα ήθελα ένα μοντέλο σαν της Πόρτο ή της Λυών, αλλά…