Ολυμπιακός

ανεπισημα ο ολυμπιακος διαψευδει την αναλυψη της τεχνικης ηγεσιας απο τον “αλεφα”

το ονειρο ειναι εδω…
διπλο στον παο…

και αντε να του πεις του κυρ νικολα οτι δεν πηρε πρωταθλημα…

Oποτε ηταν προπονητης ο Αλεφαντος…ο Παναθηναικος επαιρνε νταμπλ!!! :stuck_out_tongue:

το σκεφτονται σοβαρα για αλεφα??? μακαρι…:papas::papas::papas:

Εδώ που τα λέμε και να πάρετε Βαλβέρδε, και να γίνουν μερικές προσθήκες το καλοκαίρι (όπως είναι το ταμείο της ομάδας, δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για πρωτοκλασάτες μεταγραφές), πρέπει να έρθουν κι άλλα για να’χετε ομάδα επιπέδου αυτών που είχατε τα προηγούμενα χρόνια.

Δεν λέω ότι απ’του χρόνου θα παλεύετε για την τρίτη θέση, αλλά μου φαίνεται πολύ δύσκολο να διορθωθούν όλα αυτά τα προβλήματα σε ένα μόλις καλοκαίρι … Μην ξεχνάτε κιόλας ότι ο Παναθηναϊκός θα ενισχυθεί κι άλλο, εφόσον πάρει το πρωτάθλημα και πάει απευθείας στους ομίλους.

Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία τώρα για τον γαύρο είναι να πάει στα προκριματικά του Τσου Λου βγαίνοντας 1ος στα πλέι οφ. Από’κει και πέρα πρέπει να γίνει αγώνας δρόμου αν θέλει του χρόνου να θυμίσει η ομάδα τον Ολυμπιακό που ξέραμε εντός συνόρων και όχι καμιά μεσαία ομάδα.

Πάντως ακόμα κι έτσι δεν είναι να τον υποτιμήσουμε στο ντέρμπι την επόμενη εβδομάδα.

Μόνο εμένα με εκνευρίζουν κάτι άρθρα στο sport-fm που έχουν βιντεάκι από όλες τις γκέλες του Ολυμπιακού φέτος και κειμενάκι που φέρνει την καταστροφή; Ένα πρωτάθλημα χάθηκε ρε παιδιά, όχι ο Ολυμπιακός. Πέντε συνεχόμενα πρωταθλήματα πήραμε πάλι και το καλοκαίρι θα ετοιμάσουμε τη νέα ομάδα. Αν όποιος δεν έπαιρνε το πρωτάθλημα καταστρεφόταν, τότε θα έπρεπε να είχαν καταστραφεί όλες οι ομάδες του πλανήτη.

Τόση “αντικειμενική δημοσιογραφία” δε την αντέχω από τον Sport-fm… Οι κατίνες του ποδοσφαιρικού κόσμου είναι. Ό,τι πουλάει γράφουν. Ξέρουν πως αν καταστροφολογήσουν για τον Ολυμπιακό, θα τους διαβάσουν όλοι. Αγχωμένοι γαύροι που ψαρώνουν και όλοι οι υπόλοιποι που ζούνε και αναπνέουν για να δούνε μια μέρα τον Ολυμπιακό στα χάλια της ομάδας τους.

Όπως θα έλεγε και ο μπαμπάς Σάββας, ο ΠΑΟ του χρόνου θα έχει και στόπερ, αλλά όλοι μαζί ενωμένοι θα τον γκρεμίσουμε από την κορυφή!!! :smiley:

ΥΓ. Αν τα λεφτά του Τσ. Λ. είναι τόσο σημαντικά, τότε ας σκιστούν οι παίκτες μας για να αποκλείσουν την Μπορντώ. Ούτε πλέη οφ, ούτε τίποτα. Πρόκριση στους 8 είναι γερό παραδάκι. Θα μου πεις βέβαια πως επί Πλατινί οι γαλλικές ομάδες δεν αποκλείονται…

@Κάρβου (μόνο ε) Τον Τσουκαλά τι τον έχεις? Θα έλεγα τον Άκη, αλλά αυτός είναι σοβαρό παιδί, παρόλο που είναι άρρωστος γαύρος.

Βιτρίνα. Γιατί; :stuck_out_tongue:

Καλά ο Χριστόγλου ειδικά δεν αντέχεται με τίποτα. Όσες φορές έχω διαβάσει τη στήλη του τον τελευταίο χρόνο όλο γκρίνια είναι.

Όσο για το αν θα μας ρίξετε απ’την κορυφή (εφόσον μείνουμε σ’αυτή βέβαια φέτος, γιατί έχουμε 4 αγωνιστικές και, μπάλα είναι και γυρίζει …) του χρόνου βλέπουμε.

Μια και θίχτηκε το θέμα των παιδιών που προβιβάζονται απ’τις δεύτερες ομάδες κτλ. γενικά ισχύει στις μεγάλες ομάδες ότι δεν δίνονται πολλές ευκαιρίες σε δικά τους παιδιά και είναι κρίμα γιατί στην Ελλάδα υπάρχουν πολλοί πιτσιρικάδες που έχουν τρομερές δυνατότητες και προοπτική για να ανταπεξέλθουν σε υψηλό επίπεδο. Απλά ισχύει ό,τι και σε πολλούς άλλους τομείς της ελληνικής πραγματικότητας, η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της.

+1000 και να μην ξεχνάμε πως με την ανέλπιστη πρόκριση στους 16, φέτος βγάλαμε από το Τσου-λου περισσότερα από όσα περιμέναμε το καλοκαίρι, άρα η ζημιά από ενδεχόμενη μη συμμετοχή του χρόνου θα είναι περιορισμένη σε σχέση με το 2008.

Ο Αλεξανδρης απο την Πεμπτη θα ειναι ο νεος προπονητης της ομαδας αν δεν περασουμε με την Μπορντο. Αν περασουμε συνεχιζει ο Μπαντοβιτς μεχρι την επομενη γκελα…

Ενταξει, ελεος απλα… ας αλλαξουμε 4087539845 προπονητες σε μια χρονια να μπουμε και στο βιβλιο Γκινες αν ειναι. Ο προπονητης σας φταιει εκει στην διοικηση τωρα ε?#-o[-X

Eντάξει η ομάδα πάει με αυτόματο πιλότο, αλλά δεν ξέρω αν μπορεί η αλλαγή προπονητή να βοηθήσει. Το πρόγραμμα είναι πολύ δύσκολο και δεν βλέπω πως μπορεί αυτός ο Ολυμπιακός να παίξει 6 ντέρμπυ, και μιλάω για τα πλει οφ, και να βγεί τελικά δεύτερος.

Δεν θα βγει 2ος ο Ολυμπιακός.

Στ’ αλήθεια βλέπω πιο πιθανό να αποκλείσουμε τη Μπορντώ παρά να βγούμε 1οι στα πλέη οφ.
Η ομάδα είναι και άμπαλη και σκασμένη.

Ο μόνος τρόπος για να περνούσαμε τσάμπιονς λιγκ ήταν να κλέψουμε το πρωτάθλημα, πράγμα που παρά την άθλια εικόνα της ομάδας θα ήταν ακόμα εφικτό αν δεν πετούσαμε τους βαθμούς με Εργοτέλη και Γιάννενα (και αφήνω όλες τις άλλες γκέλες απ’ έξω). Όπως και νάχει στο ντέρμπι πρέπει να σκιστούν για την νίκη. Μετά ας χάσουν κι από τον Πάνθρακα και ας σώσουν την Ξάνθη.

ΟΥΕΦΑ εξαρχής του χρόνου και καλύτερα, για να μην έχουμε πάλι φαινόμενα όπως φέτος “να μπούμε στους ομίλους κι όλα τ΄άλλα να πάνε να γαμηθούν”.

Ειλικρινά βαριέμαι να σκέφτομαι πώς μπορεί να διορθωθεί αυτό το χάλι, τόσα χρόνια έχω δει τόσα πολλά να γίνονται και να ξεγίνονται σ’ αυτήν την ομάδα ώστε τίποτα να μην είναι προβλέψιμο. Θα παρακολουθώ τις εξελίξεις στην παραλία με εφημερίδα και μοχίτο.

ΥΓ. Γαμώ ε! Φέτος που πήρα διαρκείας, θα παίξουμε και 3 έξτρα ματς!! Είμαι και πολύ κωλόφαρδος…

Για το bold, σωστός!
Για το ΥΓ. μην ξαναπάρεις διαρκείας!!! Δεν γίνετε μια ολόκληρη ομάδα να δουλέυει για να δεις εσύ 3 παιχνίδια παραπάνω!

Και μετά λέτε εμένα γκαντέμη… Ο άλλος πήρε διαρκείας και χάσαμε το πρωτάθλημα :stuck_out_tongue:

PS. Για να μη λέτε δεν πάω και στο Μπορντό :frowning:

Μια φορά στα τόσα χρόνια αφήνουμε τον Πάο να πάρει πρωτάθλημα και γίνεται πρώτο θέμα…Αλεξανδρής για προπονητής και τα μυαλά στα κάγγελα:!:

Τώρα σε τι θα χρησιμεύσει ο Αλεξανδρής;:):!:

Και δεεε μου λες, έχεις και στο μπάσκετ διαρκείας;:p:p:p

Έχω

Χμμμ, κάτι πρέπει να κάνουμε με την περίπτωσή σου…:-k:-k

Ok, άμα το σκεφτείς let me know…