Λεντέσμα, Στολτίδης, ,Μαρέσκα προς άμεση αντικατάσταση παρακαλώ ( για διαφορετικούς βέβαια λόγους ο καθένας). Αν στρώσει και ο Ντουντού του χρόνου καλά θα είμαστε. Ίσως τελικά το πιο δύσκολο είναι να βρούμε κανά τερματοφύλακα. άντε να δούμε.
Σιγά το δύσκολο, πάρε Γκσπούρνινγκ και καθάρισες.
Εγώ θα σας τα λέω όλα?
Τερματοφύλακας της Ξάνθης που πάει σε μεγαλύτερη ομάδα δεν πιάνει. Νόμος.
Αυτός θα πιάσει.
Θα του μάθει και ο Νικοπολίδης κάνα-δυο μυστικά και όλα ΟΚ.
Αυτό ακριβώς.
Sorry που επεμβαίνω αλλά νομίζω ότι ο crisp αναφέρετε ειρωνικά στις μέτριες επιλογές του ολυμπιακού για μπακ απ του Αντώνη τα τελευταία χρόνια. (+ bonus αναφορά στον Arkadius Marlatz)
Όχι, σοβαρά το είπα.
WTF?
Τώρα αν εσείς περιμένετε να σκάσει κάνα μύριο (και βάλε) στον Άρη για Σηφάκη…
Αλλιώς το κατάλαβα
Σηφάκη δεν πουλάω κάτω από 2,5
Το ειδικό βάρος του τερματοφύλακα είναι πολύ δύσκολη υπόθεση. Η αλήθεια είναι ότι οι γκολκήπερς της Ξάνθης δεν έχουν καλή συνέχεια, αν και εκεί πάνω πάνεν καλά.
Θεωρώ τον Γκσπούρνιγκ πολύ καλό, αλλά… Είδα χθες το ματς με τη Λιβαδιά. Ο τύπος έχει κάνει 4-5 ΠΟΛΥ δύσκολες (όχι τόσο εντυπωσιακές, όσο δύσκολες) και πάνω που λες ότι δεν παίζεται, κάνει την έξοδο στο γκολ της ισοφάρισης και τρελαίνεσαι. Στο κρίσιμο σημείο, ακριβώς είναι η διαφορά του καλού απότο μεγάλο τερματοφύλακα…
Ντέκαρντ είσαι επί του οικονομικού της ΠΑΕ?
2,5 σχεδόν δώσαμε για Αβραάμ και μετά από πλειστηριασμό με ΠΑΟ.
Θα μου πεις ανέβηκε και ο ΦΠΑ τώρα, οπότε παίζει να χεις και δίκιο…
Νταξ παιδιά, αν περιμένετε να πάρουμε “μεγάλο” τερματοφύλακα, “μεγάλο” αριστερό μπακ, “μεγάλο” χαφ και “μεγάλο” φορ τι να πω… Μακάρι αλλά δεν… Άσε που βλέπω Νικοπολίδη για ένα χρόνο ακόμα.
αμα κανει 250-400 χιλιαρικα ο γκσπουρνιγκ τον παιρνει και με κλειστα ματια 8)
αντε να πεσει ο πανοπουλος να κατεβουν και οι τιμες
Άρα πάμε για Νικοπολίδη ( αφού πήρε το euro2004α παίζει για πάντα), τετράδα άμυνας και επίθεση όπως είναι. ΦφφΦφΦφφφΦφΦφΦΦ όχι άλλο σώκρατες, με έχει γονατίσει ο τύπος
Αν ειναι να παρουμε Γκσπουρνιγκ (καλος, χρυσος αλλα δεν κανει για θρυλο) προτιμω πολυ ανετα να μεινει ο Νικοπολιδης ενα χρονο ακομα.
Πάντως ένα έχω να πω:
Ο Ολυμπιακός έφτιαξε τη μεγάλη ομάδα παίρνοντας μέτριους/καλούς παίκτες και ταλέντα (έλληνες και ξένους) από το ελληνικό πρωτάθλημα. Και ταυτόχρονα πήρε και έναν προπονητή που έκανε τους μέτριους καλούς, τους καλούς πολύ καλούς και τα ταλέντα παικταράδες. Σ’ αυτούς χρόνο με το χρόνο πρόσθεσε και αστέρια απ’ το εξωτερικό. Ο κορμός όμως υπήρχε.
Δεν βλέπω άλλη λυση αυτή τη στιγμή, εκτός αν πιστεύετε ότι με 4-5 Μαρέσκες των 1-2 εκ ευρώ θα φτιάξετε ομάδα για του χρόνου…
Αυτό το μοντέλο όμως έπιασε μέχρι ένα σημείο. Γιατί ο προπονητής αυτός ακόμα και τώρα δεν μπορεί να συνυπάρξει με παικταράδες από το εξωτερικό. Τότε ήταν ο Ζιοβάνι τώρα είναι ο Τζιμπούρ.Για ελλάδα υπερκομπλέ, για έξω ούτε για αστείο.
Εκτός αυτού βρες μου εσύ σήμερα λαχείο στυλ Γιαννακόπουλος-Τζόλε πακέτο από ομάδα στυλ Πανηλειακού και πάω πάσο στο πλάνο.
Αν και εδώ που φτάσαμε δεν έχουμε και πολλές επιλογές...
Κι εγώ πάντως είμαι της άποψης να μείνει ένα χρόνο ακόμα ο Νικοπολίδης και ειδικά αν γυρίσει ο Βαλβέρδε…
Ρε Ζούγκλα, προφανώς δεν εννοώ να γυρίσει ο Μπάγεβιτς! Για όνομα δηλαδή…
Βρες έναν αντίστοιχο ξερωγώ.
Η σπασμωδική κίνηση με Βαλβέρδε είναι για να κατευνάσει τον εξαγριωμένο κόσμο που σα πρόβατα φωνάζουν το όνομά του κάθε Κυριακή. Να δω και τι μεταγραφές θα του κάνει, είμαι πραγματικά πολύ περίεργος…
Όσο για παίκτες τύπου Τζόλε, Γιαννακόπουλου δεν ξέρω αν υπάρχουν με ακριβώς αυτές τις προδιαγραφές αλλά ποιοτικούς παίκτες μια χαρά βρίσκεις και στην Ελλάδα. Και πάρε και μια χαφάρα ξερωγώ απ’ έξω.
Τέλος πάντων, ειλικρινά ό,τι βρέξει ας κατεβάσει νά χουμε να γελάμε και για του χρόνου…
Η ιστορία με τους φερέλπιδες Έλληνες παίκτες είναι λίγο οξύμωρη στην Ελλάδα. Πχ, έχουμε μία ομάδα νέων που κέρδισε ένα τουρνουά με δυνατές ευρωπαϊκές ομάδες. Τα ταλέντα των άλλων ομάδων σε δυό χρόνια θα είναι βασικοί στις ομάδες αυτές. Οι δικοί μας θα ψάχνουν για το αν θα πάνε δανεικοί στο Θρασύβουλο ή στον Ιωνικό για ένα ή δύο χρόνια και για το αν θα είναι βασικοί εκεί στα μισά παιχνίδια. Αν αξίζουν θα έπρεπε να υπάρχει ένα σύστημα που θα τους προωθεί και θα τους ενσωματώνει με τον καιρό στην πρώτη ομάδα. Αν δεν αξίζουν, τότε τι στο διάολο τους έχουμε όλους αυτούς και τους στέλνουμε και ταξίδια;
Τότε αναγκαστικά στρέφεσαι στο εξωτερικό. Αν είσαι έξυπνος, μπορείς και με ενάμιση με δύο μύρια να βρεις αρκετές καλές περιπτώσεις. Κάπου εκεί σπρώχνεις και το πακέτο για δύο καλούς παίκτες και στήνεις μία κατάσταση. Το να βρεις τερματοφύλακα είναι απείρως δυσκολότερο από όλα τα παραπάνω. Για όλα αυτά πρέπει να έχεις συνέχεια, οργάνωση, συνέπεια και σοβαρότητα σαν σωματείο.
Τώρα τι σκατά σχέση έχει η τελευταία πρόταση με τον Ολυμπιακό, δεν έχω ιδέα…
Τάκης Λεμονής( είμαι μεγάλος φανμπόης :p) ή Αλέκος Αλεξανδρής έτσι λόγω Γκουαρντιόλα 8)
Ενδεχόμενο:
[CENTER]Μήτρογλου
Σοϊλέδης…Λούα Λούα
Γ. Παπαδόπουλος…Ντουντού
(Μεταγραφή)
Μπράβο…Μέλμπεργκ…Αβραάμ…Τοροσίδης
Παναγόπουλος[/CENTER]
Με αναπληρωματικούς:
[center]Ντάρμπισαϊρ (Ντιόγο)
Ζαϊρί…Φετφατζίδης
Στολτίδης…Μεταγραφή
Κατσικογιάννης
Λεονάρντο…Κυριάκος…Ζεβλάκοφ…Γκαλίτσιος
Νικοπολίδης[/center]
Και με προπονητές Αλεξανδρή-Τζόρτζεβιτς
Σας ψήνει?
Εμένα ναι, αλλά να βγουν και να πουn ότι “κύριοι τα επόμενα δυο χρόνια ο αρχικός στόχος θα είναι το κύπελλο και η έξοδος στην Ευρώπη”.