Ολυμπιακός

Εχμ, μήπως επειδή και ο πρωταγωνιστής ήταν Γάλλος, σημαίνει ότι πάνε να γυρίσουν κάτι…αισθησιακό? :smiley:

Ουπς!

Πραγματικά απορώ πώς το κατάφερες! :lol:

Ο Μαρέσκα πρέπει να πουληθεί γιατί θα φέρει και λεφτά. Είναι ξεκάθαρο πως δεν γουστάρει να παίζει στον Ολυμπιακό. Δεν λέω πως δεν υπήρχαν λόγοι να ξενερώσει στην χρονιά που έτυχε να έρθει, αλλά και η δική του συμπεριφορά δεν είναι επαγγελματική. Παίζει μόνο στα Ευρωπαϊκά και το πρωτάθλημα το βλέπει αγγαρεία.
Γενικά θέλω ο Ολυμπιακός να απο-λατινοποιηθεί λίγο. Μπορούμε να φέρουμε κανά-δυό αγγλάκια με τη νοοτροπία του Ματ; Kανά Σέρβο δολοφόνο στυλ Ντάρκο-Γιοβάνοβιτς; Kανά Σκανδιναβό ακόμα σαν τον Μέλμπεργκ και παλιότερα τον Ζέτερμπεργκ; Kανά Γάλλο επιπέδου Καρεμπέ (και όχι Ντομί);
Θέλω να μπεί ποσόστωση για μάξιμουμ ένα Βραζιλιάνο (που να έχει παίξει Ευρώπη πριν να έρθει) ένα -δύο Αργεντίνους (που επίσης να έχουν ξαναπαίξει Ευρώπη) επιπέδου Γκαλέτι-Λεντέσμα και καθόλου Ιταλούς-Ισπανούς. Αν έχει καταλάβει κανείς τι έφταιξε για την φετινή παιδική χαρά πέρα από τις αλλαγές προπονητή… (η πρόσληψη Ζίκο ήταν σύμπτωμα της παιδικής χαράς που αναφέρω και όχι αίτιο)

Έτσι ακριβώς! Πέρα από το να περνάει την ώρα του ο μποτιλιαρισμένος ταξιτζής βρίσκοντας βήμα για να μιλήσει για ποδόσφαιρο, δεν βλέπω σε τι χρησιμέυει η εκπομπή του…
Η αρθρογραφία του είναι ακόμα χειρότερη, είναι ξεκάθαρο πως δεν ξέρει ούτε να γράφει.

Λοιπόν βλέπω το εξής. Θα φάμε 3-4 από τη Μπορντό στο χαλαρό και στο απογοητευτικό , ο Μπάντοβιτς θα παραιτηθεί και θα πάμε με Αλεξανδρή στο ντέρμπι. Αν πάει καλά εκεί ,θα μείνει μέχρι το τέλος ο Αλέκος. Αν κατακτήσει και τη δεύτερη θέση τότε δε βλέπω Βαλβέρδε αλλά Αλέκο του χρόνου.Θα προωθήσει 2-3 παίκτες από τους νέους , θα του πάρουν και 2-3 από το ελληνικό πρωτάθλημα άντε και καμια μεταγραφή χαφ απεξω αν πουλήσουμε κανά παίκτη.

Το άλλο σενάριο λέει ότι θα φάμε σύνολο 5-6 γκολ από Μπορντό και Πάο και τότε ο Κόκκαλης θα ανακοινώσει Βαλβέρδε. Απλά μου φαίνεται τρομερά δύσκολο να επιστρέψει ο Ισπανός αν δεν του δώσουν εγγυήσεις για μεταγραφές.

ετσι… μετα το περασμα του στην βιγιαρεαλ που ειχε ενα απο τα ποιο μικρα ροστερ στην ευρωπη δεν την ξαναπαταει…(οχι οτι αλλιως δεν θα ζητουσε μεταγραφες…)

(παντως η μπαρτσελονα εχει το ποιο μικρο απο ολους ροστερ αλλα … :stuck_out_tongue: )

μακαρι να ερθει ο αλεξανδρης

αλλα οχι στα μεσα της σεζον, αλλα μολις τελειωσει αυτη που εχουμε τωρα

Ο Αλεξανδρης ακουγεται οτι θα ειναι μελος του προπονητικου τιμ απο το καλοκαιρι με την προσληψη προπονητη (Βαλβερδε?). Καλο θα ηταν να μην “καει” απο τωρα σε ενδεχομενη φαπα απο βαζελο και σε περιπτωση μη καταληψης της 2ης θεσης. Στην τελικη, δεν καταλαβαινω σε τι μπορει να βοηθησει μια ακομα αλλαγη προπονητη την φετινη σεζον… ειναι τελειως ανουσιο.

Η λογική είναι μια έννοια που δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο του Σωκράτη. Μας έχει μπαστακωθεί άσχημα δυστυχώς. Η μόνη μας ελπίδα είναι να αποφασίσει να την κάνει σιγά σιγά από τη χώρα . 8)

[-o<[-o<[-o<

αφου ειναι που ειναι μπουρδελο η φετινη χρονια ας φερει αλεφαντο να γελασουμε λιγακι τουλαχιστον

Πάω και για μία μέρα στον Ολυμπιακό :lol:

Όταν τα έλεγα εγώ μου έλεγε ο Chrisp ότι θέλει 10κάτε αντί Αλέφα.
Μα τώρα είναι σοβαρή γνώμη αυτή;Αλέφας και μακάρι να γίνει τίποτα με διαιτησία στο ΟΑΚΑ να έχουμε να γελάμε για άλλα 5 χρόνια.

Δεν νομίζω ότι μπορεί να αλλάξει κάτι τώρα, οπότε πρέπει να προγραμματίσουμε με τον καλύτερο τρόπο την επόμενη χρονιά:):!:
Το Τσάμπιονς Λιγκ, είναι ευχή και κατάρα:!:
Δίνει φράγκα, αλλά και τέτοια πίεση που δεν μπορείς να κάνεις σωστή δουλεά, που χρειαζόμαστε περρισότερο από ποτέ:):!:

Αλέφας τώρα και Τεν Κάτε απ’ του χρόνου. :wink:

Ζούγκλα, ο βάζελος δεν μπορεί να συντρίψει κανέναν, πως θα συντρίψει τον Ολυμπιακό;
Όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση σε αυτό το ματς αυτοί θα έχουν να αποδείξουν κάτι και όχι εμείς

To είχα ξαναγράψει παλιότερα που είχαν ξαναγραφεί κάτι “τουλάχιστον να φέρει τον Άλέφα να γελάμε”:
Ο Ολυμπιακός δεν είναι σκηνή stand up comedy, είναι η ομάδα που έχει κερδίσει όσα πρωταθλήματα έχουν όλοι οι υπόλοιποι μαζί σε αυτή τη χώρα. Και αυτό πρέπει να συνεχίσει να κάνει: να κερδίζει τίτλους.
Όποιος δεν μπορεί να το καταλάβει αυτό και θέλει να έχει μία χαλαρή σχέση με την ομάδα και να γελάει με τα προβλήματα της, προφανώς και δεν είναι Ολυμπιακός, να κάτσει καλύτερα σπίτι του και να μην έρχεται στο γήπεδο γιατί εκεί μαζευόμαστε αρκετές χιλιάδες άνθρωποι που αυτή η ομάδα και η κατάσταση της μας απασχολούν σοβαρά.

Κρισπ, δεν το γράφω προφανώς για σένα που ξέρω πως το σχόλιο σου είναι ειρωνικό και πως είσαι σκασμένος με τα φετινά.

• άπειρο

O Αλέφας πάντως την προηγούμενη φορά που είχε αναλάβει την ομάδα ένα “Χ” είχε φέρει μόνο κι αυτό όλοι θυμόμαστε με ποιο τρόπο.

Σε τι κόσμο ζείτε ρε;
Πάτε στο γήπεδο και λέτε ο ένας στον άλλο “εμείς έχουμε διπλάσιους τίτλους” και προβληματίζεστε γιατί δεν παίρνει τα πάντα μόνιμα ο Ολυμπιακός;

Πραγματικά, χειρότερη νοοτροπία από αυτή κάποιων Ολυμπιακών που θεωρούν πως το πρωτάθλημα είναι κάτι που γίνεται για να το κατακτήσουν με οποιοδήποτε μέσο και πρέπει να το κατακτούν πάντα, δεν ξέρω αν υπάρχει.

Εννοείται πως η μπάλα είναι μικρόβιο και θα χαρούμε και θα στενοχωρηθούμε, αλλά την επόμενη μέρα είναι υγιές να έχεις ζωή δικιά του ο καθένας και φυσικά να το βλέπει χαλαρά και να κάνει ΧΙΟΥΜΟΡ. Τι πάει να πει δεν είναι Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός κ.ο.κ.;

Όχι ρε μαν, προβληματιζόμαστε γιατί παρατάμε άλλα πράγματα (είναι μικρόβιο όπως λες) για να πάμε στο γήπεδο ή να δούμε τα ματς και βλέπουμε τραγικό ποδόσφαιρο. Και από πλευράς ποιότητας και από πλευράς τακτικής και από πλευράς πάθους.

'Εβλεπες πχ το ματς Τσέλσι - Ίντερ χτες και παρότι ήταν γενικά ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι σε κράταγε και ήθελες να το παρακολουθήσεις.

Άμα παίζεις καλή μπάλα οι τίτλοι και οι διακρίσεις έρχονται. Ας έβλεπα πχ στο γήπεδο το 5% από αυτά που βγάζει η Άρσεναλ και ας έπαιρνε το πρωτάθλημα ο ΠΑΟ. Κλάην, θα ξερα ότι του χρόνου θα το ξαναδιεκδικήσω επί ίσοις όροις. Τώρα χάνω το πρωτάθλημα μια ομάδα που αποδίδει ποδόσφαιρο του 4 με άριστα το 10 και με πειράζει γιατί εγώ αποδίδω στο 1,5.