Ολυμπιακός

τι σχέση έχει αυτό με αυτό που είπε ο Mule και συμφώνησε ο Karvou;

είπα εγώ να μη στεναχωριέσαι; αλλά το να λες δεν είσαι Ολυμπιακός σε κάποιον που κάνει χιούμορ με τα κακώς κείμενα της ομάδας είναι άλλο…

Απλώς απάντησα στο τι μας προβληματίζει.

Εντάξει, ο Μιουλ νομίζω ήθελε να πει ότι είναι που είναι μπάχαλο η ομάδα, το να θες να φέρει και Αλέφαντο για να γίνει επισήμως τσίρκο δεν είναι και η πιο γαμάτη προοπτική έβερ. Γνώμη του είναι έτσι κι αλλιώς, δε νομίζω να πάει να αφαιρέσει με κάποιον τρόπο την ιδιότητα του Ολυμπιακού από αυτούς που θέλουν Αλέφαντο.

Γράφεις πράγματα που δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση με ό,τι εγραψε ο Mule και ό,τι πιστεύω εγώ και ο Mule και μας αποδίδεις πράγματα που δεν είπαμε. Επίσης, συγγνώμη αν κάποιος βάζελος ένιωσε μειονεκτικά που ο Θρύλος έχει τα διπλάσια πρωταθλήματα, αλλά είναι γεγονός. Δε το είπαμε για να τονώσουμε το φιλοολυμπιακό μας συναίσθημα, αλλά για να υπενθυμίσουμε στους σύγαυρους, πως ο Ολυμπιακός δεν είναι τα Παρατράγουδα, για να θέλουν οι οπαδοί του τον Αλέφαντο προπονητή. Με το να επιθυμείς τον πλήρη ντροπιασμό και το κάψιμο των παικτών σου (και των 25) δε χτίζεις αυτοκρατορίες, αλλά τσίρκο. Ας το σκεφτούν ξανά αν θέλουν όντως τον Αλέφαντο και ειδικά όσοι θεωρούν πως αυτοί “ξέρουν και θέλουν να στηρίζουν τους νέους παίκτες”

Ο Αλέφας, καλά είναι εκεί που είναι (στο youtube δηλαδή). Ο Ολυμπιακός χρειάζεται σοβαρό προπονητή στο στυλ του Κούπερ και του Μπάγεβιτς. Και διαφωνώ πως δεν πρέπει να αναλάβει από τώρα. Να αναλάβει από τώρα πρέπει και απλά να γίνει κατανοητό πως θα συνεχίσει είτε βγούμε Τσ. Λ. είτε όχι. Να καταλάβουν και οι ξένοι, πως το μέλλον τους στην ομάδα κρίνεται και από το τι θα κάνουν τώρα και ο προπονητής να ξέρει τι υλικό έχει. Ποτέ δεν είναι νωρίς για να γίνει σωστά μια δουλειά. Απεναντίας πολλές φορές είναι αργά. Ας μην περιμένουμε μέχρι το καλοκαίρι…

Ρε κάρβου πλάκα μας κάνεις?? :lol:

Εδώ το γραφείο τύπου (aka Πρωταθλητής) δηλώνει επίσημα ότι το μέλλον Μπάντοβιτς-Νινιάδη κρίνεται σήμερα. Δηλαδή αν πάρει καμιά κεφαλιά ο Μέλμπεργκ από στημένο και μέσα στην αναμπουμπούλα το χώσει ο Ματ, ο Μπάντοβιτς θα συνεχίσει. Μέχρι το ντέρμπι βέβαια, όπου αν χάσει θα φύγει. Αν κερδίσει ή φέρει Χ συνεχίζει. Μέχρι την πρώτη ήττα στα πλεη-οφ φυσικά…

Ρε συ και επειδή μαζί έχουμε μιλήσει πολύ και με τον Mule τα έχουμε πει και από κοντά και έχω να κάνω με σοβαρούς ανθρώπους αντιδρώ. Σιγά μην αντιδρούσα αν είχα να κάνω με κανα πιτσιρίκι που μπαίνει να πει τη βλακεία του.

Δεν κατάλαβα να εστιάζει στον Αλέφαντο αυτό καθεαυτό, αλλά στο ότι ο Ολυμπιακός είναι κάτι πολύ σοβαρό για να κάνει ο καθένας πλάκα μαζί του. Αν έκανα λάθος sorry.

Εντιτ: @ ChrisP
Μα καραγκιοζιλίκια είναι κι αυτά! Απλά αυτό είναι για μένα δείγμα του ότι ο Κόκκαλης έχει βάλει την ομάδα σε 2η μοίρα και ψάχνει να βρει ποιος θα αναλάβει την ομάδα (Λαυρεντιάδης?). Αυτό όμως δεν είναι για μένα λόγος για να θέλει ο οπαδός να βλέπει στο γήπεδο ακόμη χειροτερο θέαμα. 1000 φορές να φωνάζει το γήπεδο “Ερνέστο Βαλβέρδε” παρά ο κόσμος να δημιουργεί κλίμα υπέρ του Αλέφαντου. Το ένα δείχνει φιλοδοξίες και το άλλο “κάντε ό,τι σκατά καταλαβαίνετε, εγώ δεν ασχολούμαι άλλο”.

Και ειλικρινά δε θα είχα κανένα πρόβλημα αν κάποιος ήθελε τον Αλέφαντο γιατί πιστεύει πως είναι καλός προπονητής. Με τη λογική “φέρτε τον να καταστραφεί τελείως η χρονιά” διαφωνώ.

edit:
@ Outshined
Αν εσύ το βλέπεις τόσο χαλαρά, παίξε τα υπόλοιπα ματς, με τον Αλέφαντο προπονητή. Δε σε χάλασε; :razz:

στην Ελλάδα ζούμε, σιγά μην καταστραφεί η ομάδα από τον προπονητή. είτε με Αλέφαντο, είτε με οποιονδήποτε στον πάγκο αυτή την περίοδο, μόνο αν αποφασίσουν οι παίκτες θα παίξουν.

άσε που καμια άλλη ομάδα δεν έχει σούργελο τέτοιου επιπέδου για να το συζητήσουμε…:stuck_out_tongue:

Το “πλάκα μας κάνεις” ήταν για να δείξει ότι αυτό που γράφεις για κανονικό προπονητή από τώρα κτλ. (που είναι και η κοινή λογική) για τον Ολυμπιακό είναι επιστημονική φαντασία. Τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει ούτε τώρα ούτε το καλοκαίρι. Ο κόσμος θα βολευτεί με τον Βαλβέρδε που θα υπογράψει συμβόλαιο 1+Χ+Υ χρόνων, μπορεί να πάρουμε και το πρωτάθλημα του χρόνου και μετά θα φέρουμε τον επόμενο Κετσπάγια που θα αντικατασταθεί απ’ τον επόμενο Ζίκο.

Δεν μπορώ να τα ακούω αυτά από ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ Ολυμπιακούς.

στολτιδης στη εντεκαδα…
μα γιατι μας μαμας το βραδυ ρε…

(ναι ξερω… δεν εχει ποιον να βαλει… κριμα)

Eυκαιρία για την Bordeaux να ξαναφορμαριστεί μετα το σημερινο ματς…

Καλά κάνει με το Στολτίδη, αρκεί να δούμε και ποιοι είναι οι υπόλοιποι 9. Η Μπορντό είναι πανίσχυρη στα στημμένα και χρειάζονται ψηλά παιδιά. Από την άλλη, Στολτίδης, Μαρέσκα και Λεντέσμα δε μπορούν να πάρουν τα πόδια τους, οπότε αν παίξουμε μόνο με 2 εξ αυτών στον άξονα, νομίζω θα χαιρετάμε βρυσούλες και ραχούλες.

Ακόμη δεν έχω καταλάβει γιατί δε θέλουμε με τίποτα να παίξει ο Ζεβλάκοφ δεξί μπακ και να πάει ο Τοροσίδης στα χαφ, να δώσει λίγη δύναμη και ταχύτητα και πνευμόνια…

ελα μου ντε…:!::!:

εκτος αν ειναι τοσο σιγουρος πως θα ειναι η μπαλα συνεχεια στην περιοχη του ολυμπιακου και φοβατε…
αλλα και παλι…
βαλτον στα χαφ και οτι κατσει…
να το παρει δεν θελει…??
οποτε στα χαφ ο τοροσιδης…
το να εχεις τον στολτιδη στην εντεκαδα μονο για τις κεφαλιες παντως δεν μου κανει…
εκει(στο κεντρο) θα γινετε η μαχη του δραμαλη και θα κυνηγα ο στολτιδης…?? :?

καλη τυχη σημερα, τουλαχιστον να παιξουν ανετα .

Συμφωνώ και επαυξάνω…παρόλο που δεν πάω Τοροσίδη:):!:

δηλαδη τι δε σου αρεσει στον τοροσιδη?το οτι παιζει καταπληκτικα τη θεση του και ξερει καλη μπαλα?το οτι μπορει να παιξει το μισο γηπεδο σχεδον?το οτι ειναι απο τους λιγους που κανει οτι λεει ο πρπονητης παντα?το οτι εχει τον απαιτουμενο τσαμπουκα που επρεπε να εχουν ολοι οι παικτες μας?

…το ότι σε τελική ανάλυση είναι προφανώς ένα κράμα Γιόχαν Κρόιφ - Γκαρίντσα ξέρω γω;

ενταξει ισως να τα παρουσιασα υπερβολικα,αλλα σε τελικη αναλυση,ειναι απο τους πιο ταλαντουχους και καλους παικτες στον ολυμπιακο.ή κανω λαθος?

Έεεεεελα τώρα ρε λεβέντη, μην είσαι ξενέρωτος ναούμ. Άσε μας να κάνουμε το χαβαλέ μας.

Τι Κρόιφ-Γκαρίντσα μωρέ, αμυντικός είναι ο άνθρωπος.
Με επιθετικές αρετές όμως.
Άρα Μπεκενμπάουερ-Μπαρέζι ένα πράμα. :vibrate: