μα δεν μπορω να ακολουθησω τον δικο σας ρυθμο στο χαβαλε,γιατι δεν ξερω αν ειναι χαβαλες ή αν ειναι ειρωνια:)
αλλα και παλι δε συμφωνω με τους δυο σας γιατι εμεις θελουμε κατι πιο συγχρονο οποτε ειναι στυλ ντανιελ αλβες-χαβιερ ζανετι:p
μα δεν μπορω να ακολουθησω τον δικο σας ρυθμο στο χαβαλε,γιατι δεν ξερω αν ειναι χαβαλες ή αν ειναι ειρωνια:)
αλλα και παλι δε συμφωνω με τους δυο σας γιατι εμεις θελουμε κατι πιο συγχρονο οποτε ειναι στυλ ντανιελ αλβες-χαβιερ ζανετι:p
Α γειά σου! :vibrate:
Έλα μωρέ μαλάκα κι εσύ, στην τύχη έβαλα δυο ονόματα να γίνει τζερτζελάκι. Μη γίνεσαι κι εσύ ξενέρωτος.
έντιτ
Εντάξει Κουίν δικαιολογείσαι, είσαι μικρούλης.
Εμείς όλους αυτούς που λέμε τους προλάβαμε ξέρω γω (λολ)
Έλα το άλλο Σάββατο στην πασχαλινή τιτανομαχία να σε μάθω μπαλίτσα!
σε ποιον απο τους δυο το λες?
Και στους δυο, ανοιχτά για όλους είναι.
καλα αυτο το ξερω,απλα δεν ηξερα σε ποιον συγκεκριμενα απευθυνοσουν.
σκεφτομαι καιρο τωρα να ερθω σε μια μπαλιτσα,να σας δειξω τι ταλεντα εχει η νεα γενια:p,αλλα εχω την εντυπωση οτι θα ειμαι λιγο ξεμπαρκος.θα προσπαθησω αν μπορω παντως.
Τι ξέμπαρκος μωρέ, τράβα δήλωσε συμμετοχή! ΤΩΡΑ!
Ο χαραχτήρας του, ότι παίζει μόνο για την πάρτη του και όχι για την ομάδα:):!:
Βαίβαια ο Ντουντού σαυτό αποδείχθηκε χειρότερος:):!:
Ό,τι νάναι όμως…
Τελικα σημερα με λουα λουα θα παραταχθει μπροστα,δεξια ζαιρι και ντατολο αριστερα,κεντρο μαρεσκα-στολτιδι-λεντεσμα και αμυνα παπ-μελμπεργκ-μπραβο-τορο?(4-5-1)…μιας και σε ενα σαιτ διαβασα οτι σκεφτεται ματ-λουα λουα(μπροστα)ζαιρι(δεξια)ντατολο(αριστερα)μαρεσκα-στολτιδις(κεντρο),αμυνα ιδια δεν αλλαζει(4-4-2)…πολυ δυσκολο παιχνιδι και με ψυχολογια μηδεν…τουλαχιστον να τους δουμε να τα δινουν ολα και ας αποκλειστουμε…
Δύσκολα αλλάζει αυτό το σκορ, αλλά ας παίξουν με ψυχή και πάθος, και με τον Ολυμπιακό όλα γίνονται:):!:
Ρε συ που έγραψα εγώ πως πρέπει να κατακτάμε το πρωτάθλημα με οποιοδήποτε μέσο;
Για το τι τρέχει που έχουμε όσα πρωταθλήματα έχετε όλοι οι υπόλοιποι μαζί σου απάντησε ο Κάρβου. 8)
Eπειδή όμως ξέρω και την μπάλα που είδα τα τελευταία 14 χρόνια και ξέρω πως δεν πήρα τα 12 πρωταθλήματα με τους τρόπους που η προπαγάνδα των αντιπάλων μας υπαινίσσεται έχω και απαιτήσεις.
Άλλο χιούμορ, άλλο γίνομαι καραγκιόζης και χάνω την αυτοεκτίμηση μου.
Πάνω-κάτω αυτό. Προφανώς και δεν ανέλαβα εργολαβία να δίνω πιστοποιητικά Ολυμπιακοφροσύνης, αλλά όταν πληρώνω το χρόνο για διαρκείας ένα ποσό που υπερβαίνει τον μηνιάιο βασικό μισθό σε αυτή τη χώρα, θέλω να πηγαίνω στο γήπεδο και να βλέπω παίχτες που σέβονται αυτό το γεγονός και προπονητή αντί για διασκεδαστή. Nαι το παίρνω σοβαρά!
Παμε γερα και οτι γινει!!! 8)
Στολτίδης- Μαρέσκα τα μόνα κεντρικά μας χαφ! Ωχ Παναγιά μου!!!
φαινομενα γκαλινοβιτς…
Πάμε ρε γαύρε! 8)
ωραιος ο ολυμπιακος της καρδια μας…
ρε αντωνη…
μας δουλευεις…??
καθομαστε να δουμε λιγο μπαλα και τα μαμας ολα…??
Χωρίς να σκάω για το τι θα γίνει σήμερα…
Από αυτή την ομάδα οι μόνοι που με νοιάζει να μείνουν είναι οι Μέλμπεργκ-Τοροσίδης. Οι υπόλοιποι όλοι και να φύγουν στα αρχίδια μου τελείως. Δεν κάνουν για τον Ολυμπιακό.
βγαλτον εξω μωρεεεεεεε
παλι κοιταει…