Kριμα…ΘΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΛΕΩ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕΟ…
Κρίμα. Ακόμα και αυτός ο πεθαμένος Ολυμπιακός μπορούσε να περάσει στους 8. Αντώνης, Αβρααμ, Ντατολο και Λουα σε κακή βραδιά. Μαρέσκα, Μέλμπεργκ και Ραουλ(κυρίως) έκαναν ότι μπορούσαν. Ρισπεκτ στον Μήτρογλου για το γκολ αλλά όχι για τον πανηγυρισμό. Γαμώ την κοινωνία μου παίζεις την πρόκριση στους 8 του τσου λου και κοιτάς να την πεις στον Μπάντοβιτς?
Τα επνιξε κι ο Αντωνακης τα 2 γκολ…συν την μιση ανυπαρκτη ομαδα…συν την μαλακια που δερνει καποιους (πειτε το και αμπαλοσυνη).Τι μας κανουν?
ΜΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ!!
Αν θες να κανεις κατι στιν Ευρωπη θα πρεπει να μπορεσεις καποτε να αποκλεισεις τετοιες ομαδες το λιγοτερο…Μεχρι τοτε,γεια χαρρρα!
ο ντάτολο σήμερα ήταν άστα να πάνε. και ο λούα λούα στον οποίο πόνταρα γιά την ανατροπή, δεν μπήκε καν στο ματς
αυτο εννοουσε με τον πανηγυρισμο??
οοοοκκκκ…
ωραια νοοτροπια…
ακομα και δικιο να εχει…
ας χαρει τωρα που θα φυγει ο παντοβιτς…
Ντάτολο μέσα για όλο το 90λεπτο.
Μη και γκρινιάξει το πουλέν μας…
ΟΥΣΤ ρε παπάρα του πάγκου!
ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ!
εγω αυτον τον ολυμπιακο θελω ρε γαμωτο,οχι το νωθρο,χωρις αρχη μεση και τελος του πρωταθληματος.γιατι δεν δειχνανε τα ιδια αρχιδια ολη τη χρονια και στο πρωταθλημα ρε γαμωτο?σημερα παρα τον αποκλεισμο,ειμαι ικανοποιημενος γιατι το παλεψαμε και ανεβηκαμε.ας παιξουν ετσι και με τον βαζελο και ας χασουμε(που δεν το νομιζω,αν παρουσιαστουμε το ιδιο καλοι)
εντιτ:ο νικοπολιδης δειχνει οτι πλεον δεν τραβαει το ιδιο.ενω στις φασεις που γινονται χαμηλα,προβαλλει σιγουρια,στα ψηλα δεν μπορει να υπολογισει σωστα.κακοι επισης οι αβρααμ,λουα,ντατολο,νταρμπι,στολτιδης.καλο ματς ο μητρογλου,ο μελμπεργκ και οι δυο παικτες που μου την εχουν σπασει ολη τη χρονια αλλα σημερα ηταν παρα πολυ καλοι(μαρεσκα,μπραβο)
+1
Όλοι όσοι δεν παίζουν στη βασική 11άδα έχουν δικαίωμα να κράζουν τον Μπάντοβιτς και την απόφαση του να μη βάζει αυτούς που αξίζουν να παίξουν…
Nooτροπία μπουρδέλου…
Πάντως τυχερή η ομάδα που θα κληρωθεί με την Μπορντό (όπως την βλέπουμε τώρα) στους 8 (αντε ρε τυχερούλα ΜanU:roll:)
Καμία σχέση με την Μπορντό που βλέπαμε στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου.
Για να μην τρελαινόμαστε, η εικόνα σήμερα ήταν από μέτρια έως κακή και σώζεται από την παθιασμένη (του βγάζω το καπέλο) εμφάνιση Μπράβο, το μετά από καιρό ικανοποιητικό παιχνίδι του Μαρέσκα και το γκολ του Μήτρογλου.
Απλά η Μπορντό σήμερα ήταν εξίσου κακή/ανύπαρκτη και μετά το γκολ μας κόντεψαν να λιποθυμήσουν απ’ το άγχος τους.
:-s:-s:-s
Ε μετριος ο ολυμπιακος,λογικο να αποκλειστει.
Παντως ο Ραουλ μπραβο εκανε πολυ δυνατο ματς και γενικως τον εχετε αδικησει σαν παιχτη πιστευω.
παιδες σορρυ που ποσταρω εδω κατι ακυρο αλλα το γραφω γιατι θα διαβαστει γρηγορα και απο πολλους…
ξερει κανεις γιατι τα παραταει ο γεωργιου??? (απο εφημεριδες ραδιο τν)
μιλαω για το παθος και την πιεση που εδειξαν καποιοι παικτες και οχι για την γενικοτερη καθαρα αγωνιστικη εικονα:)τουλαχιστον σημερα δεν ημασταν σκορποχωρι οπως στο πρωταθλημα,ο καθενας κραταγε τουλαχιστον τη θεση του
αλλαγη στολτιδι, πινακακι που λεει οτι δυανυσε 9.7 km
Το παλέψαμε, ας παλέψουμε έτσι και στα επόμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος και των πλέη-οφ:):!:
Με μια ομαδα που οι μισοι και βαλε παιχτες δεν μπορουσαν να παρουν τα ποδια τους
και τοσα που καναμε παλι πολλα ηταν.
Βλεποντας και τα 2 ματς χαθηκε πιστευω μεγαλη ευκαιρια γιατι η Μπορντω εδειξε μετα το
γκολ μας να τα χανει για τα καλα.Κριμα να μας κρεμαει ο πιο εμπειρος παιχτης μας αλλα
μας εσωσε και σε αλλες 2 περιπτωσεις.
Τραγικος διαιτητης.16 φαουλ καναμε 6 κιτρινες και 2 κοκκινες.Ευγε μεσιε Πλατινι.
Κριμα. Χαθηκε μεγαλη ευκαρια αποψε. Με μια στοιχειωδως σοβαρη ομαδα θα ειχαμε περασει στους 8.
Ο φετινός γαύρος δεν μπορεί να νικήσει τον ΠΑΣ εντός, θα πέταγε έξω έστω και αυτή την Μπορντό; Εννοώ ότι παρ’ότι είδαμε ότι παραλίγο να συμβεί αυτό, και οι ίδιοι οι παίκτες δεν το πιστεύουν λόγω του συνολικού κλίματος στην ομάδα.
Ο Μήτρογλου μου θύμισε εκείνο το χαμένο πέναλτι με την Ανόρθωση με την ανωριμότητά του σήμερα (κι ας έβαλε γκολάρα …) .
Κρίμα πάντως, λίγο ήθελε.