Δυστυχώς ο Κόκκαλης έκανε ένα τεράστιο λάθος. Τώρα ούτε πρωτάθλημα παίρνει(εκτός αν νομίζει ότι θα κερδίσει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ χωρίς προπονητή) αλλά και το καλοκαίρι θα χτίσει την ομάδα πάλι από την αρχή.
Κρίμα γιατί φέτος η ομάδα έδειχνε υγιής μετά από πάρα πολλά χρόνια.
Αλλά τι να περιμένει κανείς; Από την αρχή της σεζόν υπήρχε γκρίνια από τους αυλοκόλακες του προέδρου. Στην αρχή ο Κυρ Σάββας έβγαινε στο ΦΩΣ και γκρίνιαζε γιατί ο Λεμονής χρησιμοποιούσε τον Κοβάσεβιτς αντί του Κωνσταντίνου. Μετά, πριν το ματς με τη Βέρντερ βούιζε όλη η πιάτσα ότι αν χάναμε Λεμονής γιοκ.
Κατα τα άλλα Σωκράτη έκανες υπομονή με τον Νορβηγό που είχε κάνει το Καραϊσκάκη χαρά για την κάθε ευρωπαϊκή ομάδα. Επιτρέπεις στον Τζόλε να απαιτεί να παίζει βασικός μέχρι τα πενήντα του.
Αυτό που σκέφτομαι και τσαντίζομαι είναι ότι αν είχαν δωθεί τα μισά λεφτά που πήραμε από Σαχτάρ για Καστίγιο,ώστε να πάρουμε τρεις καλούς παίκτες(έναν αντι Τζόλε, έναν αλλαγή του Γκαλέτι και έναν σέντερ μπακ) τώρα θα ήμαστε πρώτοι στο πρωτάθλημα.
Μεγάλη πίκρα φάγαμε πάντως…Κοίτα να δεις χρονιά, ρίξαμε 4 στο βάζελο, κάναμε 2 εκτός έδρας νικές, παίξαμε σούπερ με 10 παίκτες στο Μπερναμπέου και τελικά κατάφερε ο πρόεδρος να μας διαλύσει…
Νομιζω οτι αυτο εκφραζει ολους τους λογικους Ολυμπιακους πλεον.Με αυτο πειστηκα οτι ο Κοκκαλης ουτε καν στο πισω πισω πισω μερος του κεφαλιου του εχει ενα οραμα για την ομαδα(καλα αυτο ειχε φανει και με την απομακρυνση Katanec),ενα σχεδιασμο,δε δινει δεκαρα και καλο θα ειναι να μη δινουμε και μεις πλεον…Εχω ξενερωσει τη ζωη μου,θα φερει καναν Κολλια-Ματζουρακη-Μπιγκον παλι και θα τσαντιστω πιο πολυ γι αυτο θα σταματησω να ασχολουμαι με τον ποδοσφαιρικο Ολυμπιακο για αρκετο καιρο,μπασκετακι και παλι μπασκετακι που ξερουμε οτι οι Αγγελοπουλοι λενε “Ολυμπιακος” και καβλωνουν…
Εννοειται οτι λεφτα απο μενα δε ξαναβλεπει ο Κοκκαλης γιατι…
ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ?ΔΕ ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΜΟΥ!2 ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΕΣΠΑΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ,ΕΡΙΞΕ 4 ΣΤΟ ΒΑΖΕΛΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ(ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΑΚΟΜΑ)ΤΟΝ ΔΙΩΧΝΕΙΣ?ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΕΛΑΜΕ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ?ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ?ΛΑΚΑΜΑ ΑΧΑΡΙΣΤΕ…
Edit:Παει να τα κανει σα το μπασκετ…που μετα το 97 διαλυσε την ομαδα(εξω Rivers και λοιποι) και ακουλουθησαν τραγικες αποφασεις…διωξιμο Παπαλουκα,επισης οταν ο Διαμαντιδης επαιζε Καστορια ακομα ηταν σχεδον κλεισμενος για Θρυλο και με προσωπικη αποφαση του Κοκκαλη δεν τον πηραμε(για λεφτα απο οτι εχω διαβασει…) και αλλα τετοια ωραια…
Αχα,ουτε να το ξερα…Αντε παιδια καλος τα δεχτηκαμε βρε…Ο ανθρωπος που του την ελεγε μεχρι κι ο Χουτος…(Μην εχετε αμφιβολιες,γιατι να μη τον παρει?Για να γινεις προπονητης του Ολυμπιακου και να μεινεις πρεπει να μη πηγαινεις κοντρα στους παικτες,να μην εχεις πολλες απαιτησεις απο τον προεδρο και να παιρνεις πρωταθλημα.Τα χει ολα αυτα ο Ματζουρακης…)
Και επειδη ο προεδρος εβλεπε παντα μπροστα εχει ετοιμη τη καβατζα του Ματζουρακη φανταζομαι,τον Αλεφαντο…
Φερε και παιχταρα το καλοκαιρι(παντα χωρις υποδειξη του προπονητη που υποτιθεται πως ειναι υπευθυνος)δε τσιμπαω πια,σ’εχω μαθει απ’εξω…
Μπα ο σεγκούρα θα κάτσει στον πάγκο λένε μέχρι το καλοκαίρι.Τώρα βέβαια αν προκύψει κάτι για την νέα σεζόν,ποτέ δεν ξέρεις.Πάντως πως την έχουν δει ? Θα πέρνουμε προπονητές,θα τους διώχνουμε και μετά θα τους ξαναπέρνουμε ? (λεμονής,μπάγεβιτς,ματζουράκης)…μια διαρκής ανακύκλωση ?
Τι να πω ρε γαμώτο;
Όταν ο Κόκκαλης τσαντίζεται δεν λειτουργεί λογικά…
Ο Λεμονής για μένα έκανε πολύ καλή δουλειά φέτος και αυτό φάνηκε στην Ευρώπη. Για την κακή εικόνα στο Ελληνικό πρωτάθλημα σίγουρα έχει μερίδιο ευθύνης -ειδικά στο κομμάτι “μικρό ρόστερ”- αλλά από ένα σημείο και μετά τι να κάνει ο Λεμονής: Aν κάποιοι ακριβοπληρωμένοι ξένοι δεν βάζουν τα πόδια τους στη φωτιά με τον Αστέρα να μπεί να κάνει ο ίδιος τάκλιν; Aν κάποιοι άλλοι είναι τρεις μήνες τραυματίες να πάει ο Λεμονής να τους κόψει τα συμβόλαια; Aυτό είναι περισσότερο κομμάτι του Ϊβιτς και του Κόκκαλη…
Τέλος, αν ο Κόκκαλης ανέχθηκε ως τώρα την επέλαση του βάζελου στην ΚΕΔ, αν δέχθηκε τον ορισμό των διαιτητών αντί για την κλήρωση και το έπαιζε συνέταιρος στη Σούπερ Λίγκα σίγουρα δεν φταίει ο Λεμονής. Οι δηλώσεις κατά του Τζίγγερ σήμερα ήταν μεν στη σωστή κατεύθυνση αλλά έγιναν αργά. Και πάλι αφορούσαν μόνο σε δηλώσεις του Τζίγγερ για την ένσταση. Για τον Ψυχομάνη δεν είπε λέξη ενώ προχθές μας ακύρωσε πλάγιος δύο γκολ.
Τώρα βέβαια κάποια σχόλια παιδιών εδώ για Αγγελόπουλους στό ποδόσφαιρο, μάλλον πάνω στην τσαντίλα και την απογοήτευση γράφτηκαν…
Εντάξει, είπαμε είναι καλά παιδιά και Ολυμπιακοί αλλά για να σηλώσουν το ποδόσφαιρο στις πλάτες τους πρέπει να μας δείξουν και άλλα πράγματα εκτός από λεφτά και Ολυμπιακοφροσύνη. Ας αρχίσει να ξαναεμφανίζεται δειλά-δειλά ο Ολυμπιακός στον ΕΣΑΚΕ και μετά να μιλήσουμε για Αγγελόπουλους σοβαρά. Λυπάμαι αν ξενερώνω μερικούς, αλλά και αυτό το κομμάτι είναι μέρος της δουλειάς μία διοίκησης…
καθόλου απίθανο, είναι από τις αδυναμίες του πουλόπουλου (κυριος πρόεδρος στον Πρωταθλητη και συνιδιοτήτης με το Θέμο) . Ηθελα να ππάρω διαρκείας τουχρόνου αλλά θα το ξανασκεφτώ τώρα γιατί σοβαρότης μηδεν στα μυαλά του Σώκρατες… Ακου εκει φοβάται μην χάσει και τη 2η θέση κ για αυτό τον έδιωξε… έλεος…
Εγω απορω τι προσδοκιες ειχαν τα μεγαλα κεφαλια στην αρχη της χρονιας. Οτι θα φτασουν στους ημιτελικους του Τσου-Λου (τουλαχιστον) και θα εχουν παρει το πρωταθλημα απο τον Μαρτη (επισης τουλαχιστον)??
θέλω ΠΟΛΥ να σας πειράξω για την απόλυση (του τίμιου κ συμπαθούς) Τάκη, αλλά σας βλέπω μέσα στα κλάμματα κ δεν μπορώ να το κάνω…
αύριο ΟΛΟΙ μέλη, μιας κ ο λόγος σου μετράει φίλε του ολυμπιακού στο ΔΣ της ομάδας. δώσε κανά φράγκο παραπάνω κ θα μετρήσει περισσότερο
δεν το κάνω όμως γιατί έχω κολλήσει στο σταυρόλεξό μου
“Ρε γυναίκα. Έλληνας ελεύθερος προπονητής, με εμπειρία σε πρωτάθλημα κ τσουλου, κ προσιτή τιμή, που θα κάνει τους γαύρους να φάνε τα άντερά τους, για τον πάγκο της αρμάδας, με πέντε γράμματα…”
καταρχας να σας πω οτι σας συμπονω γιατι και μεις τα ιδια τραβαμε!!εχουμε βαρδινογιαννη που νομιζει οτι ξερει απο μπαλα (οπως και ολοι οσοι βλεπουν μπαλα) …
κατα δευτερον…ειστε σιγουροι οτι θελετε να το γυρισετε μονο στο μπασκετ ???:roll: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3:
Nυριασατε αρκετα?Ωραια παρτε κι αυτο απο contra.gr
Δηλώσεις στον τηλεοπτικό σταθμό του “MAGIC”, έκανε το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης.
Ο πρώην γενικός αρχηγός, αρχικά, αναφέρθηκε στην απόφαση αντικατάστασης του Τάκη Λεμονή:
«Μπράβο στον πρόεδρο. Όλοι ήταν σύμφωνοι στο συμβούλιο του Ολυμπιακού και τίποτα δεν χάθηκε. Εγώ πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να το πάρει το πρωτάθλημα, αν παιχτεί με ίσιους όρους. O Λεμονής προς τιμήν του, δέχθηκε αμέσως αυτό που αποφάσισε το Δ.Σ. του Ολυμπιακού. Εμένα το 4-0 επί του Παναθηναϊκού, μου φτάνει. Όλοι οι σύμβουλοι, ψήφισαν το ίδιο, την απόφαση του προέδρου. Καλή του επιτυχία όπου πάει. Όσους έφερε ο Λεμονής, δεν μπορούν να μείνουν στον Ολυμπιακό. Υποβαθμίστηκε ακόμη και ο γυμναστής, ο Καρύδας και τόσα άλλα παιδιά. Εγώ στεναχωρήθηκα πάρα πολύ με τον Κωνσταντίνου, που επί πέντε παιχνίδια έμπαινε στο τελευταίο πεντάλεπτο! Δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει ότι ο Ολυμπιακός ήταν σε συνεχή πτώση. Ακόμα και στο ματς με την Τσέλσι, την υπερτιμήσαμε. Η μεγαλύτερη επιτυχία του Ολυμπιακού, ήταν ότι ο Σωκράτης σήμερα ανακατεύτηκε ενεργά. Είχε αποκοιμηθεί η ομάδα, το λέγαμε και το βλέπαμε. Θα δείτε ότι όλα θα αλλάξουν».
Μας εχουν περασει για τρελους μαλακες ομως…Εμετικος και γλειφτης ο Σαββας οπως και οι υπολοιποι συμβουλοι του Κοκκαλη…Πλεον δε περιμενω τιποτα απο αυτην την ομαδα με κανει σιγα σιγα να μην ενδιαφερομαι και να φανταστειτε μερικους μηνες πριν εκανα και ονειρα…
Εdit:οπα οπα κατι ειπε και ο Θειος(παλι απο contra)
“Αποφασίστηκε πως πρέπει να αλλάξει κάτι και σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι η αλλαγή του προπονητή. Ο κύριος Σεγκούρα θα’ναι ο διάδοχος του κ.Λεμονή ως το καλοκαίρι”, συμπλήρωσε ο κ.Κόκκαλης.
Δικαίωμα σου να διαφωνεις με τον Σάββα -και εγώ διαφωνώ στην συγκεκριμένη περίπτωση- αλλά δεν θεωρώ σωστό να τον λες γλείφτη. Δεν νομίζω πως έχει ανάγκη να γλείψει οποιονδήποτε, λέει τη γνώμη του.
Όσο για το “εμετικός” τι να πώ…
Μακάρι και άλλοι να είχαν κερδίσει 5 σερί πρωταθλήματα ως παίχτες και 3 ως παράγοντες. Εκεί να δείς εμετούς…
Τι σχεση εχουν τα 5 σερι πρωταθληματα που εχει κερδισει ως παιχτης?Κι ο Αντωνιαδης του ΠΑΟ εχει κερδισει πολλα και ειναι Ο γλοιωδης ανθρωπος.Καμια επαφη,εγω μιλαω για τη συμπεριφορα του τωρα κι αυτα που λεει ως παραγοντας.Απο την αρχη της χρονιας κανει πολεμο στο Λεμονη,ειναι ψεματα?Βγαινει στο ΦΩΣ “και γιατι δεν εβαλε αυτον,τον αλλον”,αυτο φιλε λεγεται φθονος και αν εγω δε τον σεβομαι μια φορα,αυτος με το να κρινει το Λεμονη ακομα και μετα απο επιτυχιες δε σεβεται το κλιμα της ομαδας που υποτιθεται οτι ειναι πανω απο ολα…Οχι δε θελω τετοιους παραγοντες…
Το bold τωρα τι μου το λες για να γελασω?Δε με νοιαζει ρε,καλυτερα να μη παρουμε 3 χρονιες πρωταθλημα αλλα να φτιαξουμε ομαδαρα…ακου 3 πρωταθληματα ως παραγοντας και μου το λες οτι ειναι και κατι σα τιτλος αυτο ξερω γω…
Α και δεν υπαρχει “συγκεκριμενη περιπτωση” για τις επιλογες του Σαββα γιατι πολυ απλα εχει την εξης αποψη παντα:αυτη του Σωκρατη.