Ολυμπιακός

Kανενας Κωφιδης λετε να παιζει για τον οσφπ? Ακουει και μεταλ ο Σαββας…:stuck_out_tongue:

Και το Σαββατο θα ειναι ωραια
Με αδειο Καραϊσκακη για παρεα…

Νομίζω πως και επισήμως δωρίζουμε στον Τζίγγερ ένα πρωτάθλημα για τα 100 χρόνια του ΠΑΟ…

Τι να πω ρε πουστη μου…
Αυτη ηταν η στηριξη στον Λεμονη κυριε Κοκκαλη ?
Ο Σαββας ειναι αστειος οταν μιλαει.
Κρισπ το Καραισκακη γεματο θα ειναι dont worry.

δωσε κ σε μένα το τσουλου ρε μπάρμπα…

Τι να το κανεις εσυ το τσουλου?
Καλυτερα ο Αρης, πιο πολλες πιθανοτητες εχει να περασει στους ομιλους…

δώσε ρε φίλε μην είσαι έτσι.

κ θα σου δώσω τον καπετάνο

To 2005-05 με τον Ντούσαν να είναι σκοτωμένος με Ρίμπο-Ζιο, αν δεν ήταν ο Σάββας να μαζέψει τα αποδυτήρια δεν κάναμε το νταμπλ.

Στο θέμα Ντούσαν σου θυμίζω πως είχε διαφωνήσει με τον Κόκκαλη. Όπως και φέτος έχει διαφωνήσει με την απαθή μας στάση στα όσα γίνονται στον χώρο της διαιτησίας.

Για τις παρεμβάσεις του στο Φως στην αρχή της χρονιάς κατά του Λεμονή συμφωνώ πως ήταν απαράδεκτες, αν και δεν βλέπω γιατί να νοιώθει “φθόνο” για τον Τάκη.

Η λογική “καλύτερα να μην παίρνουμε 3 χρονιές πρωτάθλημα αλλά να φτιάξουμε ομαδάρα”, εκτός από ανεφάρμοστη στον ΟΣΦΠ λόγω νοοτροπίας φιλάθλων και διοίκησης είναι και λάθος: Στην δεκαετία του '90 φτιάξαμε ομαδάρα κερδίζοντας τα πρωταθλήματα.

Γεμάτο θα είναι, πάμε για πρωτάθλημα :wink:
Μαλακία η απόλυση Λεμονή, αλλά πάνω από πρόσωπα ο κόσμος δεν θέλει να δεί αυτο που γράφει ο Κάρβου…

Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα. Υπομονή παιδιά :wink:

Το θεμα φιλε Mule ειναι το εξης.

Δεν ειπε κανεις οποιαδηποτε χρονια να μην παμε για πρωταθλημα. ΚΑΘΕ χρονια παμε για την κουπα. Τουλαχιστον εγω ετσι θυμαμαι τον Ολυμπιακο απο τοτε που τον βλεπω, ακομα και στα πετρινα χρονια.

Ομως αλλο αυτο και αλλο το “καθε χρονια χωρις πρωταθλημα κρινεται αποτυχημενη”. Αλλιως καθε ομαδα στο εξωτερικο σαν τη Ρεαλ, την Αρσεναλ, την Λιβερπουλ, την Μιλαν, την Ιντερ, καθε χρονια που δεν επαιρνε πρωταθλημα θα επρεπε να αλλαζει προπονητη…

παιδιά, η άποψη ότι ο Σάββας είναι γλύφτης, στην προκειμένη περίπτωση δε στέκει, πολύ απλά γιατί ήταν κατά Λεμονή από την αρχή. Από όταν τον έφερε ο Κόκκαλης και όταν τον στήριζε.

Μόντε, δεν αποκλείεται να χαθεί η θέση στο Τσου- Λου. Για το τέλος της χρονιάς μένουν 16 παιχνίδια (6 πρωτάθλημα, 4 Κύπελλο, 6 πλέη οφ που μάλλον θα βγούμε). Με υπηρεσιακό προπονητή δε βγάζεις 16 παιχνίδια… Απλά το θέμα είναι ότι δεν κόβω εσάς να καλύπτετε τη διαφορά. Θα πρέπει να έρθετε στο Καραϊσκάκη να νικήσετε αν θέλετε τη 2η θέση…

πιστεύω στους ραμοκαφέδες φίλε. κ στον πάγκο του ολυμπιακού.

πάμε μωρή αρρώστια.

ντέμη αν έχεις λίγο χιούμορ διέρρευσε ότι υπογράφουμε Λεμονή να γίνει της κακομοίρας…

Εχω την εξης απορια…

Και να παρουμε πρωταθλημα, μετα τι? Γιατι πρεπει να ειμαι ευχαριστημενος? Για μια ομαδα με αβεβαιο μελλον? Κι αν κανουμε διπλο στο ΟΑΚΑ (κανα 1-3, ολα γινονται στη μπαλα), μετα τι θα κανει ο Κοκκαλης, θα κρατησει τον Αγγουρα? Γιατι οχι? Το χει κανει με Ματζουρ, Λεμονη, Προτασοφ. Θα το κανε και με τον Αλεφαντο αν επαιρνε κουπα…

Το κακο παρελθον ειναι που με ξενερωνει. Και η μιζερη νοοτροπια του Σωκρατη…

Συμφωνώ απόλυτα 8)

Εγώ δεν θεωρώ την φετινή χρονιά αποτυχημένη, ακόμα και αν χαθεί το πρωτάθλημα. Η αποτυχία θα είναι μάλλον η απώλεια του Τάκη που έιχε ένα ξεκάθαρο σχέδιο για το πως θα πρέπει να παίξει η ομάδα…

Εγώ αυτό που έγραψα είναι πως δεν δέχομαι την λογική “δεν με νοιάζει το πρωτάθλημα, χτίζω ομάδα”, κάτι σαν τα μπλουζάκια των Ντέμηδων τη σεζόν 2004-2005 :smiley:

λίγα για τους ντέμηδες. εδώ κλαίμε για την κατάντια των μελών κ οσων πιστεύουν ότι έχουν λόγο στο ΔΣ του ολυμπιακού.

μην οφφτοπικίζετε

Στα μπλουζάκια αναφέρθηκα ως παράδειγμα μίας συγκεκριμένης λογικής.

Άρα είμαι ον τόπικ :wink:

Αλλά αργοπορημένος για τον Brozman 8O

Kαλή η παρέα σας αλλά πρέπει να την κάνω τάχιστα!

Καλό βράδυ σε όλους σας 8)

8O 8O 8O

Λουκ, τα μέλη έχουν έλεγχο στον ερασιτέχνη. Στην ΠΑΕ έχουν μόνο οι επενδυτές λόγο. Μη τα μπερδεύεις :wink:

Λοιπόν, κοιτάζοντας το ψύχραιμα καταλήγω στα εξής συμπεράσματα.

1. Ο Λεμονής θα έφευγε το καλοκαίρι όπως και να είχε (και μάλλον συμφωνώ με αυτό, αλλά τέσπα)

2. Τον Λεμονή τον έκαναν μάγκα οι παίκτες στην Ευρώπη, αλλά τη δουλειά του την χάνει από τους ίδιους παίκτες. Εξηγούμαι περαιτέρω.
    α)Στο ματς με την Καλαμαριά συγκεκριμένοι παίκτες, έγραψαν στα @@ τους τις οδηγίες του Λεμονή και δεν κυνήγησαν το ματς. Αυτό ανάγκασε τον επίσημο Ολυμπιακό να εκτεθεί κάνοντας ενέργειες που ήταν προφανές πως όσοι ήθελαν να γκρινιάξουν θα έβρισκαν αφορμή και θα έδινε άσχημη εικόνα στο σύλλογο. Μέσα σε όλα, όλοι θυμήθηκαν τα λόγια του Κόκκαλη από το ματς με Πανιώνιο (και ας επιμένω πως δεν είναι το ίδιο) εκθέτωντας τον Κόκκαλη. Άλλη όρεξη δεν είχε, να γίνεται ρεζίλι γιατί οι παίκτες κάνουν ότι τους καυλώσει
    β) Πάει στου Ρέντη και λέει στους αρχηγούς «Είναι ανεπίτρεπτη η εικόνα που παρουσιάσατε στο ματς με την Καλαμαριά. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για απώλεια βαθμών. Πρώτος μας στόχος είναι το πρωτάθλημα». Στα επόμενα 4 ματς η ομάδα έκανε μία άνετη νίκη με Πανιώνιο, μία αγχωτική με τον ουραγό του πρωταθλήματος και 2 ισοπαλίες (ΠΑΟΚ και Αστέρας). Ο Κόκκαλης που όλοι ξέρουμε τόσα χρόνια, απεχθάνεται να λέει κάτι και να μη τον ακούν. Αφού είπε πως το πρωτάθλημα είναι πρώτος στόχος, οι υπάλληλοι του (προπονητής και παίκτες) θα πρέπει να έχουν αυτό ως πρώτο στόχο.

Με λίγα λόγια, αφού ο Λεμονής δεν κατάφερε να κοντρολάρει αυτό το μικρό ρόστερ και να τους κάνει να μασάνε σίδερα παντού όπως ζήτησε ο πρόεδρος, τότε δεν είχε και πολύ μέλλον στον πάγκο του Ολυμπιακού. Παρόλα αυτά, συνεχίζω να θεωρώ πως αν ο Κόκκαλης είχε ακόμα ως πρώτο στόχο το πρωτάθλημα, τότε τον Λεμονή θα τον άφηνε στη θέση του μέχρι τέλους. Για να τον διώχνει, εμένα μου δείχνει πως δε τον νοιάζει και αν θα χαθεί το πρωτάθλημα…

ρε ο Λεμονής έκανε κανένα λάθος, ή είναι σαν το moderation του ρόκιν ?

αυτό πες μας

Λοιπον αποφασισα να δω λιγο πιο ψυχραιμα το πραγμα. Ητοι να τους γραψω ολους στα παπαρια μου εκει στην διοικηση και να κανω πλακα…

ΕΜΠΡΟΣ ΘΡΥΛΕ ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΝ ΑΓΓΟΥΡΑ! :lol: :lol:

Καρβου στο ΔΣ της ΠΑΕ, καποια μελη εκλεγονται απ’ ευθειας απο τα μελη του Ολυμπιακου και καποια απο τα μελη του ΔΣ του Ερασιτεχνη, το οποιο εκλεγεται επισης απο τα μελη του Ολυμπιακου…