Ολυμπιακός

Ένα πακέτο χαρτομάντηλα για το αγόρι αποπάνω παρακαλώ.

μεταξυ μας, καλυτερα επαιξε ο βαζελος σημερα
αλλα…

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

αιωνια πελατες!

Το ότι έπαιξε καλύτερα (στο 1ο ημίχρονο) δεν ακυρώνει το γεγονός ότι έπαιξε και χάλια. Αλλά αντί να κάτσουν να δουν γιατί δεν κέρδισαν κανενα μεγάλο ματς μέσα στο 2010, το μόνο που κάνουν είναι να μειώνουν τη νίκη του Ολυμπιακού. Σα μικρή ομάδα με ακόμα πιο “μικρούς” οπαδούς…

lol Δεν είμαι “βουρκωμένος” σήμερα…σπασμένος ναι! Έσπασα και ένα ποτηρί (κατα λαθος βέβαια)…:stuck_out_tongue: Anyway καλή επιτυχία στα πλει-οφ!

οι μικροι οπαδοι πανηγυριζουν τα πετσινα κ τα χαρτινα πρωταθληματα…:wink:

Φχαριστούμε, θα σας ζητήσουμε συμβουλές για το πώς τα πάει καλά κανείς εκει.
Πχ, χρειάζεται μόνο Κάκος στην Τούμπα ή και άλλα πράγματα?

Αγαπούλη τα πανηγυρίζουμε γιατί στα πέτσινα και χάρτινα πρωταθλήματα σχεδόν πάντα φορμάραμε τη βαζέλα. :smiley:

μου φτανει αυτο…

Fuck, you got me! :frowning:

AΣΕ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ…μην με πρηζώνεις λέμε…το τι ηλιθιότητα έχει γραφτεί για το “παρασκήνιο” του φετινού πρωταθλήματος δεν έχει προηγούμενο…Καρβού Παναθας ο Δαλούκας ε? Τον έβαλε ο Πατέρας ε? Δεν σας κατηγορώ όμως γιατί τοσα χρόνια το παρσκηνιο ήταν το ψωμί σας…

E, ήταν συγκινητικός στο 1ο ημίχρονο ο Δαλούκας γενικά, ό,τι μπορούσε έκανε ώστε να έχει αυτή την “καθολική υπεροχή” ο ΠΑΟ. Δηλαδή είμαι σχεδόν βέβαιος ότι στα δοκάρια έλεγε από μέσα του “όχι ρε πούστη μου τι άλλο να κάνω πια…”.

Ε καλα,δε του δοθηκε και καμια ευκαιρεια να κανει το κομματι του ο Δαλουκας σημερα.Ο,τι μπορουσε το κανε.

ετσι ρε με τη μαγκια του ο γαυρος νικησε κ τη διαιτησια σημερα…:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

Αφου τα ξέρεις καλύτερα, τι με ρωτάς?

http://www.youtube.com/watch?v=czRmYHZdpZw

http://www.youtube.com/watch?v=E0yF9u6qDBI&feature=related

ΚρισΠ κάνε κανένα διάλειμμα ρε συ αυτο το πληκτρολόγιο φωτιά κοντεύει να πάρει:)

Φάε κανένα μήλο:p

Εισαι απαράδεκτος…#-o

Έχουν τελειώσει. :frowning:

Θα τόχω υπόψη μου πάντως, ευχαριστώ. :slight_smile:

το ματς με το θρασυβουλο εισαι ΤΟΣΟ λαγος που ουτε καν το ειδες για να θυμηθεις τι εγινε πριν, αλλα δεν πειραζει

μετα απο καθε παστελωμα παλι τη διαιτησια θυμαστε χαχαχαχ keep going

Ο Ντοκτορ το παιδι της “Πρασινης” παντως κουλ μετα την ηττα,δε τον ετσουξε καθολου.Μιαμιση ωρα,14 posts.

Και εσύ είσαι τόσο λαγος (κοκκινιστός the best) που δεν είδες ότι απάντησα στον κριςπ για τα πλει-οφ…και αυτό που έιπα έιναι ότι μέχρι το ντερμπι αφήσατε άπειρα υπονοούμενα για τον Δαλούκα, το “σπρώξιμο” δεν ήρθε και παρ’ολ’αυτά κανένας σας δεν έχει τα @@ρια να το παραδεχτέι. Καληνύχτα…

Καληνύχτα και καλή χώνεψη. :smiley: :smiley: