μονο τοσα ειναι???:-k
Έχει πολύ πλάκα να μιλάς με βάζελους κάθε φορά μετά από ντέρμπυ…και κλάμα οι κυρίες!!! :lol::lol::lol:
Λολ, Αβραάμ πήρε 7η κίτρινη όπως και ο Μαρέσκα, που σημαίνει ότι θα λείψουν από 2 ματς στα τελευταία 3. Βάλε και τραυματισμό Μέλμπεργκ, να δώ με τι σκατά άμυνα θα κατέβουμε σε αυτά τα ματς! Μήπως να πάρουμε κάνα δανεικό στόπερ από ΠΑΟ?
Κρισπ παντως ψηστο να βρεις γκομενα γιατι φανταζομαι εχεις βαρεθει να τραβας μαλακια με τις νικες της ομαδας ΄΄σου΄΄.
Κατα τα αλλα παιξατε μπαλα?
Αμα εσεις ειστε ικανοποιημενοι εμενα στα αρχιδια μου.
Καλη τυχη στα πλειοφ.
ασε μας ρε, λες και καληνυχτα, εγω σε κουοταρα σε μενα απαντησεις…βρες ποστ μου που να λεω πως θα μας σφαξει ο δαλουκας…ισα ισα που τους ελεγα γιατι ασχολειστε
τωρα εσυ ποσταρες ενα 2 βιντεο περσινα-προπερσινα τι ειναι, οπου στο ενα μαλιστα στον ολυμπιακο ακυρωθηκε κανονικο γκολ και δεν δοθηκε αποβολη σε παικτη θρασυβουλο σε πεντακαθαρη φαση
αντε πειτε τι σουπερντουπερ ομαδα εχετε, τι κωλοφαρδοι ειμαστε κτλ
ομως οταν εχεις το ΜΑΥΡΟ ΒΕΛΟΣ ΣΙΣΕΚΑΒΛΕΤΟ μπροστα και λες γιατι δεν βαζω γκολ (απο τα 23134545 στημενα) τοτε υπαρχει προβλημα…που και η επιτευξη γκολ μες στο παιχνιδι ειναι και λεγεται ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ
δηλαδη να πουμε και μεις τι κωλοφαρδοι ειστε που ο ντουντου και ο γκαλετι ειναι εξω 5 μηνες και γενικα φετος μια φορα δεν εχουμε κατεβασει πληρη ομαδα
Που να παίζαμε κιόλας… Θα σε πονούσε περισσότερο…
@thats why ενώ εσύ πετάς από την χαρά σου με την απόδοση της ομαδάρας σου ε?
Πονανε τα διχτυα μου…
Στείλε τηλ καμιάς φίλης σου.
Yup,μηπως εχεις αργο net?Δε μπορω να το δικιολογησω αλλιως,σε περιμενα πιο ψυχαγωγικο:( Αν κατσει κανα μπασκετακι,ευχομαι εκει να δωσεις το 100% των δυνατοτητων σου.
Δατς τσιμπα τον “μετριο” Νταρμπι ρε.Και Τορο χαλια,χιλιες φορας τωρινος Γιουρκας…sure.
Κουοταρες την απάντηση μου μετά από πρόκληση (sic) του κριςπ σχετικά με τα πλει-οφ…εσύ μπορεί να μην έιπες, ωστόσο πολλοί γαυροι αυτά αναμασάγανε όλη την εβδομάδα
Οχι βεβαια αλλα αναγνωριζω οτι ειμασταν καλυτεροι.Και αμα ο νιομπλιας αποφασισει να αφησει στον παγκο τον καρα και να βαλει τον νινη να δουμε καμια καθετη δεν πιστευω να μην σκοραραμε.Το ποσο μεγαλη ομαδα ειναι ο ολυμπιακος παντως φανηκε απο τον μαρεσκα που πηγε στο σημαιακι του κορνερ για να κυλησει η ωρα.
Ε αμα παιζατε και δεν παιζαμε θα με πονουσε τωρα με αφηνει αδιαφορο ουτως η αλλως τον τιτλο τον εχουμε σιγουρο!
Παιδιά, το σωστό είναι “ήμασταν” κι όχι “είμασταν”. Επειδή το έχω δει από πολλούς σήμερα, θεώρησα σωστό να σας ενημερώσω…
Κατά τα άλλα, ο Δαλούκας έκανε διαιτησία που θα του δώσει άριστα από τον παρατηρητή απόψε. Και είναι ακριβώς αυτό που περίμενα
Καλύτεροι για λίγο όμως ε? Γιατί στο τέλος παραλίγο να ξαναδιασύρει ο πεθαμένος Ολυμπιακός! Αλλά δεν πειράζει και το ένα είναι καλό.
Και μιας και μαζεύονται παναθηναικοί εδώ, μια μικρή ερώτηση: πως είναι να φεύγουν 70.000 άνθρωποι ξενερωμένοι από το γήπεδο ρε παιδιά???
μην ξεχασετε το σκηπτρο στο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ.
:roll:
Και 5 να τρωγαμε στο τελος δεν θα με ενοιαζε ανοιχτηκε η ομαδα στο τελος δεν θα ταν παραλογο να φαει και αλλο.
“Ανοίχτηκε” για τα καλά όμως.
Και?
Φανταοζμαι προτιμεις δυο νικες με μας και οχι το πρωταθλημα παρα το αντιθετο!
πολλες αναλυσεις ρε παιδια
εγω ενα πραγμα ξερω
σημερα, νικησαμε τον παναθηναικο μεσα στην εδρα του, με γεματο γηπεδο και κοντρα διαιτησια (οποιος εχει μυαλο, και οχι οπαδικη αντιληψη, καταλαβαινει)
αντε γεια:bye: