Ολυμπιακός

Χρειαζεται σοβαροτητα και πλανο για την δημιουργια της ομαδας την επομενη χρονια, μην εχουμε τα ιδια τα φετινα… Το εχω ξαναπει αυτο.

Αλλα επειδη δεν εγραψα καθολου μετα το ματς λογω ξενυχτιου και τρεξιματος, ενα θα πω…

[SIZE=“5”]ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΕΛΑΤΕΣ, ΟΕΟ[/SIZE]

Για αυτο αυτη η ομαδα μας τρελαινει ολους, γιατι ακομα και στην χειροτερη χρονια της, η φανελα ειναι τοσο βαρια και η ψυχη και καρδια του πρωταθλητη κανουν την διαφορα… Τα βαζελακια περιμεναν φιεστα τιτλου, αλλα δεν ειχε τετοια χτες… Χτες ειχε ακαταλληλη για ανηλικους ταινια… Παικταρα με ενστικτο μεγαλου φονια ο Ματ και πολλοι καλοι ο Τοροσιδης και ο Μπραβο… Ετσι ρε Θρυλαρα, γιατι πολλα λεγανε…

Και επειδη ηταν ενα εντονο ματς το χθεσινο, ενα ροκ ντερμπι, παρτε και το ‘‘δωρακι’’ που εφτιαξα για κολλητο μεταλλα βαζελο…

ΩΡΑΊΟ! Αφιέρωσε το στον Γράκχο που είναι βαζελο-πριστάς! :stuck_out_tongue:

Δεν εγινε το Δ.Σ. σημερα…
Καλα θα ηταν να ειχαν ξεκαθαρισει το τοπιο απο τωρα.

Πως κρινεται την σταση της διοικησης οσον αφορα την Νova και την
αστυνομια ?

Κρίνω τη στάση με τη Νόβα γραφική και με την αστυνομία αδιάφορη.

Σε άλλα νέα, θέλω να δω πόσο κόσμο θάχει στο ΣΕΦ σήμερα.

Εγώ θέλω να δω αν θα έχουμε περιφερειακή άμυνα ή αν το καθιερώσαμε ως τακτική να τρώμε 10 τρίποντα στο ημίχρονο:p

Πιστεύω θα πάει πολύς κόσμος, αλλά με τίποτα sold out:!:
Δεν μπορώ να πω κάτι γιατούς που δεν θα πάνε, εφόσον κιεγώ δεν θα πάω, α;λλά μακάρι όσοι πάνε να βοηθήσουν με τον τρόπο τους:):!:

Μας βγηκε η ψυχη, αλλα σημασια εχει το 1-0. Πρεπει ομως να ειμαστε πιο προσεχτικοι και σοβαροι στα επομενα ματς μην γινει καμμια στραβη… Φοβερος ο Κλειζα και ο Τεοντοσιτς του 2ου ημιχρονου…

Έβαλα ξανά να δω τα πρώτα λεπτά του ματς και πραγματικά, τα πρώτα 30 λεπτά του Δαλούκα, είναι ένα κλικ κάτω από τη διαιτησία του Ευθυμίαδη στα τελευταία λεπτά εκείνου του αλησμόνου μνήμης ματς! :lol: Πραγματική ατυχία για τον ΠΑΟ! :lol:

Ο ευθυμιαδης θα ειχε αποβαλλει τον ντατολο και τον αβρααμ ομως ε

Ο Ευθυμιάδης ήταν πιστολιά (κατ’εμε). Ο Δαλούκας όχι και έτσι δε θα μπορούσε να έχει τέτοια διαιτησία. Κατά τα άλλα, σε όλες τις μεγάλες φάσεις του ΠΑΟ (ακόμη και στις φάσεις Αβραάμ και Ντατόλο) έχει κάνει λάθη προηγουμένως κόντρα στον Ολυμπιακό και τα οποία οδηγούν σε φάσεις του ΠΑΟ μιας και η άμυνα μας είναι ανοργάνωτη. Μεγάλη στιγμή το φάουλ στον Καραγκούνη σχεδόν πάνω στη γραμμή του άουτ και η εκτέλεση του 1 μέτρο έξω από την περιοχή (παρατρίχα κεφαλιά Βύντρα). Ή για να είμαι πιο ακριβής, σφυρίγματα που δίνει στον ΠΑΟ δε τα έδινε στον Ολυμπιακό.

Κατά τα άλλα, βλέποντας ξανά το ματς, βλέπω αυτό που μου είχε μείνει και μένα ως εντύπωση. Ο ΠΑΟ ΔΕΝ ήταν καλύτερος από το 25 μέχρι το 65. Στο α’ ημίχρονο (χοντρικά τα λεπτά):

0-15: ο Ολυμπιακός πατάει καλύτερα
15-25: ανούσια κατοχή μπάλας από ΠΑΟ και αδυναμία Ολυμπιακού να εκδηλώσει επίθεση
25-35: 3 απανωτές φάσεις για ΠΑΟ (δοκάρι, Τζιλμπέρτο, φάουλ Σισέ)
35-40: ο Ολυμπιακός έχει πάλι κερδίσει τα μέτρα που χρειάζεται στο γήπεδο και πιέζει
40-ημίχρονο: ανούσια κατοχή από ΠΑΟ, που με εξαίρεση μια πάσα σε Βύντρα όλη την υπόλοιπη ώρα δε μπορούσαν να περάσουν τη σέντρα μιας και ο Ολυμπιακός είχε κλείσει τους διαδρόμους

Επίσης, προβλέπω σύντομα η 2η υποψία μου να επιβεβαιωθεί. Σαλπιγγίδης και Σισέ, έριξαν τόσα πολλά σπριντ στο α’ ημίχρονο, που δε μπορώ να φανταστώ πως στο τέλος θα έχουν δυνάμεις για να κάνουν τίποτα. Πρέπει να έκαναν 15 γερά σπριντ στο α’ ημίχρονο και όλη την ώρα έκαναν κίνηση για να απελευθερωθούν μπας και τους γίνει καμία γιόμα.

Για το Δαλουκα επαιξε εδρα ναι (πολυ εδρα), αλλα αν ηθελε να το παρει ο βαζελος το ματς θα το επαιρνε.

Τωρα για την υπεροχη του βαζελου τα ειπα και γω, εννοειται πως θα ειχαν κατοχη σε εντος εδρας παιχνιδι με μια διαλυμενη ομαδα, χωρις κεντρο, αλλα ο,τι φασεις κανουν που θυμαμαι απο στημενες μπαλες ηρθαν και γιομες…μπαλα δεν παιξαν δηλαδη, αλλα οπως και να το κανεις απο τον ανυπαρκτο ολυμπιακο καλυτεροι.

Η μοναδική φάση της προκοπής που έκανε ο ΠΑΟ ήταν αυτή με το δοκάρι του Σισέ από τη σέντρα Νίνη και που κατ’εμέ αποδεικνύει πόσο ηλιθιωδώς είχαν παρατήσει μόνους τους μπροστά τον Σισέ με τον Σαλπιγγίδη (οι οποίοι πρέπει να έχασαν από ένα πνεύμονα σε αυτό το ματς με το τρέξιμο που αναγκάστηκαν να κάνουν μπας και δημιουργηθεί από το τίποτα καμιά φάση). Κατά τα άλλα, από το γκολ και μετά, ο Ολυμπιακός διαχειρίζεται στοιχειωδώς σωστά το ματς και το παίρνει.

Ειλικρινά, κανένας ΠΑΟ δεν ήταν καλύτερος από το 25 μέχρι το 65. Για 10 συνεχόμενα λεπτά και 5 σκόρπια, ο ΠΑΟ είχε καταφέρει να κλείσει τον Ολυμπιακό και να τον σφυροκοπάει. Όλη την υπόλοιπη ώρα υπήρχε βαρετή ισοδυναμία, με τον Ολυμπιακό απλά να κρατάει πιο πίσω την άμυνα του από ότι ο ΠΑΟ και ο ΠΑΟ να έχει 55-45 την κατοχή της μπάλας περιμένοντας. Μετά το δοκάρι του Σισέ, υπάρχει σχεδόν μόνο Ολυμπιακός στο ματς.

Όχι τίποτα άλλο, αλλά το ματς την Κυριακή το είδα ενώ δούλευα παράλληλα και με όλα αυτά που είχα διαβάσει εδώ μέσα, είχα αρχίσει να ανησυχώ…

Θα μας μεινει κουσουρι στη καρδια με το μπασκετ στο τελος.Δε θα πω τιποτα αλλο για το συγκεκριμενο ματς.Αφου καναμε το 1-0 ολα καλα…

σωστος . . θελει ακομα δουλεια η ομαδα, αλλα νομιζω οτι την Πεμπτη θα ειμαστε καλυτεροι. Θυμηστε μου γιατι εφυγε ο Γουντς ? Νομιζω οτι θα ειχε μια θεση στον φετινο Ολυμπιακο… Επισης, οσο καιρο επαιξε, ο Μπεβερλυ εδειξε οτι μπορει να προσφερει τουλαχιστον στην αμυνα.

Ο Γουντς έφυγε γιατί έκανε ένα τέτοιο ματς που μέναμε όλοι με τα σαγόνια στο πάτωμα και στα επόμενα τρία ψάχναμε στα στατιστικά να δούμε αν ήταν στην αποστολή.

Ανεξήγητα νευρικοί χτες, κακές επιθέσεις, πολλά τρίποντα. Η μπάλα δεν πήγε καθόλου στους ψηλούς. Ανεξήγητη και η επιμονή του Γιαννάκη στον Τσίλντρες στο 2ο ημίχρονο όταν ήταν φανερό ότι δεν τράβαγε και ήταν εκνευρισμένος.

Τεσπά, δεν νομίζω να έχουμε άλλο πρόβλημα αφού δεν έγινε η ζημιά χτες.

Ξεπεράσαμε το 1ο ματς-παγίδα άρα πάμε φουλ για 3-0. Ο Χαλπερίν νομίζω δεν έχει να δώσει άλλα πράγματα στην ομάδα. Ας παίζει ο Μπέβερλι ή ο Σλούκας. Στα θετικά ότι οι Κλέιζα και Μπουρούσης είναι οκ. Ο Γουντς θεούλης αλλά γουστάρει να καπνίζει χορτάρια :stuck_out_tongue:

Ο Γουντς εχθες εκανε τρομερο παιχνιδι αλλα περιμενετε να δουμε πως θα παει στο επομενο η ακομα περισσοτερο πως θα τα παει στα παιχνιδια στην Πολωνια…Γτ δυστυχως αμα ειχε μια σταθερη συνεισφορα καθε φορα και ας μην ηταν 25 ποντοι.Θα ηταν πολυ καλος.Αλλα νομιζω οτι εκτος απο αυτον ηταν αλλος ο λογος που τον εδιωξε ο Ολυμπιακος…Εινα αυτο που λεει ο zouglau πιο πανω…Οταν ηρθε μετα το καλοκαιρι για προετοιμασια ειχε κατι χορταρακια…:stuck_out_tongue:

Παντως ρε γμαωτο αυτος ο Χαλπεριν ενω ειναι πολυ καλος παικτης δεν εχει παιξει σε κανενα σοβαρο παιχνιδι…Ενω με κατι Ηλυσιακους και Τρικαλα βαζει 4-5 τριποντακια στι 5 5-6 προσπαθειες…Εχθες 1 εκανε και ηταν και τελειως μονος του και περασε πανω απο την στεφάνη!!!#-o

Ο σουτέρ, χωρίς να λέω ότι ο Χαλπερίν είναι δεινός σουτέρ, θέλει το πρώτο σουτ να του πάνε καλά, αν όχι στραβώνει όλη η φάση:):!:
Εντάξει ο Τεόντοσιτς δεν έχει τέτοια κολήματα…είναι αλάνι απ’τα πρώτα:):!:

Τώρα το είδα αυτό!

[SIZE=“3”]ΡΕ ΔΕ ΜΕ ΠΑΡΑΤΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ;[/SIZE] :frowning:

Και στη δουλειά αυτές τις μέρες με σκίσανε στο δούλεμα ρε πούστη… :frowning:

Εγώ που δεν έχω κανέναν να πειράξω στο γραφείο, τι να πω; :frowning: