Πεθαίνω :lol:
H εκπομπη του Τσουκαλα εμετικη χθες
Πρέπει να αρχίσεις να εξάγεις πολιτισμό Κάρβου, να ξεκινήσεις μία σοβαρή κόντρα Ζυρίχης-Γκρασχόπερς, όχι ελβετοφλωριές. Να ιδρύσεις συνδέσμους, να εκδόσεις από μία οπαδική εφημερίδα για την κάθε μία που θα βγάζει πρωτοσέλιδα με μαϊμούδες και μπανάνες.
Η ζωή σου θα γίνει πολύ πιό συναρπαστική! :p:lol:
Τι είπε/έδειξε;
Η δηλωση του νικοπολιδη ‘‘Δεν το παιρνει ο ΠΑΟ εμεις το χανουμε’’ ειναι η πλεον αντιπροσωπευτικη…Ο τσουκαλας τι ειπε χτες;:-k
Μαλακία σκέτη είναι η δήλωση του Νικοπολίδη και κάθε παρόμοια δήλωση τύπου “σήμερα -και χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τον αντίπαλο- δεν κέρδισε ο παπαριακός, εμείς χάσαμε…”
Γράφτε όμως, τι ειπώθηκε στον τσουκαλά, άντε!!!
Εκτος του οτι μαλλον ηταν πιωμενος και ουρλιαζε ολο μαλακιες εφερε κι ενα τυπο ντυμενο βαζελο ο οποιος πρεπει να ηταν καθυστερημενος και τον εβριζε.
Σώπα ρε… Υπάρχει ακόμα ο Τσουκαλάς;
Τέσπα, κανα λινκ παίζει;
:lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3:
Έλα, πάμε οι αντικειμενικοί: “νααααα, αυτααααά προωθούν τη βία…”
Edit: Καλά ρε panos45678903748659, τι καθυστερημένος. Πλάκα κάνει ο τύπος.
Εγω που δεν ειμαι και πολυ αντικειμενικος πιστευω οτι προωθει καργα τη βια, ασχετα αν υποστηριζει το αντιθετο… Ο Ακης την παλευει μια χαρα, ο Τσουκαλας ειναι για το δρομοκαϊτειο.
Προφανώς και είναι για το δρομοκαϊτειο και ο Τσουκαλάς και κυρίως όσοι τον παίρνουν στα σοβαρά.
αγγουροκολοκυθα:lol:
ChrisP8903748659 εγω καθυστερημενο τον λεω… μηπως εισαι ιδια φαση και το χεις για νορμαλ αυτο το αφασικο βλεμμα και τα μαλακιλικια που λεει;
Βασικά οι καθυστερημένοι εκεί μέσα είναι τρεις, όχι ένας… :lol::lol::lol:
:lol: :lol: :lol:
Α, γεια σου!
Στη Παιανία μεγάλωσε το παιδί, τις μαλακισμένες δηλώσεις τις έχει στο DNA του.
Σαν το άλλο που είπε πως “ας μην πάρουμε και του χρόνου πρωτάθλημα αρκεί να φτιάξουμε ομάδα” #-o
Κλασική “βαζελοαντικειμενική” ατάκα!
Λες και οι ομάδες φτιάχνονται πετώντας βαθμούς και όχι μέσα από τον πρωταθλητισμό! #-o
:lol: Παει έχει ξεμωραθεί τελείως αυτός! Γεροντική άνοια μιλάμε! Δεν ακούει κιολας, γιατί γκαρίζει? Αγγουροκολοκύθα!
Πολύ καλά πήγαμε χθες:):!:
Τώρα πρέπει να αυτοκτονήσουμε, και να πάρει η Πρόκομ τρεις συνεχόμενες νίκες…εεε κοματάκι χλωμό:):!:
Αναμενόμενα εύκολη νίκη χτές παρά το κακό 3ο δεκάλεπτο. Τρομερά πράματα από Κλέιζα, Μίλος και Παπαλουκά (καλό παιχνίδι μετά από καιρό). Υπάρχει όμως ένα ντεφορμάρισμα στους ψηλούς, ούτε ο Μπουρούσης ούτε ο Σόφο είναι στην καλύτερη κατάσταση και αναγκαστικά για να ρολάρει το παιχνίδι πρέπει να είναι μέσα ο Βούισιτς. Επίσης ο Τσίλντρες για κάποιον λόγο στα 2 ματς είναι εντελώς αψυχολόγητος στην επίθεση. Υπάρχει αρκετός χρόνος μέχρι το φάηναλ φορ πάντως…
Κλαίω… Δεν υπάρχει αυτό…
Επιστρέφει ο Ντιόγο με Ξάνθη!!! :yahoo: