Δε τους τον κανουμε δωρο για το Πασχα καλυτερα…
το παιχνίδι κατά πάσα πιθανότητα θα πάει στην Ξάνθη για να μην υποβιβαστεί… Ο Σωκράτης είχε πάντα καλές σχέσεις, ε αν ο Παναθηναικός δεν κάνει καμιά γκέλα στο 1ο ημ. τέλος…
Παίξτο στο στοίχημα να βγάλεις πολλά φράγκα ντε!!!
-τώρα δεν ξέρω αν αυτό είναι με ειρωνικό τόνο αλλά…:p-
το σκέφτομαι αλλά δεν μου πάει η καρδιά να βγάλω την Ξάνθη νικήτρια…δεν θέλω να επαληθευτεί η πρόβλεψη αυτή…και μακάρι ο παναθηναικός να κάνει γκέλα γιατί αν κάνει με τον ατρόμητο μία άλλη μία είναι σίγουρη…
Το πρωτάθλημα έχει τελειώσει:(:!:
Εδώ ο Ζαιρί λέει ότι το πήραν δίκαια:):!:
Ο Ζαϊρί είπε ότι ΑΝ το πάρει ο ΠΑΟ τότε ΘΑ το έχει κατακτήσει δίκαια…
Ναι αλλά ο κηπουρός είπε ότι τους το χαρίζουν.
Παρακαλώ να μπει μια τάξη γιατί μπερδευτήκαμε.
Βασικά ναι, γιατί και εμείς αυτούς περιμένουμε τι θα πούνε για να δούμε αν αξίζει το πρωτάθλημα μας…γύρω από τον Ολυμπιακό γύριζουν όλα! :roll:
Εκανα ζαπινγκ την Τεταρτη και επεσα πανω στον Τσουκαλα… Και η πλακα ειναι οτι πολυ σπανια βλεπω τηλεοραση… Καλα τι να πω, οτι να 'ναι, ειχα πεσει κατω…:lol2::lol2:
Στο μπασκετ ηρθε πιο ευκολα η νικη χτες, παμε για το 3-0 να ξεμπερδευουμε μια ωρα αρχυτερα… Οσο για τον Ατρομητο, τον κοβω να ανοιγει τα ποδια…
Λες;
Όπως τα ανοίγει η Ξάνθη ας πούμε όποτε χρειάζεται στο ΟΣΦΠακι.
Δηλάδη ωραίο αυτό.Εδώ βγαίνει ο άλλος και λέει οτι θα περιμένει η Ξάνθη ως το ημίχρονο και μετά αν χάνει ο ΠΑΟ θα ανοίξει τα πόδια.Αλλά αν τα Ανοίξει ο Ατρόμητος θα είναι διαφορετικά ξερωγω.
…Όλο αυτό το άνοιγμα ποδιών πάντως με άναψε :lol:
1-0 ή -0-1 το βλέπω το ματς με Ατρο, αλλά κλασικά πάλι Κυριακή δεν θα το δω.
Με ΗΡΑ είναι πιο εύκολο για γκέλα, υπομονή λοιπόν φίλοι γαύροι.
Εγώ πάντως πιστεύω ότι θα νικήσουμε αύριο:):!:
Αν κερδίσουμε αύριο και με ένα χ του βάζελου η διαφορά πάει στους 2, και αν σε όλα αυτά προσθέσουμε και το πόσο λουζερ ομάδα είναι ο παο ε τότε όλα είναι πιθανά.
Μεταξύ μας όμως αυτό είναι χλωμό γιατί και η Ξάνθη θα μας κάνει τη ζωή δύσκολη αλλά και ο Ατρόμητος είναι βαθμολογικά αδιάφορος(είδατε πόσο κομψά το έθεσα… )
Όχι ρε.
Θα περιμένει η Ξάνθη στο ημίχρονο να δει το αποτέλεσμα απο την tv.
Η πλάκα είναι και οτι του Ατρόμητου θα περιμένουν να δουν το αποτέλεσμα…Του αγώνα τους.Απο την tv και αυτοί. 8O
Πάντως δε μου αρέσει το σενάριο.Πιο καλά, χάνουν και οι δύο και κερδίζει ο ΠΑΟΚ.
Όχι ακόμα πιο καλά.Χάνει ο βάζελος φέρνει ισοπαλία ο γαύρος και τα Παοκια νικάνε.
Θα πάει -2 -3…Ναι αυτό θα διαλέξω.Δώσε μου μισό κιλό.
[SIZE=“4”]Νύχτα τρόμου για Ντάτολο[/SIZE]
Σκηνές τρόμου έζησε την Πέμπτη το βράδυ ο Χεσούς Ντάτολο μαζί με τον Ραούλ Μπράβο όταν ένοπλοι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του Αργεντίνου μέσου στη Βούλα.
Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 11 το βράδυ, δύο άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι έχοντας στα χέρια τους καλάσνικοφ. Ο Ντάτολο βρισκόταν εκείνη την ώρα μαζί με τον Ραούλ Μπράβο και έπαιζαν επιτραπέζιο παιχνίδι. Όπως είναι φυσιολογικό, αμφότεροι τρομοκρατήθηκαν στη θέα των αδίστακτων ληστών.
Παρόλα αυτά, κατάφεραν να φύγουν από το σπίτι και να ενημερώσουν άμεσα το Αστυνομικό Τμήμα της Βούλας. Λίγη ώρα αργότερα έφθασε στο σπίτι του Ντάτολο περιπολικό οι άνδρες του οποίου διαπίστωσαν ότι οι ληστές είχαν αρπάξει πιστωτικές κάρτες, χρήματα και ρούχα.
Άλλα δημοσιεύματα έγραφαν ότι ο Ντάτολο βρισκόταν με την κοπέλα του, άλλα ότι βρισκόταν με τον Ραουλ Μπράβο.
Χμμμμ :-k
και έπαιζαν επιτραπέζιο παιχνίδι.
:-k:-k
μηπως βρισκοταν και με τους δυο ? Εχει κανει και μια φωτογραφιση:
καλά δεν είπαμε ότι θα περιμένει η ξάνθη απ την τιβι να δει το σκορ έλεος…ο ολυμπιακός ανάλογα με το σκορ του παναθηναικού θα παίξει ανάλογα…αν -απο την συμπεριφορά στην εξέδρα κ απο πάγκο- μάθουν ότι νικάει με διαφορά ο πάο θα αφήσουν την ξάνθη γιατί δεν συμφέρει τον ολυμπιακό να υποβιβαστεί…όσο για τον ατρόμητο δεν θα αφήσει τον παο πιστεύω…θα ναι δύσκολο παιχνίδι…
όσο για τον ντάτολο εγώ διάβασα ότι ήταν και με την κοπέλα του και με τον μπράβο…:lol: δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει αυτό:p
μπηκαν οι κλεφτες με τα καλασνικοφ στο σπιτι…
δεν ειδαν τους ντατολο και μπραβο που κατεβηκαν απο το μπαλκονι και πηγαν στο τμημα…
αφησαν μονη την κοπελα του ντατολο…
γυρισαν και οι κλεφτες την ειχαν κανει…
ο ντατολο τωρα ειναι σε ξενοδοχειο και οπως ειπε το αλτερ ζητησε να φυγει νωριτερα απο τον ολυμπιακο…!!!
αν και εκεινη την στιγμη που το ειπε η δημοσιογραφος ειχε μπλεξει τα μπουτια της…
και για οποιον δεν καταλαβε, ο ντατολο χωριζει…
αφησε την κοπελα του με τους κλεφτες…#-o:lol: