Δυσαρεστημένος με τη μικρή συμμετοχή που έχει στους Μπλέιζερς τη φετινή περίοδο δήλωσε ο Ρούντι Φερνάντεθ και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ευρώπη.
«Δεν είμαι ευχαριστημένος με το ρόλο μου στην ομάδα. Πέρυσι ήμουν σημαντικός παίκτης για την ομάδα, αλλά φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά», τόνισε ο Ισπανός φόργουορντ, ενώ αναφορικά με το μέλλον του τόνισε: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμη. Σημασία έχει να παίζω. Είτε εδώ, είτε στην Ευρώπη ή… στο Πεκίνο, δεν έχει σημασία. Θα μιλήσω με την οικογένειά μου και θα πάρω τις αποφάσεις μου».
Ο 25χρονος άσος έχει φέτος 8,1 πόντους, 2,6 ριμπάουντ, 1,9 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 23 λεπτά συμμετοχές κατά μέσο όρο, αριθμούς μειωμένους σε σχέση με τους αντίστοιχους περσινούς. Ο Φερνάντεθ δεσμεύεται με συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν, ενώ οι Μπλέιζερς έχουν οψιόν να τον κρατήσουν και την περίοδο 2011/12.
Μαγεία θα ήταν ο Ρούντι στον Ολυμπιακό όντως 8)
Όπως βλέπω τα ρεπορτάζ για το ποδοσφαιρο 2 είναι οι πιθανοί άξονες.
αν ο κόκκαλης βρει κάποιον 'η κάποιους να επενδύσουν τότε παίζει του χρόνου να δούμε καλύτερα πράγματα. Προπονητή δλδ, κανά τεχνικό διευθυντή και 3 βαρβάτες μεταγραφές.
αν ο κόκκαλης δεν βρει κανέναν τότε θα έχουμε Αλεξανδρή προπονητή, Τζόλε στα αποδυτήρια, πώληση Τοροσίδη και ότι βγει…
Αλεφα τεχνικος διευθυντης και ρεξονας προπονητης.Αυτα ειναι,θα πεσουν τα τσιμεντα.Ειδικα αν βρεθει κανεις να δωσει κανα φραγκο στον δισκο που εχει βγαλει η ντροπη των τζειμς μποντ,θα γινει ομαδαρα η ολυμπιακαρα που την αδικανε φετος.
ΥΓ.Ποιοι ειναι λαγοι το ξερει ολος ο κοσμος ανυπαρκτα γυφτακια.
Χμμ, δεν ξέρω πότε ξεκινάνε πρώτη φορά παίζουμε εκεί.
Η ειρωνεία για την ομάδα από που προκύπτει? Από τα 3 γκολ που φάγατε φέτος στους μεταξύ μας αγώνες ή από τους τίτλους που έχετε πάρει τα τελευταία 12 χρόνια ή μήπως από τη μπαλάρα που παίξατε αυτή τη σεζόν?
Αν και όλοι μας, άλλοι νωρίτερα και άλλο πιο πρόσφατα, τό’χαμε συνηδιτοποιήσει, σήμερα είναι μια μέρα λύπης, αλλά και απαίτησης απ’τον Κόκκαλή να κάνει με ορθό και προγραμματισμένο τρόπο, τις κινήσεις που πρέπει ώστε αυτός ο χρόνος θα είναι μία παρένθεση:):!:
Εκτός κιαν μας πουν ότι πάμε να φτιάξουμε με νέους παίκτες μία πολύ καλή ομάδα του μέλλοντος, κιαυτό μας κοστίσει ένα-δύο χρόνια…να μας το πουν όμως:):!: