Ολυμπιακός

Ρε δεν υπάρχουν αυτοί οι βάζελοι, όποτε κάνουν μια επιτυχία κάποιος πεθαίνει…τυχαίο?? Χθες ήταν η σειρά του Αλέκου Τζανετάκου, την μέρα που ανακοίνωσαν τον Σισέ πέθανε ο Michael Jackson και έχω και άλλα που θα τα θυμηθώ…:stuck_out_tongue:

Ούτε μια εικόνα σωστά δεν μπορείς να βάλεις. :lol:

Ας μην έχουμε όμως πολλές απαιτήσεις από τα πρόβατα του Πατέρα…

Ρε Kind Diamond ακόμα και εμένα κούρασες.
Φτάνει.

To ανεκδοτο της δεκαετιας:Γαυρος ειπε Παναθηναικο προβατο.Ελεος…:lol:

http://www.youtube.com/watch?v=dZ2tXLKffuo

Το ανέκδοτο όλων των εποχών όμως είναι ότι σε άφησαν να γεννηθείς.

King_Diamond_13 τι ηλικια εχεις…??
γιατι μετα απο καποια ηλικια η απλη βλακεια φτανει σε μαλ@κια

King Diamond 13 είσαι γαμάτος!

Πάρτε τον με το μαλακό ρε παιδιά, μπορεί να σκάσει με κάνα καλάσνικοφ να μας καθαρίσει όλους :lol::lol::lol:#-o

:-k

λες ??

οκ…λαθος…
ζητω η παναθα…!!

Chrisp’s famous last words? :smiley:

αν βγαζει ενα κομπλεξ για καθε πουτσα,θα φαμε πολυ τρολαρισμα ακομα…

http://www.gavros.gr/Default.aspx?id=57286&nt=108&lang=1

πως σας φαινεται η συγκεκριμενη λυση?ειναι δυσκολη ουτως ή αλλως,αλλα εχει βγαλει καποιους καλους παικτες.απο την αλη μερια ομως,προτιμαω νταρκο ή καρεμπε για αυτη τη θεση,αν υπαρξει

Ε ναι,τι Καρεμπε τωρα που ειπε “καλεστε με κι αναλαμβανω”.Βρυζας και ξερο ψωμι…Απ το κειμενο συμπεραινω οτι κινουμαστε για ενα συνδυασμο “φθηνου(τεχνικου διευθυντη” που θα φερνει φθηνους(παικταραδες)".Παιζει πολυ οραμα για του χρονου…

(Αν ο Βρυζας κανει οντως τοσο γαματη δουλεια και συμφερει τοσο πολυ-δεν εχω υποψη και ποιους εχει φερει-ενταξει,αλλα πλεον μεχρι να δω θα γκρινιαζω με τη προοπτικη που εχει η καθε κινηση)

"Παράλληλα, ο Ζήσης Βρύζας είναι άνθρωπος με “άκρες”.Κλισε για ΚΑΘΕ σκαουτεροτετοιoν,να θυμηθω να το παω στo αναλογο topic.

Κοίτα, ο Βρύζας έφερε όντως καλό πράμα σε μας, και με ελάχιστα λεφτά, ε.

Ναι κι εμενα δε νομιζω οτι θα με χαλαγε απο την αποψη οτι ξερει και την ελληνικη πραγματικοτητα

Ti Bρύζας ρε; Eίμαστε με τα καλά μας; Ή το μπάτζετ και οι φιλοδοξίες μας έπεσαν τόοοσο χαμηλά; 8O

To παληκάρι είναι μπαουγκτσής δηλωμένος και αν τα πήγε καλά στην ομάδα που γουστάρει και είχε παίξει μπάλα, αυτό δεν σημαίνει πως μπορεί να πετύχει στον Ολυμπιακό και στα δύσκολα αποδυτήρια του. Μιλάμε για κάποιον που δεν έπαιξε καν μπάλα ποτέ στην Αθήνα, δεν θα έχει ιδέα που έρχεται, ποιό είναι το κλίμα και οι απαιτήσεις κλπ.

Για να σοβαρευτούμε και να φέρουμε αύριο κιόλας τον Κριστιάν να αρχίσει να φέρνει τίποτα Γάλλους πιτσιρικάδες. Όχι τίποτα άλλο, να σταματήσει και αυτό το χάλι με τους λάτιν τουρίστες και τα παρεάκια τους…

Έλα ντάξει, έχουμε πει να το παίρνουμε στην πλάκα το θέμα πλέον, αλλά αυτό με τον Βρύζα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ.

Ας μην ασχολούμαστε όμως, τώρα έχει πλέη οφς και θαν’ ωραία.

Μιλάμε για την ίδια διοίκηση που ήθελε να φέρει τον Μπασινά :!:#-o[-X στον Ολυμπιακό…οπότε όλα να τα περιμένουμε. Επίσης όσο περνάει ο καιρός νομίζω ο Αλεξανδρής φουλάρει για τη θέση του προπονητή.

Έτσι, ο Αλεκάρας θα γίνει ο Γκουαρντιόλα του Θρύλου!

και ο φετφαζιδης ο μεσι του θρυλου… :smiley: