Ολυμπιακός

ΚΑΤΩ Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΑΡΑΓΚΑ![SIZE=“1”]τι ακουμε σημερα θεε μου…[/SIZE]

τελικα επιασε τοπο η τουρτα ε?

Ετσι ειναι ο Ολυμπιακος.Αυτος και το φαινομενο της πεταλουδας.

Ρε queen_rulez το χαζο κανεις ή παιζεις με τα νευρα μας;;;

Ποια κοκκινη παραγκα;;;

Ειπα εγω τιποτα τετοιο;;;

Ειπα ομως οτι ακομα και σε ενα θεωρητικα αδιαφορο ματς, τα λεπτα των καθυστερησεων απο 3 εγιναν 5 και το γκρεμισμα στον Αρανο δικο σας πλαγιο, επειδη ειστε ανυπαρκτοι και αλλιως δεν μπορειτε να κανετε επιθεση.

κανω τον χαζο γιατι τα εχω δει ολα φετος στο πρωταθλημα.

τα λεπτα εγιναν πεντε για το λογο που σου προανεφερα.και μηπως το παρακανεις?το αναποδο πλαγιο αουτ σε πειραζει και οχι η κοκκινη στον παρντο.

Πως κατάφερε ο Αράνο να ρίξει αγκωνιά στον πλέον ανύπαρκτο παίκτη μας δεν εξηγείται. Μάλλον δεν τον είδε καν :stuck_out_tongue:

οτι ναναι…
πλαγιο εδωσε λαθος, δεν εδωσε λαθος πεναλτυ…
ηρεμα…

η κοκκινη παει για το κυπελλο??
for whom the bell tolls ??

Δηλαδη με τον δικο μας να βγαινει σε κενο τερμα δεν επρεπε να τη δωσει;;;

Τα λεπτα ηταν 3.30 πριν εκτελεστει καν το πλαγιο.

http://www.youtube.com/watch?v=bPnm4mFcg3g

Εφτασαν 5 για να εκτελεσετε και επιθεση, στο 2ο ομως εληξε κανονικα το ματσακι.

Ο κακος ΑΡΗΣ εφταιγε, φυσικα, που ηθελε να μην ειναι στο -4, αλλα στο -3 ή -2.

Οσο για την κοκκινη του Αρανο, για να κριθει επιτυχημενη η διαιτησια του Ντακου, επρεπε να μας στερησει και ενα παιχτη απο τελικο.

Eπισης, με την μπαλα να πηγαινε μεσα και να βρισκει το χερι του Ζεβλακοφ (πλατη ειχε βεβαια ο ανθρωπος) ειναι πεναλτι, γιατι εγω μια αλλη προχειρη που θυμαμαι για τον ΑΡΗ δοθηκε;;; :roll:

οπως ηταν λογικο απο την στιγμη που πηρε το πρωταθλημα ο παναθηναικος η διαιτησια θα παει στον ολυμπιακο για να δείξει οτι δεν εχει σχεση με τον παο…
καθε χρονο τα γ-ιδια και γ-ιδια

φαε τη γλωσσα σου ρε ανθρωπε,γιατι εχω και πλευ οφ να παιξω:papas:

Παντως να μην λεμε μαλακιες, το πλαγιο ηταν αστειο και απο αυτο ξεκινησε η επελαση του παντου και οπως σωστα ειπε ο iron_aris επρεπε να το ληξει πριν το πλαγιο

αφου ετσι θα γινει…
και χωρις να κανει κινηση ο ολυμπιακος.!!

ετσι εγινε και περυσι…
ο παναθηναικος δεν ειχε και καλες διαιτησιες και στα πλαι οφ ολοι οι διαιτητες, σε ΟΛΑ τα ματς επαιζαν για αυτον…
εκει θα παμε και τωρα…

πως ηρθε διπλο η ξανθη και η λιβαδεια?
ετσι ενα πραγμα…

Το πέναλντι και η αποβολή του Πάρντο ήταν ΑΣΤΕΙΑ! Έλεος φέτος έρχεται κάθε καημένος και μας κάνει πλάκα μέσα στο Καραισκάκη. Τώρα για το πλάγιο τι να πεις, μαλακία, αλλά το πέναλντι τουλάχιστον ήταν καθαρό.

Edit: Τάσος Πάντος οεοεοε!!!

Το θεμα ειναι οτι λογω Ντακου, σημερα ο ΑΡΗΣ χανει ενα με δυο βαθμους στα πλευ-οφ και το βασικο του αριστερο μπακ ενοψει τελικου.

Iron_aris το άρης με μικρά :lol:

Δεν είδα το ματς αλλά στο βίντεο γίνονται όργια … μισό λεπτό μετά το υποτιθέμενο τέλος του ημιχρόνου βγαίνει η μπάλα άουτ και δεν τελειώνει το ημίχρονο … μέχρι ο επόπτης να σηκώσει τη σημαία κάνοντας απίστευτα εμφανές λάθος έχει παιχτεί ολόκληρο ματς και με τις καθυστερήσεις μαζί … οκ το πέναλτι είναι πεντακάθαρο μεν αλλά έχουν προηγηθεί απίστευτα πράγματα … :lol:

Για τα υπόλοιπα με τις κόκκινες κάρτες δεν έχω ιδέα …

[SIZE=“1”]άρη[/SIZE] για σένα η Β΄εθνική
Ρωτάει και ανησυχεί
Η Δόξα Δράμας, η Προοδευτική
Τέτοιο πελάτη που θα ξαναβρεί…

Άιντε για ύπνο τώρα που σου δίνουν μούφα πέναλτι και αποβολή μέσα στο Καραϊσκάκη και γκρινιάζεις κιόλας…

Ρε παιδιά σοβαρευτείτε, καθαρό ήταν το πέναλτυ του Άρη και δίκαια η αποβολή του Πάρντο που τον ανέτρεψε.

Σωστά και αφού κράτησε και μισό λεπτό παραπάνω στο ημίχρονο και με ανάποδο πλάγιο, ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ [size=“1”]άρη[/size]!!

Βασικά, μιας και έτυχε και το είδα όλο το ματσακι σήμερα, δεν έγινε καμιά σφαγή. Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός από τη μέση και μπροστά έδειξε τη γνωστή του κουραστική ανορθόδοξη ανάπτυξη, ο Άρης έτρεχε πιο πολύ αλλά στη τελική προσπάθεια τα έκανε ως συνήθως μούσκεμα. Στο δεύτερο ανέβηκε ο Ολυμπιακός με Τοροσίδη, Λουα Λουα και Πάντο σε καλή μέρα και αν δεν έβγαινε ο Ντομί σαν κρυφός…σεντερ φορ σε κανα δυο φάσεις θα είχε βάλει και άλλο γκολ.

Να δούμε, θα γυρίσει κανείς στα πλέη-οφ, ή θα παίζουμε με τόσες ελείψεις;:):!: