Ολυμπιακός

νοκ αουτ ο ντιογκο για ολα τα πλει οφ…

Κρίμα, θα μας λείψουν τα γκολ του. :frowning:

χαχαχαχαχαχα πλακα κανεις

βλεπετε να στεναχωρηθηκα??? :lol:

H λυση για τα επιπλεον χρηματα ειναι ετοιμη παιδες.

Σε ολους τους καλους κινηματογραφους.
Τιμιοι Ζεβλακοφ και Παντος χτες,γενικα ρολαρε αρκετα καλα η ομαδα
στο β’ μερος.
To προγραμμα ειναι αρκετα καλο για μας αλλα να δω με τι παιχτες θα κερδισουμε
τα ματς.

Μα με τη διαιτησία φυσικά!! :vibrate:

Πέρα απ’την όποια πλάκα, ο Πάντος αξίζει άλλον ένα χρόνο, κιαν πιάνει θέση, ας μην τον δηλώσουν στην Ουέφα, αλλά μόνο για Ελλάδα:):!:

Μια χαρα ειναι ο Παντος, πιστος στρατιωτης, δεν γκρινιαζει, οποτε τον βαζουν δινει τα παντα και παιζει με την ψυχη του… Βλεπω και αλλους που ειναι τεχνικα καλυτεροι και βαριουνται που ζουν (Μαρεσκα, Ντιογο και πολλους ακομα…) Για τα playoff μια χαρα το προγραμμα, αρκει να μην δειξουμε τα σημαδια που δειχνουμε ολη την σεζον…

Eίναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε στο Χαριλάου στο πρώτο ματς (όπου τα τελευταία χρόνια έχουμε κακή παράδοση…) για να κόψουμε ό,τι ελπίδες έχουν στους υπόλοιπους από νωρίς.

Νομίζω στα δύο συνεχόμενα εντός, τέταρτη-πέμπτη αγωνιστική θα παικτεί…
Το Χαριλάου το βλέπω χλωμό να πέφτει:):!:

Πάντως έτσι και κερδίσουμε στο Χαριλάου και δεν κερδίσει και ο παοκ την αεκ το πλεονέκτημα γίνεται ακόμα μεγαλύτερο, οπότε πρέπει να τα δώσουν όλα αν και ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Βέβαια και ο αρης θα τα έχει δώσει όλα στον τελικό λίγες μέρες νωρίτερα…:-k

Μπορεί κάποιος να στείλει τον Ντιόγκο στη μάνα του? Πόσο κωλοβάρεσε ο τύπος φέτος? πρέπει να έσπασε κάθε ρεκόρ αράγματος και τεμπελιάς μιλάμε. Πραγματικά δεν θυμάμαι άλλο παίκτη να έχει ανάλογη πτώση από τη μία χρονιά στην άλλη. Κρίμα και μου άρεσε σαν παίκτης.

ζουγκλα…μαζι σου…

Το παληκαρι εχει ηδη κοστισει πολυ περισσοτερο απ’οσο εχει προσφερει (οτι και αν ηταν αυτο!)
και δυστυχως αποτελει μερος του κανονα περι νεαρων ,αβγαλτων ταλεντων, που ερχονται απο οπου και απλα σαλευουν και ξεσαλωνουν με τα φραγκα και τη νεα ζωη.
Μακαρι να ηταν και λιγο καλυτεροι επαγγελματιες.

το οτι ο παρντο δεν διαμαρτυρηθηκε κ το οτι ο τζονσον ηταν μονος του με το τερμα αν ο αλλος δεν τον εριχνε δεν σε προιδεαζουν για το οτι εχεις μυωπια?

O Πάρντο δεν διαμαρτυρήθηκε γιατί είναι βαλτός απ’ τον Αδαμίδη ώστε να βγει πρώτη η ΑΕΚ στα πλέη οφ.

κανα λογικο επιχειρημα? αρχισαμε παλι τις ηλιθιοτητες? οταν λες οτι ενα κλασικο πεναλτι κ αποβολη δεν ειναι, εισαι απλως ΑΜΠΑΛΟΣ.

Δεν έχω λογικό επιχείρημα, πέναλτι είναι απλά ήθελα να τη σπάσω σε iron_aris.

Ο Πάρντο το έκανε όμως γιατί είναι βαλτός από τον Αδαμίδη. :slight_smile:

εσυ μια ζωη θες να την σπας στους αλλους. προφανως δεν θα εχεις τιποτα καλυτερο να κανεις στην καθημερινοτητα σ…

Αγορίνα εσύ έκανες quote για να αναφερθείς στη μυωπία μου.
Think about it…

Kαι από τη στιγμή που έγραψες κάτι τόσο αστείο όσο ότι ο Αδαμίδης είναι βαλτός για να βγει τσάμπιονς λιγκ ο Ολυμπιακός, θα το εκμεταλλεύομαι. :slight_smile:

:lol::lol:

εχει ενα δικιο…
και του εδωσες πατημα με τον αδαμιδη πρακτορα και με το σχολιο σου για το πεναλτυ…
μας καταστρεψες…
αμα παρει φορα τωρα ειναι δικη σου ευθυνη…!!