εχεις κανει 200 quotes για να πεις βλακειες για πραγματα που εχω πει κ εχω κανει 1 για να πω οτι ειπες βλακεια σε κατι οφθαλμοφανεστατο.
επισης ειπα οτι ειναι βαλτος για να κανει μπουρδελο την αεκ κ ειπα οτι αυτο συμφερει κ τον ολυμπιακο. αν πιστευα οτι ειναι βαλτος απο τον ολυμπιακο θα το ελεγα ακριβως ετσι. ομως δεν το ειπα ετσι. αρα μυωπια Νο2. συνειδητοποιησε σε παρακαλω επειτα απο μια μερα αγορινα οτι δεν ειπα οτι ειναι βαλτος απο τον ολυμπιακο.
βαλτος αδαμιδης να κανει μπαχαλο τον μπαγεβιτς, να μην μπορεσει η ομαδα να παιξει στα πλει οφ και να μην χασει ο γαυρος το τσαμπιονς κ να βουλιαξει κι αλλο η καημενη η ομαδα μας
Τώρα που το ξαναδιαβάζω κιόλας…
Μάρθα Βούρτση εντελώς όμως! :lol:
ναι, ετσι βγαινει κ ο γαυρος στο τσουλου. θα μπορουσε να ειναι βαλτος κ γ αυτο τον σκοπο ομως πρωτα εχω γραψει δυο πολυ πιο πιθανους λογους οπως κ εσυ βλεπεις…
Φέτος δεν θα την ξαναπατήσω. Αν συνεχίσει τις παπαριές του ο θείος τέλος δεν ξαναβλέπω μπάλα . Είναι πολύ συγκεκριμένες οι κινήσεις που πρέπει να κάνουμε. Αν όχι δεν πειράζει, θα βλέπουμε κανά μπασκετάκι
‘Ελα, σκέψου όμως ότι αν κρατήσει Μπάντοβιτς και φέρει και τίποτα Μορένους και λοιπούς περίεργους κάθε ματς του χρόνου θάναι ντέρμπι, θα χει την αγωνία του βρε αδερφέ. Σ’ άρεσε δηλαδή που παλιότερα έμπαινε η ομάδα στα εντός και τα έπαιρνε 3-0 και βάλε για πλάκα? Βαρεμάρα…
Καλά η κάθε ομάδα προμοτάρει τους δικούς της. Αλλά και ο Νίνης ακόμα δεν έχει κάνει μια φουλ σεζόν ως βασικός και προβάλλεται ως έτοιμος παίκτης για Μίλαν/Ίντερ/ManU κλπ. Cool
η χρονιά του Νίνη φέτος ήταν φουλ.
έπαιξε σχεδόν σε όλα τα ματς του πρωταθλήματος, συνήθως ήταν στους καλυτερους παίκτες και ενίοτε ο καλύτερος.
και φυσικά θα έχει φάρο στην καριέρα του το ματς στη Ρώμη.
δεν τα λες ασήμαντα πράγματα.