Ολυμπιακός

ω ναι κι αλλο μαργαριταρι… τι να πεις… αγγελοπουλους και στην μπαλα χρειαζομαστε…

Για μένα από εκείνη τη μέρα και μετά έχει πάψει να υπάρχει οποιαδήποτε ελπίδα για μια ομάδα που επί Σωκράτη θα έχει μια συνέχεια και συνέπεια σε φιλοσοφία διοίκησης και τρόπου παιχνιδιού. Σκέψου ότι επί 3-4 χρόνια ο Ολυμπιακός αλλάζει συνέχεια συστήματα και τακτικές ανάλογα με τα κέφια του εκάστοτε προπονητή.

Γι αυτό λοιπόν και την επόμενη σεζόν “όσα πάνε κι όσα έρθουν” θάναι η ομάδα.
Όλα στην τύχη θα γίνουν.

δυστυχως συμφωνω… η λυση ειναι μονο να φυγει ο παππους…

man για αυτο που το ηθελα εγω εκεινη την ωρα και με την κουραση που ειχα 14 ωρες σε αεροπλανο-αεροδρομιο καλα το ειπα…:stuck_out_tongue:
απλα το σκεφτικα διαφορετικα…:wink:
τις εχω λιωσει αυτες τις εργασιες…

Xωρίς να έχει βρεθεί αξιόπιστη διάδοχη κατάσταση; :-s

Ρώτα και κανέναν που έχει ζήσει Κοσκωτά-Σαλιαρέλη… [-X

Κι εγώ διαφωνώ με το να φύγει ο Κόκκαλης εφόσον δεν υπάρχει διάδοχη κατάσταση στα διοικητικά. Αν υπάρξουν άνθρωποι που θα βάλουν πολλά λεφτά τότε το συζητάμε. Άλλωστε δείτε τι γίνεται και στους άλλους, νταμπλ πήραν και ακόμα τρώνε τα μουστάκια τους( του Πατέρα δηλαδή γιατί οι άλλοι δεν έχουν, εκτός του καπετάνιου :stuck_out_tongue: )

λες να μην τα εχω ζησει? η ιδανικη διαδοχη κατασταση δεν υπαρχει οπως την θελει ο παππους. αυτος θελει να του χαρισουν λεφτα. ε αυτο δεν γινεται. και τωρα θες να μου πεις οτι ο επομενος θα ειναι καποιος σαν κοσκωτα-σαλαιρελη? δυσκολο πολυ να γινει κατι τετοιο.

εχει ξαναποσταριστει…

mono emena den mou polikathete to na er8ei o terim?

Επειδή είναι κωλότουρκος, ε?

sorry file, apo tin kipro ime. pes me ke ratsisti tora.

Δε θα σε πω.

Αλλά εμένα δε με ενδιαφέρει η εθνικότητα του προπονητή του Ολυμπιακού και γουστάρω Τερίμ με τα χίλια, αν και μπορει να αποδειχτεί καταστροφή.

βγαινεις στον Πετραν στην ΕΡΑ;;

?

at crisp - den leo, kalos o terim, alla megalos o planitis gi ke exi pollous allous kalous eki e3o… den perimeno na me katalavis… tespa

Και εγώ δεν θέλω Τερίμ, Big Dude σε καταλαβαίνω.

Και αγωνιστικά να το πάρεις, πάνε 10 χρόνια από το peak του και δεν μας έχει εντυπωσιάσει με όσα έχει κάνει από τότε.

Βασικά, πέρα από τον προπονητή θέλω Κριστιάν τεχνικό διευθυντή και χαίρομαι που μαθαίνω πως για αυτό θα είναι την Κυριακή στο γήπεδο.

Πάμε τώρα γερά για το διπλό απόψε, είναι σημαντικό να πάρουμε από την αρχή κεφάλι σε αυτή την παρωδία διοργάνωσης.

Πάμε γερά σήμερα ! Και την Κυριακή όλοι γήπεδο ( ε καλά όσοι μπορούμε τελοσπάντων ) δεν παρατάμε την ομάδα στα δύσκολα!

Εννοείται ότι δεν την παρατάμε αλλά ποιος ηλίθιος έβαλε μεσοβδόμαδα το ματς με τον Άρη στις 16.45?

μου ελυσες την απορια για την ωρα του παιχνιδιου…
το δειχνει η nova?
ελεγε χθες φιλος οτι τα παιχνιδια ειναι νωρις γιατι εχει και μεταδοση αγωνα champions leαgue στα καπακια…
αλλα δεν ξερω κατα ποσο μπορει να ισχυει αυτο…

ρε παιδια αφου εχει 3 ματς σημερα…
τα τσαμπιονια τον ολυμπιακο και τους δικεφαλους…
και δεν θα παιζαν την ιδια ωρα…
λογικο δεν ειναι ενα απο αυτα να ειναι αυτη την ωρα??