Ολυμπιακός

Εγώ όμως λέω για το εντός έδρας την 5η αγωνιστική.
Σήμερα στις 7 παίζουμε.

…ααα…οκ…σορρυ…
(τι σκατα…τιποτα δεν πετυχαίνω)

παντως εχω μια δικαιολογια καθως πριν απο καμια ωρα στο σκαι ελεγε πως και τα δυο ματς ειναι την ιδια ωρα…:!:
και διαφημιζε να δουμε το ενα την τηλεοραση του σκαι και το αλλο απο το ραδιοφωνο…#-o
ολα 7 ελεγε…:?

εγω λεω χ απο εδω εως τη θεσαλονικη

ελπιζω να βρω κανενα λινκ να το δω

Πρέπει να παλέψουμε για διπλό…αλλά και το Χ, αν έρθει Χ και στο ΟΑΚΑ, καλό είναι:):!:

Τι πέναλτι έδωσε ρε ο αστείος? :lol: :lol:

όλα κιόλα, ο καραλής είδε την παράβαση!
:lol::lol::lol:

οπως λεγαμε και στο στρατο, ειμαστε γ.τ.π. καληνυχτα σωκρατη… κατσε κει και κοιτα πως τα εχεις καταφερει φετος…

για θυμηστε μου,πως λεγεται αυτη η ομαδα με τα ερυθρολευκα που επαιζε σημερα ο αρης?

Ούτε βαθμό δεν σας βλέπω να κάνετε στα πλέι οφ

ενταξει μην τα ισοπεδωνουμε ολα. θα παρουμε 2-3…

πραγματι.δυστυχως δεν ειστε και εσεις εκει περα γιατι αλλιως ειχαμε καβατζομενους 6 βαθμους

Όντως! Αυτή είναι η ατυχία σας στα πλέι οφ! Το φάρδος σας εξαντλείται με μας. Με κάτι άρηδες κλπ, κλάφτα!

μπα δεν ειναι θεμα φαρδους.θεμα κομπλεξ ειναι.εσας σας παιρνουμε μονο με τη φανελα με τα ερυθρολευκα.

Μάγεψε η ομάδα!
Προσκυνάμε αλλαγή Γ.Π. στο 83’. :lol:

Παίζει γερά ο Μπάντοβιτς από αύριο να μην είναι προπονητής μας.

Για κλάματα ρε γαμώτο.

Ολο την αδικανε(που λενε και στον περαια) την ολυμπιακαρα,την σφαξανε και σημερα.Μια ζωη να την κυνηγανε θεοι και δαιμονες την ομαδαρα γιατι την ζηλευουν.Καταγγελια αμεσως στην ουεφα και να ερθουν μαρτυρες ο θωμας κι ο σολιντ.

1)Ποιος θα είναι;

2)Τι διαφορά θα έχει;

αυτον ποιος τον φωναξε?αφηστε μας στον πονο μας ρε:p

εντιτ:για τον κινγκ νταιμοντ πηγαινε

κλασικος αμπαλος που πεταγεται σαν τσουτσου…:lol:

Τον ήπιαμε πάλι…τώρα νίκη την Κυριακή γιατί χάνεται το μπάτζετ και ο προγραμματισμός για του χρόνου…και ο Μπάντοβιτς θα μείνει#-o :slight_smile: :!:

καλά παίζει κ απλά να αφήσανε να νικήσει για να έχουν ενδιαφέρον τα πλεη οφ…γνώμη μου ότι θα τερματίσουμε πρώτοι…κ λογικά μετά τα πλεη οφ βαλβερδε η αλλιως μπαντοβιτς κ αλεξανδρης…