Ολυμπιακός

…και μετά θάρθει ο Θείος και θα μας χαρίζει 100ευρα:):!:

ρε γαμώτο μόνο εγώ θέλω να πατώσουμε στα play off???

Κατήφεια, όπως είναι φυσικό, επικρατούσε στις τάξεις των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού μετά την ήττα με σκορ 2-0 από τον Άρη. [SIZE=“3”]Ο μόνος «ερυθρόλευκος» που μίλησε ο Γιώργος Γκαλίτσιος[/SIZE], ο οποίος τόνισε ότι δεν τελείωσε τίποτα στην υπόθεση των πλέι οφ.

ο χειροτερος βγηκε και μιλησε…!!! #-o
πειραζει που θελω να γελασω??

Oχι.

Απο την αλλη ομως δεν θα υπαρξει και καμια μεγαλη αλλαγη. :stuck_out_tongue:

Και πρωτοι να βγουμε -βλεπωντας κατι λιστες- πεφτουμε σε κατι Λυων και αλλες
τετοιες μικρες ομαδες στα πλεη-οφφ οποτε αστο καλυτερα.

Οσο με αφησε το streaming να δω η ομαδα προσπαθησε αλλα μονο στην
προσπαθεια εμεινε.Να το χεσω το 70% κατοχη οταν κανεις 2-3 σουτ της προκοπης.

1. O Αλεξανδρής.
  2. Από 0 έως 10% άνοδο της απόδοσης.

Να πατώσουμε στα πλέη όφ όχι, αλλά η 3η θέση είναι η καλύτερη δυνατή.

οποιος πιστευει πως η θεση στα πλευοφ ειναι καθοριστικη για το σχεδιασμο του καλοκαιριου ειναι τουλαχιστον αφελης

N’ αγιάσει το πληκτρολόγιό σου!!!

Με τη διαφορά ότι ενδεχόμενη 5η θέση όμως σε φέρνει σε προκριματικά Γιουρόπα από αρχές Ιουλίου και αυτό δεν είναι καλό. :wink:

Στηθειτε 3η,4η αγωνιστικη για να μαστε 100% σιγουροι και βγειτε οτι θεση θελετε μετα :p:p

Μπα, λέμε να δώσουμε το τσ.λ. στον άρη για να γίνει απόβαση 37000 τρελαμένων αρειανών στην έδρα της ομάδας όπου θα παίξουν προκριματικό.

Διακρίνω μια μικρή ειρωνεία.
Πες μου εσύ ευρωπαϊκό εκτός έδρας ματς ελληνικής ομάδας που μετά την λήξη του παιχνιδιού ο βγήκε ο πρόεδρος σαν ροκ σταρ για να κάνει όλε με την κερκίδα :p:p:p
http://www.youtube.com/watch?v=ZGRrE3TskN4

Εμ, τέτοια προεδράρα διώξατε και θες να μην ειρωνεύομαι?

χαχαχαχαχαχ

αλλά και η σιγουριά του aioniου τα έσπασε. χαχαχαχαχαχαχαχ

Δίκαιο έχεις.
Πες ότι περνάμε CL με νίκη στο εκτός έδρας.
Με ποιον θα κάνω όλα???
Με ξενέρωτο Αθανασιάδη???

Δηλαδη αμφιβαλλεις οτι αμα παρω 6 βαθμους απο ΟΣΦΠ, περναω 100%;

Νε ___

Κανε τους υπολογισμους και καταλαβε οτι δεν πρεπει…
Ενα προχειρο σεναριο:
Κερδας εμενα μεσα-εξω

:lol:

Και παιρνεις τουλαχιστον ενα Χ σε ΟΣΦΠ και ΑΕΚ, σε συνδυασμο με ηττα μου με ΑΕΚ στην τουμπα, ή περνεις 2 Χ στους προαναφερθεντες σε συνδυασμο με Χ μου με ΑΕΚ στην τουμπα, ωστοσο αν κερδισω, τον πουλο παλι δευτερος εισαι

Και μετα ξυπνας αν σου κατσει…

Και άντε εγώ ξυπνάω. Εσύ γιατί δε τραβάς μια παχιά να κοιμηθείς?

Ρε δεν πάτε στα δικά σας θρεντς να γράψετε τα σενάρια σας για το πως να βγείτε τσου-λου και να κατεβάσετε τιμωρημένους παίχτες στον προκριματικό, εδώ είναι το θρεντ του Θρύλου!

…του χιλιοβασανισμένου…:):!:

Πως ρίξαμε έτσι όμως τον πήχη μέσα σε μια χρονιά ε? Τώρα λέμε καλύτερα να μην πάμε Τσου Λου, αλλά πως να πάμε με τέτοια χάλια. Έτσι και στραβώσει το κυριακάτικο προβλέπω παρατράγουδα…