Ολυμπιακός

Έγινε το 1-0 στο μπάσκετ…εκεί είμαστε σοβαροί…Παρασκευή με Κυριακή τα σπουδαία:):!:

Κακό παιχνίδι χτες η ομάδα επιθετικά, άψογη στην άμυνα μετά το 1ο δεκάλεπτο.

τωρα αμα πω οτι μου αρεσε τρελα ο οσκαρ θα με πειτε ανωμαλο??

οχι δε θα σε πουμε.στα τελευταια ματς ο οσκαρ εχει κανει πολυ καλα παιχνιδια.γενικοτερα εχει τεχνικη,εχει ψυχραιμια,εχει καθετη,αλλα του λειπει ο τσαμπουκας.σημερα μαζι με τον ντουντου μαλλον ηταν οι καλυτεροι του ολυμπιακου στο παιχνιδι.

Επιτελους σημερα παιξαμε λιγο μπαλα, ημασταν πολυ καλυτεροι απο την ΑΕΚ και καναμε και πολλες ευκαιριες… Αλλα τι γκαντεμια και αυτη, 4 δοκαρια, επιασε και καμποσα ο Σαχα… Τουλαχιστον να παρουμε ολα τα παιχνιδια που απομενουν και να βγουμε Champions League, κατι ειναι και αυτο σε αυτη την κωλοχρονια… Ο Οσκαρ οντως ηταν πολυ καλος, οπως και ο Μελμπεργκ… Το πεναλτι της ΑΕΚ εννοειται οτι ηταν μουφα, μονος του επεσε ο Καφες και μου εκανε εντυπωση που δεν διαμαρτυρηθηκαν οι παικτες μας… Να δουμε τι θα λενε παλι για τον ευνοημενο Ολυμπιακο… Ευχομαι να ειμαστε το ιδιο θετικοι και με ΠΑΟΚ…

να ρωτήσω τώρα γιατί σχολιάζεις μόνο αυτή τη φάση ή δεν έχει νόημα?

Στο πρώτο 15άλεπτο που είδα παίξαμε καλά, είχαμε διάθεση να τρέξουμε και να βγάλουμε μπαλιές στον κενό χώρο, δημιουργώντας ρήγματα στην άμυνα της Α.Ε.Κ.

…μετά έπαιζα με τον ανιψιό μου:):!:

Ήμουν στο γήπεδο και πραγματικά σήμερα παίξαμε μπαλίτσα, επιτέλους! Ντάτολο, Ντουντου, Οσκαρ και Μέλμπεργκ οι καλύτεροι. Το παιχνίδι ήταν για πολλά γκολ αλλά από την μεριά μας. Ακόμα ένα πέναλντι που ΔΕΝ ήταν…η παράγκα ζει!

γενικα η διαιτησια ηταν απαραδεχτη (δε λεω οτι αδικηθηκε ο οσφπ)

καιρο ειχα να δω την ομαδα να αλλαζει σωστες πασες, αλλα απο την αλλη επαιζε με μια πεθναμενη αεκ

τελος, και φετος στα πλεηοφ οι παικτες παιζουν σαν να κανουν αγγαρεια

Τώρα είδα και το δεύτερο γκολ της αεκ, και ναι έπρεπε να μετρήσει. Να λέμε τα σύκα σύκα…

Δεν αξίζαμε την νίκη…αν και πιστέυω ότι ο ΟΣΦΠ ήταν καλύτερος απο το παιχνίδι με τον Άρη, η ΑΕΚ έκανε αρκετές φάσεις.
Ο μόνος που μου άρεσε ήταν ο ΣΟΥΗΔΟΣ που για μένα είναι ίσως η πιο ΜΕΓΑΛΗ μεταγραφή ύστερα απο Ζιοβάνι και Ριβάλντο…

ΥΓ
Πότε θα πάρει το λοπου ο Ντιόγκο?
Δεν αντέχεται με τίποτα…

Ποιος? Αφου δεν επαιξε…

Ρε ρομάντικ πλάκα μας κάνεις δεν αξίζαμε τη νίκη;

Στο πρώτο ημίχρονο μπορούσαμε να είχαμε βάλει άλλα 3 και μας έκοψε και το ρυθμό η μούφα ισοφάριση.

Τραγικός Μπάντοβιτς (και) χθες.

καλυτεροι χτες σε σχεση με αλλες φορες, αλλα στο β’ πεσαμε πολυ. αυτο οφειλεται κυριως στην κουραση και τους τραυματισμους. θελουν και δεν μπορουν, δεν ειναι θεμα προπονητη και μονο. σιγουρα εκανε λαθη που δεν εκανε πιο πριν τις αλλαγες, αλλα ως γνωστον δεν ειναι προπονητης…

http://www.youtube.com/watch?v=-7QKB0OlEd4&feature=player_embedded#!

και η γκολαρα του μπελουτσι με την μπενφικα…

Βασικά χτες με 4 δοκάρια κι άλλες τόσες κλασικές ευκαιρίες έπρεπε να έχουμε βάλει 5-6 γκολ. Ας όψεται η ανικανότητα όμως. Απίθανος Μπάντοβιτς άφησε την ομάδα επί 40 λεπτά να παίζει στις πτέρυγες με “ανάποδα” πόδια ενώ ήταν φανερό ότι δεν τράβαγε. Με το που τους άλλαξε (Ντάτολο, Λούα Λούα) έγινε το 2-1.

Άλλο ένα αστείο πέναλτι εις βάρος της ομάδας ενώ 3 παίκτες χάνουν ματς με εξίσου αστείες κάρτες. Το γκολ του Καφέ ακυρώθηκε ακριβώς για τον ίδιο λόγο που είχε ακυρωθεί αυτό του Τοροσίδη. Δηλαδή κανέναν…

ο ντουντου χανει 2 ματς νομιζω…

Το γκολ του Μανωλά έπρεπε να μετρήσει, αλλά τέτοια έχουν γίνει με το τσουβάλι κι εναντίον μας, όπως και το πέναλντι του Καφέ που ποτέ δεν έγινε:):!:
Πολύ δύσκολο γίνεται χωρίς Ντουντού στην Τούμπα, και χωρίς Ζεβλάκοφ μου φαίνεται:):!:

την Παρασκευή παιζουμε στο φαιναλ φορ και σημερα μας βαλανε ματς στο αλεξανδρειο με τον αρη??? ελεος ρε…

Αρκετα καλη η ομαδα χτες σε καποια σημεια.
Θα επρεπε να ειχαμε τελειωσει το ματς απο το πρωτο ημιχρονο.
Η εμπνευση με Λουα^2 και Ντατολο δεν τραβηξε καθολου.

Θεος διαιτητης.Τιποτα δεν σφυριξε σωστα. :stuck_out_tongue:

Τέλος το μπάσκετ, νίκη με 75-85, και πρόκριση στους 4…άντε έχουμε και σπουδαιότερα πράγματα να κάνουμε:):!: