Το μπάσκετ σήμερα ήταν ένα ακόμα ματς όπου θα ακούσουμε την χιλιοειπωμένη μπαρούφα ότι “τέτοια ματς θέλουμε πριν το Παρίσι”.
Εγώ πάλι λέω ότι:
Χάνουμε πολλά ελεύθερα τρίποντα. Μόνο ο Μίλος είναι σχεδόν εγγύηση.
Χάνουμε πολλές βολές.
Αφήνουμε πολλά ελεύθερα τρίποντα στον αντίπαλο.
(Και κυρίως) δεν έχουμε κάνει ΟΥΤΕ ΕΝΑ πειστικό ξεκίνημα σε δύσκολο ματς. ΜΙα φορά να μπούμε και να το τελειώσουμε απ’ το δεκάλεπτο. Με τον Άρη και τον κάθε Άρης που δεν έχει την ποιότητα να διαχειριστεί ένα σημαντικό προβάδισμα, τα γυρίζουμε. Σε final-4 δεν είμαι καθόλου βέβαιος.
πιστευω την παρτιζαν την εχουμε. τωρα αν παμε τελικο με μπαρτσελονα (που της δινω τις περισοτερες πιθανοτητες να παει) και μας παρει διαφορα στην αρχη, πολυ απλα τον ηπιαμε. γιατι αυτοι εχουν και ψυχολογια και προβλεπω εαν του ναβαρο αρχιζει να του ανοιγει να μην εχει και σταματημο…
εμενα δεν μου γεμιζει το ματι αυτη η ομαδα και γενικα δεν πιστευω να εχει καμια τυχη μπρστα σε μπαρτσελονα που μαλλον θα βρει σε τελικο (ααααν περασει την παρτιζαν, η μπαρτσελονα θα περασει στο τελικο)
Εγω ειμαι αισιοδοξος, αν και ειναι παρα πολυ δυσκολο… Και μην την εχετε της πλακας την Παρτιζαν… Βημα, βημα, πρωτα ο ημιτελικος και μετα ο τελικος… Παντως πιστευω στην ομαδα και συμφωνω οτι πρεπει επιτελους να κανουμε ενα δυνατο ξεκινημα σε ματς… Αντε λιγες μερες μεινανε και θα δουμε…
Συμφωνω πανω-κατω σε ολα. Πρεπει να βελτιωσουμε την περιφερειακη μας αμυνα οπωσδηποτε στο final-4, αλλιως δεν μας βλεπω καλα. Τωρα δεν ξερω κατα ποσο μπορουν να βελτιωθουν τα ποσοστα σε βολες και τριποντα σε τοσο μικρο διαστημα. Παντως, το καλοκαιρι θελουμε σιγουρα ενα καθαροαιμο σουτερ τριων ποντων. Ιδωμεν.
Ενας κλασικος σουτερ τριων ποντων μας χρειαζεται σιγουρα, αλλα τωρα ειναι μπροστα μας το final-4 και αυτο που χρειαζεται ειναι να κατεβουν οι παικτες πωρωμενοι και με παθος απο την αρχη… Αρα πρεπει να γινει καλη δουλεια στον τομεα της ψυχολογιας αυτες τις μερες…
Δεν είναι θέμα ψυχολογίας. Τείνω να πιστέψω ότι τα νωθρά ξεκινήματα της ομάδας είναι αποτέλεσμα προσέγγισης των αγώνων. Θυμηθείτε και αντίστοιχα ματς της εθνικής του Γιαννάκη. Σαν να μπαίνει η οιμάδα στο γήπεδο περιμένοντας να ξεδιπλώσει τα ατού του ο αντίπαλος ώστε να προσαρμοστεί μετά πάνω σε αυτά και να κάνει το παιχνίδι της. Προσωπικά δεν μου αρέσει αυτό, αλλά πλέον τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Ας το πάρουν με οποιονδήποτε τρόπο.
Η ομάδα με έχει ικανοποιήσει γιατί έκανε το αυτονόητο. Είχε βατό όμιλο και βγήκε πρώτη. Έκανε τις εκτός έδρας νίκες στους 16 και πήγε με πλεονέκτημα έδρας στους 8.
Εκεί το εκμεταλλεύτηκε και πέρασε άνετα. Τι θέλω να πω; Ότι και τώρα το αυτονόητο για μένα είναι να περάσει την Παρτιζάν, που όσο και καλή ομάδα να είναι, όσο διαβασμένη και αν παρουσιαστεί (έχει κανείς αμφιβολία, ότι όλο το σέρβικο κονκλάβιο έχει πέσει πάνω της να την βοηθήσει με κάθε τρόπο;) δεν μπορεί και δεν πρέπει να μας τρομάζει σε καμία περίπτωση. Ας κόψουμε το λαιμό μας να περάσουμε. Ο τελικός είναι μία άλλη ιστορία…
Πέρασαν οι μέρες για το ταξίδι στο Παρίσι…Πάμε γερά…
ελεγα μηπως υπηρχε περιπτωση να μην γινουν οι αγωνες λογω αυτων που γινονται στην αθηνα,επειδη πεθαναν διαδηλωτες μαλλον,αλλα λογικα δεν επηρεαζεται απο αυτο.
Βασικα πριν μια ωρα γυρισα σπιτι και δεν εχω ιδεα για το τι εχει γινει.Οπως και να χει,εγω σε καμμια ωριτσα θα ξεκινησω για γηπεδο και βλεπουμε.Παντως δεν νομιζω να παιζει ρολο το τι εγινε στην Αθηνα