Ολυμπιακός

Ιδεα δεν ειχα για το τι ειχε γινει,τωρα μολις διαβασα για νεκρους και τετοια και εχω μεινει.Δεν γαμιεται και η μπαλα,κατσε να δουμε τωρα τι θα γινει με ολα αυτα

με αυτα που εγιναν σημερα, σας νοιαζει αν θα γινει ο αγωνας ? ΕΛΕΟΣ

προφανως και οι τρεις μας τα γραψαμε πριν τα μαθουμε:wink:.εγω το ειδα αφου εγραψε ο παοκτσης οτι δεν ξερουμε αν θα γινει ακομα.

Αναβληθηκε και θα γινει αυριο ιδια ωρα, το λεει στο σαιτ της σουπα λιγκ

Αυτοι ειναι οι παοκτσηδες.

Ειλικρινα δεν ηθελα να σας την πω, αλλα δεν αντεξα, γιατι την ιδια λογικη ειχατε και τον δεκεμβριο του 08.
Βοδια.

Μπορεις να μην γραφεις οτι μαλακια σου κατεβει;

Οχι δεν μπορω ρε μαλακα.
Που θα σου δωσω και λογαριασμο το τι γραφω.
Που σας παρακαλουσε κοσμος να πειτε και κανα συνθημα για το τι γινοταν τοτε και η απαντηση ηταν ‘‘σιγα ρε μαλακα μην σταματησω να φωναζω για την μπαοκαρα’’…

αμαν με αυτην τη ψευτια σας ρε γαμωτο,βγαλτε τη μασκα,αφου δε μπορειτε να υποκριθειται καλα…

@ακους nightsky?

Μην αγριευεις ετσι,κατατρομαξα.Και οντως,γραφε οτι θελεις.Αφου εξακριβωσα οτι εισαι μπετοβλακας απο δω και περα στα παπαρια μου

ποια ψευτια. ποια μασκα. ποια υποκρισια.

ΟΚ, φορτσα παοκαρα μαγκες.
Σταρχιδια μας ολα. ο παοκ πανω απολα. το λεει και το συνθημα.

ναι αυτα λεγαμε οι παοκτσηδες ολοι το δεκεβριο του 08…οι ηρακλειδεις να φανταστω πηγατε ομαδικα στη γιουνισεφ και προσφερατε τους εαυτους σας?γιαυτο ειστε τοσοι.:-k

σταματηστε ρε με τις πιπες…
αμα ειχατε τοση ενεργεια για τιποτα αλλο θα λυναμε ολα τα προβληματα…

:yes:

Kαλα και σας τωρα σας επιασε ο καημος για τις κοκκορομαχιες στα αθλητικα.

Εγώ στ’ αλήθεια πάντως δεν βλέπω το λόγο που δεν έγινε ο αγώνας σήμερα πέρα από την πρόκληση εντυπώσεων από πλευράς πολιτείας.

Βασικα ο αγωνας δεν εγινε μετα απο συννενοση των ομαδων.Δεν νομιζω οτι ηρθε σαν εντολη απο την πολιτεια…

Η ανακοίνωση της Superleague:

“Η Super League αποφάσισε, σε συνέχεια σχετικής ενημέρωσης από την ΕΛ.ΑΣ., να αναβάλλει τη διεξαγωγή του αποψινού αγώνα ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των αγώνων κατάταξης, λόγω των τραγικών γεγονότων που στοίχισαν τη ζωή σε τρεις ανθρώπους. Ο αγώνας, βάσει ΚΑΠ, ορίζεται να διεξαχθεί αύριο, Πέμπτη 6 Μαϊου, την ίδια ώρα (21:15)”.

Δεν με ενδιαφέρει πόσο θα έρθει ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ

Έτσι και αλλιώς ΠΣΚ ο Ολυμπιακός θα είναι στο Τελικό, εύχομαι να αντιμετωπίσουμε την ΤΣΣΚΑ διότι η Μπαρτσελόνα έχει πολύ δυνατή ομάδα!!!

ΑΝΑΒΟΛΗ 3ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ PLAY OFF
6/5/2010 - 10:48

Η Super League, σε συνέχεια σχετικού αιτήματος της ΕΛ.ΑΣ., αποφάσισε την αναβολή των αγώνων της 3ης αγωνιστικής ημέρας των play off. Η ημερομηνία διεξαγωγής των αγώνων θα οριστεί εκ νέου από τη διοργανώτρια αρχή.

Αυτό. Δεν έχει ματς σήμερα. Υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα…

μμμ? δεν έχει να τους στείλει όργανα της τάξεως? ή δεν θέλουν να μεταφερθεί το κλίμα των ημερών στα γήπεδα? :roll:

τουλάχιστον στη χούντα βλέπαμε μπάλα.