Φοβερή η μετάδοση του ΣΚΑΪ χθες έτσι;
To xαμένο σουτ της Παρτιζάν στη λήξη της κανονικής διάρκειας συνοδέυτηκε με απεγνωσμένη κραυγή: “Mακάλεμπ, όοοοχιιιιι” για να προσπαθήσει να το μαζέψει μετά λέγοντας “όχι στην Παρτιζάν, ναι στην παράταση”
Για να μην σχολιάσω την επιλογή να προβάλλουν σε διάλειμμα διαφήμιση για βιβλίο του ΣΚΑΪ αφιερωμένο στην χρονιά του βάζελου στο ποδόσφαιρο… #-o
Ο Σκουντης ειναι γνωστος βαζελος… Τι να κανουμε…
Αλλα σε σχεση με ολουε τους υπολοιπους speaker που λεγανε τα ματς του Ολυμπιακου κατα καιρους ο Σκουντης ειναι καλυτερος…δινει λιγο ενταση με τον σχολιασμο του…
ο καρμοιρης βεβαια ειναι τερμα γαυρος.και περσι ειχαν κανει παραπονα νομιζω απο τον βαζελο για την αντιμετωπιση τους απο το σκαι στο φαιναλ φορ.μπορει και να μη θυμαμαι καλα ομως.
καλα σας γαμουσε το ‘‘κωλοπαιδο’’ ο Ντεγιαν…πηγαδι σας τον ειχε κανει τοσα χρονια ο καλυτερος παιχτης που εχει περασει απο την Ελλαδα, αλλα οκ οσα δε φτανει η αλεπου…
η κωλοφαρδη ομαδα παιζει επιτελους με μεγαλη ομαδα…στον τελικο…
ενας αγωνας ειναι ρε πουστη μου…
Ώριμη αντιμετώπιση και πάνω από όλα ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ!
Και άμα είναι αυτός ο καλύτερος παίκτης που έχει περάσει από την Ελλάδα o δεύτερος μήπως είναι ο Παπαμακάριος;
Και λίγο ντροπή να μιλάμε για πηγάδια όταν έχει ποσταριστεί λίγες ώρες πριν φώτο του Eddie…
σε γηπεδο που το πηρε ο βαζελος, μετα απο 13 χρονια…, ευτυχως που δεν εχουμε τον ιωαννιδη προπονητη…
@rocking_monster_0666 : ωραιο ποστ, ευγε. χριστε μου μενος που εχετε ορισμενοι, μην παει και κανει αλλη ομαδα κατι καλο, αμεσως να το μειωσετε, αλλα μονο τον εαυτοσας μειωνετε και την ομαδα σας ετσι.
floydised ελεος ετσι;;;
σιγα ρε σαμι τι ειπα…δεν μειωσα τιποτα…αληθεια ειναι αυτο που ειπα δεν ειναι μενος…
να μειωσω την ομαδα μου δεν την μειωνω, δεν παιζω εγω μπασκετ
Τι έλεος;Επειδή πιστεύω ότι ο Μποντιρόγκα δεν είναι ο καλύτερος παίκτης που έχει παίξει ποτέ στην Ελλάδα;
Χίλια συγγνώμη.
Μπαίνεις και γράφεις ένα ποστ γεμάτο αηδία λες και στέλνεις στον Τσουκαλά και μιλάς για ποδόσφαιρο.
Και πάλι χίλια συγγνώμη που δεν πιστεύω ότι ο Μποντιρόγκα ήταν ο καλύτερος που πέρασε από την Α1.
το ότι είναι τσουτσέκι και ότι είναι ντροπή για τη μπαρτσελόνα να έχει φορέσει τη φανέλα της.τιμή της είναι.
και όσο για τα όσα ειπώθηκαν για το σκάι να θυμίσω τι είχε γίνει πέρυσι με καρμοίρη και ομπράντοβιτς…
Σίγουρα σε αυτό δεν μπορώ να φέρω αντίρρηση…Έχει προσφέρει στον ΠΑΟ όσο λίγοι.
Αλλά για μένα κορυφαίος δεν είναι.Κορυφαίος είναι ο Ντομινίκ.Ακόμα και ένα σουτ να είχε κάνει πάλι ο κορυφαίος που είχε παίξει στην Α1 θα ήταν αυτός
πάντως ο μποντιρόγκα καμία σχέση δεν έχει με τον κριστιάνο σε θέμα αντιπάθειας.δεν το θεωρώ αντικειμενικά καθόλου αντιπαθητικό.εξάλλου σε πολλές κόντρες εντός γηπέδων εκείνη την περίοδο που είχε πέσει και ξύλο συμμετείχαν και παίκτες του ολυμπιακού.άλλο να τον λες αντιπαθητικό και άλλο να τον αντιπαθείς γιατί απλά ήταν ο καλύτερος παίκτης του αντιπάλου.
Πω, τσούξιμο οι βάζελοι.
Έλα ρε παιδιά αφού τώρα κάνατε ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ στη μπάλα αφήστε και μας να χαρούμε λίγο.
ΡεδΡαμ η φώτο είναι από τη χρονιά που σας πετάξαμε έξω από τους τελικούς με μειονέκτημα έδρας? Που σας πήραμε και στον ημιτελικό κυπέλλου? Που σας ρίξαμε 20 ποντάκια στο κεφάλι στην Ευρώπη?
Ντάξει για τον τελικό δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Θεωρητικά εντελώς διαφορετικό ματς μια και το στυλ των δύο ομάδων είναι ίδιο. Για μένα αφενός θα πρέπει για μια φορά φέτος να κάνουμε καλό ξεκίνημα και αφετέρου να παίξουμε εμείς σκυλίσια άμυνα και αντάρτικο. Θεωρίες όμως, εδώ φέτος κερδίσαμε ψιλοεύκολα τον ΠΑΟ με χαμηλό σκορ και χάσαμε επίσης ψιλοεύκολα με 90άρες και απ’ τους δύο.
το είδαμε κι αυτό.ειρωνεύονται οι γαύροι στο μπάσκετ.
εγώ δεν είπα τίποτα για το φάιναλ φορ ή για φέτος.απλά ειπώθηκε κάτι για τον μποντιρόγκα που δε με βρίσκει καθόλου σύμφωνο και απάντησα.
με την αξία σας φτάσατε στον τελικό αλλά εμείς έχουμε πάρει 5 και να μην πω σε πόσους έχουμε συμμετάσχει γιατί θα χάσουμε το μέτρημα.λίγη σοβαρότητα ρε παιδιά…