Ολυμπιακός

για καποιο λογο νομιζα οτι λεγαμε για ξενους μονο:p

Σύμφωνοι ρε χόρρορ αλλά βάλε κατά νου ότι πολλοί κομπλεξικοί βάζελοι τραβάνε τα μαλλιά τους που δεν αποκλειστήκαμε και ακόμη αγωνιούν μην το σηκώσουμε. Και μας χτυπάνε την “δυναστεία” που αρχίζει στο ποδόσφαιρο και πόσες ευρωλίγκες έχουν σηκώσει κτλ, κτλ. Στα μπαμπάρια μας δηλαδή.
Αν ακούμε βλακείες, θα ειρωνευόμαστε, ω ναι.

δεν είδα να πει κάποιος κάτι περί δυναστείας στο ποδόσφαιρο στα προηγούμενα πόστς.
και την ειρωνεία στο μπάσκετ δεν το ξεκίνησα εγώ.

Ηorror, εσείς πεταχτήκατε κι αρχίσατε θέμα για μποντιρόμπες και λοιπούς. Ντάξει τον γιουχάρανε μερικοί δικοί μας, ο πρώτος ή ο τελευταίος ήταν? Εσείς στο κλειστό της Γλυφάδας είχατε υποδεχτεί τον Έντι με κουκούλες της ΚΚΚ. Παιχταράς ήταν, αντικειμενικά στους κορυφαίους του αθλήματος παγκοσμίως, δεν το αμφισβητεί κανείς αυτό. Αλλά προκαλούσε και μας είναι αντιπαθής, έτσι είναι ο αθλητισμός και παντού γίνονται αυτά.

Eίναι ανάγκη να γίνεται όλο αυτό? Πείτε ρε φίλοι βάζελοι μια φορά ένα μπράβο σε μια ελληνική ομάδα που έφτασε στον τελικό, μην φοβάστε έχουμε ακόμα δρόμο να σας φτάσουμε. Όπως κι εσείς έχετε πολύυυυυ δρόμο ακόμα για να μιλήσετε για δυναστείες στο ποδόσφαιρο.

10 χρονια απο την ζωη μας χθες… Αντε για να δουμε που θα καταληξει αυτη η ιστορια!

Δεν σας χαλασε κωλοσερβοι…μουχαχαχαχα

Σύμφωνοι. Στα ποστς δεν ειπώθηκε κάτι. Ούτε φυσικά σε κατηγόρησα για κάτι. Το αφήνουμε εκεί λοιπόν. Επέτρεψέ μας όμως στο θρεντ του Ολυμπιακού να λέμε και τα δικά μας οι γάυροι και κάνε αν θες τα στραβά μάτια, δεν είναι ανάγκη να παρεξηγιόμαστε.

εγώ μίλησα μόνο για την παικτική του αξία που κάποιοι αμφισβήτησαν.δεν αναφέρθηκα σε τίποτα άλλο.

ποιός είπε πως δε φτάσατε δίκαια στον τελικό?
και επίσης ποιος μίλησε για δυναστεία στο ποδόσφαιρο?

Μule ποσταρε μια οτι δεν εννουσες οτι ηταν αμπαλος για να το εμπεδωσει.Περι δυναστειας δε λεμε για προηγουμενο ποστ,γενικα για attitude πολλων βαζελων μετα τη φετινη κουπα…

Ρε μην τα παίρνεις όλα της μέτρητοίς, έκανε το χαβαλέ του ο ΡεδΡαμ με τη φώτο κ τα σχόλια και ήμασταν “αναγκασμένοι” να απαντήσουμε!

Μπάη δε γούεη δεν αμφισβήτησε κανείς την παικτική του αξία, άσχετα αν διαφωνεί στο αν είναι ο κορυφαίος όλων (που ούτε για μένα είναι).

πάντως εγώ δεν είμαι μέσα σ’αυτούς.και αυτή είναι μια άποψη που υπάρχει περισσότερο στις οπαδικές εφημερίδες.

δεν τα παίρνω όλα τοις μετρητοίς.απλά μου φάνηκε υπερβολικό και εμπαθές το σχόλιο του mule και από εκεί ξεκίνησαν όλα.
και δεν είπα πως ο μποντιρόγκα είναι ο καλύτερος όλων των εποχών.
είπα πως είναι ο καλύτερος παίκτης που έπαιξε στην ευρώπη στα 00’s,κάτι το οποίο είναι γεγονός…

Που πήραμε το ευρωπαϊκό μέσα στη Μπολόνια από την Κίντερ με τηλεοπτική μετάδοση ΜΑΤΖΙΚ; :smiley:

Και που χάσατε το πρωτάθλημα από την ΑΕΚ με 3-2 ήττες από 2-0 νίκες; :vibrate:

Συμφωνώ μαζί σου ΚρισΠ, ήταν μια πολύ ωραία χρονιά! Απ’ ότι φαίνεται μάλιστα για όλους μας! Ο καθένας ό,τι μπορεί θυμάται… :lol:

Πάντως για να μιλήσουμε σοβαρά, ο γαύρος αύριο κάνει ένα ακόμα βήμα για το τριπλ κράουν. Φέτος είναι η χρονιά του.
Και μένα τουλάχιστον δεν με πειράζει καθόλου! Το μπάσκετ γενικά ως άθλημα τα τελευταία 12 χρόνια μ’ έχει κάνει πολύ καλό και αγαπησιάρη άνθρωπο. :slight_smile:

Πειράζει που πιστεύω ότι είναι παικταράς αλλά όχι ο καλύτερος που έπαιξε στην Ευρώπη έστω και στην δεκαετία των μηδενικών;
Ο Ginobili τι πρέπει να πει;

το μουντομπάσκετ του 2002 πάντως του το πήρε ο μποντιρόγκα…:wink:
anyway δε χρειάζεται να απολογείσαι επειδή αυτή είναι η άποψή σου.δεκτή,αυτό έλειπε.

Mε “λεπτεπιλεπτα” σερβοελληνικα κολπα βεβαιως, βεβαιως…

Σφαγη του Δραμαλη,τι λεπτεπιλεπτα=P

Και ο Ginobili πήρε ένα πρωτάθλημα ΝΒΑ από τους Pistons…

και ο μποντιρόγκα πήρε το ευρωπαικό μέσα στο σπίτι του ζινόμπιλι…:stuck_out_tongue:

Επειδή μπορούμε να το πάμε μέρες έτσι ας το σταματήσουμε:D
Ο Ντέγιαν ήταν παικταράς.Ποιος μπορεί να ξεχάσει την τρίπλα με το γόνατο που έκανε συνέχεια;Μεγάλη μαγκιά.Σέρβος.Αυτό τα λέει όλα.
Δεν είναι τυχαίο ότι το μοναδικό πράγμα που μου έχει μείνει από Σέρβο και δεν μου είχαν ξαναδείξει ποτέ ήταν μία τεχνική για να παίρνεις επιθετικά όταν είσαι στημένος!Μιλάμε για επιστήμη τώρα:p:p
Εκνευρίστηκα με το ποστ του Rocking_Monster που έλεγε για πηγάδια κτλ κτλ

ντάξει όσο μπάσκετ ξέρουν οι σέρβοι δεν το ξέρουν όλοι οι ευρωπαίοι μαζί.
πάντως βλέπω πως όλοι εκνευριστήκαμε από κάποιο πόστ…:stuck_out_tongue:
και αλήθεια, πόσο σουρεαλιστικά είναι τα τελευταία πόστς στο θρέντ του ολυμπιακού?:p:p:p