Ολυμπιακός

Kαι off-topic.
Να φυγετε κυριοι να πατε αλλου.

[SIZE=“4”]Εκτός προπόνησης ο Τεόντοσιτς!
[/SIZE]

Χωρίς τον Μίλος Τεόντοσιτς διεξήχθη η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν τον μεγάλο τελικό με την Μπαρτσελόνα. Ο Σέρβος γκαρντ, παραμένει σε καραντίνα λόγω της γαστρεντερίτιδας που τον ταλαιπωρεί από χθες βράδυ και πλέον η συμμετοχή του είναι αμφίβολη. Από την στιγμή που τα συμπτώματα της ασθένειας δεν έχουν υποχωρήσει, ήταν λογικό ο Παναγιώτης Γιαννάκης να μην ρισκάρει για να μην τον ταλαιπωρήσει περισσότερο, αλλά και να μην ρισκάρει με το να μεταδοθεί η ασθένεια σε κάποιο άλλο παίκτη.

[SIZE=“4”]Ρούμπιο: «Ο Παπαλουκάς είναι ο καλύτερος της δεκαετίας»[/SIZE]

Ο Ρίκι Ρούμπιο είναι το νέο μεγάλο αστέρι του ευρωπαϊκού και όχι μόνο μπάσκετ. «The next big thing» είπε χαρακτηριστικά για τον Ισπανό γκαρντ της Μπαρτσελόνα ο Θοδωρής Παπαλουκάς. Ο 20χρονος γκαρντ των Καταλανών, όμως, απάντησε στον «Τεό» χαρακτηρίζοντας τον «τον καλύτερο παίκτη της δεκαετίας».

[SIZE=“4”]Μπέβερλι: «Ο αγώνας της ζωής μου»[/SIZE]

«Μπορώ να πω πως ο αυριανός είναι ο μεγαλύτερος αγώνας της μέχρι στιγμής καριέρας μου, της ζωής μου. Είναι τιμή για μένα να ανήκω σε αυτή την τόσο μεγάλη ομάδα και να έχω την ευκαιρία να αγωνίζομαι σε τόσο ψηλό επίπεδο», δήλωσε ο νεαρός άσος.

sport-fm.gr

Αυτόν τον Ρούμπιο μόνο εγώ τον αντιπαθώ σαν παίκτη;:-s

και να μην τον αντιπαθούσα με αυτά που λέει δε γίνεται να μην τον αντιπαθήσω…:stuck_out_tongue:

Μεταξύ μας ένα ψιλοδίκιο το έχεις:wink:

Μακάρι να μας πάνε όλα καλά σήμερα και σε ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ…στο βόλει κάτι κάναμε…3-0 τους πήραμε:):!:

απλα δεν μπορει πια ο νικοπολιδης…δυστυχως

γερασες αντωνηηη

Θρυλάρα του χρόνου για τελικό γιουρόπα λιγκ!!!

πειραζει που εγω το βλεπω σαν ευκαιρια για τον ολυμπιακο να παιξει στο γιουροπα λιγκ??

βεβαια ξερω οτι χανει τα χρηματα απο το τσου λου αλλα τι να κανει?
αφου ειναι ματιασμενη η ομαδα…:stuck_out_tongue:

Χαλια μαυρα παλι, δεν λεει να τελειωσει το μαρτυριο φετος… Εκει που επρεπε να κλεισουμε τον ΠΑΟΚ στο δευτερο ημιχρονο και τουλαχιστον να ισοφαριζαμε, δεν παιξανε με παθος και ψυχη…

Αλλα σε λιγο αρχιζει ο τελικος και αυτο ειναι το βασικο ενδιαφερον μας σημερα…
Δυνατα απο την αρχη και με σοβαροτητα και πλανο, μην παρει μεγαλη διαφορα η Μπαρτσελονα σε κανενα σημειο του ματς γιατι ειναι δυσκολο να τη ροκανισεις μετα… Και ο Μιλος, μας χρωσταει μεγαλο ματς σημερα… Παμε οπως το '97…

[SIZE=“5”]ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ…[/SIZE]

Καλή επιτυχία στον αποψινό τελικό εύχομαι.

Με Λεοναρντο, Οσκαρ και Μαρεσκα δεν πας πουθενα… και ειδικα χωρις Ντουντου στα χαφ δεν περιμενα κατι διαφορετικο.
Παμε δυνατα απο την αρχη στο μπασκετ και οτι βγει.

Εγώ πάντα θα λέω για φέτος ότι δεν φταίει τόσο η επιλογή παικτών, αλλά η εντελώς ηλίθια προετοιμασία:):!:

Σήμερα πληρώθηκε εν μέρει το λάθος της απομάκρυνσης του Γκριρ.

σημερα πληρωθηκε που υπαρχει στον παγκο του ολυμπιακου αυτος ο γκασμας. . .

κριμα…:frowning:
ηλπιζα να το παλεψουν περισσοτερο σημερα,αλλα ξεφυγαν απο πολυ νωρις,ειχαμε κακη αμυνα και τα μεγαλυτερα ατου μας βρεθηκαν σε κακη μερα.τεσπα,φτασαμε τελικο φετος,εχουμε παρει το κυπελο,θελω να ελπιζω οτι θα το παρουμε το πρωταθλημα και μπορουμε,οποτε η χρονια προς το παρον δεν ειναι κακη.

η ελειψη καθαροαιμου σουτινγκ γκαρντ κανει παραμπαμ. μακαρι το καλοκαιρι να παρουμε 2…

Άμα δεν μπορείς να βάλεις το καλαθάκι είσαι καμένος από χέρι.
Δεν υπήρχε αυτό το χάλι.Σαν να βλέπω παιδικό μπάσκετ.Μηδενική επαφή με το καλάθι.
Σε αντίθεση με Ισπανούς έτσι οι οποίοι απέδειξαν το γιατί τόσοι παίκτες τους βρίσκονται “απέναντι”.Δίκαια λοιπόν η Μπάρτσα.
Εν τω μεταξύ οι διαιτητές δεν ντρέπονται λίγο;Δεν έχουν απολύτως καμία ευθύνη για το αποτέλεσμα αλλά τι τσίρκο ήταν αυτό με τις 5000 αλλαγές αποφάσεων;
Να το χαίρεστε το ευρωπαϊκό σας μπάσκετ,κ.Βασιλακόπουλε.
Από αύριο στον ΟΣΦΠ προπόνηση με ντριμπλίτσες,μπασιματάκια και γενικώς τελειώματα

Aκουγεται για καλοκαιρι παντως, ενας απο τους τρεις καλυτερους της ευρωπης. Και τυχαινει να ναι και ελληνας:wink: