Ολυμπιακός

Mακάρι να έρθει ο Σπανούλης αλλά μην παρασύρεστε…Άλλο τι επαφές κάνει ο μάνατζερ και άλλο τι θέλει ο παίκτης

Nταξει μωρε,τουλαχιστον εβγαλαν αναμνηστικες φωτογραφιες με το κυπελλο ο μπαναωτης με τον σφουγγαριστρα.Και ηταν και …τιμητικο σκορ για τελικο ευρωπης,μονο 18 ποντους.Πολυ κωλοπαιδο ο ναβαρο μπαναωτη.Αντε μετα απο 13 χρονια παλι…

ντεφορμέ σήμερα :frowning:
περίμενα πολύ περισσότερα

Απλα τα πραγματα, κερδισε η καλυτερη ομαδα, η ομαδα που ειχε επιθετικες λυσεις και προσανατολισμο στο παιχνιδι της.

Για τον Γιαννακη τα εχω γραψει αρκετες φορες εδω. Τον συμπαθουμε, τον ευχαριστουμε αλλα ειναι μετριος προπονητης. Ειναι προπονητης που και σε Ολυμπιακο και σε εθνικη τον σερνουν οι προσωπικοτητες των εκαστοτε παικτων και οχι οι προπονητικες του ικανοτητες. Αν χαθει το πρωταθλημα, θα πρεπει οι Αγγελοπουλοι να αναθεωρησουν την συνεργασια τους με τον Γιαννακη

Επιτυχημενη παντως η χρονια στην Ευρωπη, ασχετα με την σημερινη ηττα. Δεν χρειαζεται ξενερωμα. Δεν ξενερωσαμε οταν πηγαιναμε και βλεπαμε Θρυλο στον Κορυδαλλο, θα ξενερωσουμε τωρα που ειμαστε μεσα στις 4-5 καλυτερες ομαδες της Ευρωπης?

Συμφωνω

Ενα πραγμα δεν αντεληφθην μονο κι αν θελει καποιος να διευκρινησει.Το πανι των ρωσων εγραφε “ΕΙΣΤΕ ΝΤΡΟΠΗ”.Ναι,οκ,αλλα τι ντροπη ομως?Ντροπη των αθληματων,ντροπη των οπαδων,ντροπη της ευρωπης,ντροπη της ελλαδας,ντροπη της υφηλιου,τι διαολο ντροπη?Ολα αυτα μαζι ή ειναι στην διακριτικη ευχερεια του καθενος να διαλεξει?Καποιος να ρωτησει τους Ρωσους γμτ…

Ρώτησα τους ρώσους και μου είπαν ότι είσαι ηλίθιος.

Θεώρησέ το ήδη χαμένο. 8)

:lol2::lol2::lol2:

και γελαω και εχει και δικιο ο ChrisP…

*εκτος αν εισαι 13 χρονων οποτε οκ…

Κρίμα για τον γαύρο σήμερα αλλά κλασσικά η Μπαρτσελόνα πήρε διαφορά από νωρίς και μετά άντε να την πιάσεις …
Ήθελα, έστω και σε συλλογικό επίπεδο, να δείξουμε στους Ισπανούς ότι μπορούμε να τους κερδίσουμε σε τελικό, αλλά μάλλον έχουμε δρόμο ακόμα.

Για τον Γιαννάκη συμφωνώ απ’την άποψη ότι τέτοιο ρόστερ άλλος προπονητής ίσως το είχε αξιοποιήσει πολύ καλύτερα. Ας δει η διοίκηση, εφόσον φτάσουν εκεί Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, πώς θα διαχειριστεί τους τελικούς της Α1 και ας αποφασίσει μετά για το αν είναι επαρκής για τον πάγκο του Ολυμπιακού. Κακά τα ψέματα, τα λεφτά που επενδύθηκαν, ήταν για επιστροφή στην κορυφή σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η μία πρωτιά χάθηκε, στην άλλη ο Ολυμπιακός, αν πάει, θα πάει με μειονέκτημα έδρας, το οποίο φέτος, όμως, έχει αποδείξει ότι μπορεί να σπάσει.

ο σπανουλης εμενα δεν μου αρεσει. δεν λεω οτι ειναι κακος παιχτης, αλλα ποτε δεν με τρελαινε. αλλον θα ηθελα απο παναθηναικο (διαμαντιδη). ωστοσο και βασει του που συνηθως ριχνουν λεφτα οι αγγελοπουλοι θα ελεγα οτι πανε για αμερικανο παλι.

οσο για το πρωταθλημα, εκει ειναι 3 ματς και οχι 1. οποτε θα ειναι διαφορετικα ολα. αντε αυτα μας εμεινα για ακομα, μετα εχει μουντιαλ…

game over.

+1

Το θεμα τωρα ειναι οτι με νταμπλ και τελικο Ευρωλιγκας μπορουμε να πουμε πως “γυρισαμε” και με τη βουλα αλλα απο την αλλη αν χασουμε το πρωταθλημα εγω τουλαχιστον θα τη χαρακτηρισω αποτυχημενη τη χρονια.Η σουμα θα δειχνει ενα κυπελακι και δε χουμε σπασει ουτε φετος τη δυναστεια του βαζελου.Δεν ειμαστε και 2-3 χρονια πριν που νταααξει ο,τι παιρναμε καλο ηταν,πλεον τα χτυπαμε με σοβαρες πιθανοτητες και τα 3 τροπαια…

αυτο με τον σπανουλη πως σας ηρθε??
παιζει κατι?

Etσι εχει ακουστει! Τωρα τρεχα γυρευε…

καλα να παθουν οι αγγελοπουλοι…εχουν κανει μια τεραστια επενδυση και κρατανε ακομα το γιαννακη προπονητη…εγω φταιω που ελεγα δεν ξαναβλεπω οσφπ με το γιαννακη, αλλα σιγα που θα την κρατουσα την υποσχεση

εγκλωβιστηκαν οι ψηλοι και οι ρακετα σημερα+τεοντοσιτς αρρωστος= εχε γεια γλυκια ζωη
αλλα το αλλο με τον παπαλουκα να κυνηγαει το ναβαρο ομολογω πολυ αβανγκαρντ προσεγγιση

δεν πειραζει next year με paul pierce και lebron james ισως να υπαρχει ελπιδα

Οσα λες για τον Γιαννακη δικιο εχεις, το μονο παιχνιδι που τον παραδεχομαι ειναι ο ημιτελικος με την Αμερικη το 2006… Αλλα τοσο εκει οσο και στο ευρομπασκετ το 2005, αν δεν υπηρχαν οι συγκεκριμενοι παιχτες, παλι το μπουλο θα περναμε…

Τωρα τα κεφαλια κατω, στοχος το πρωταθλημα. Και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ευστοχια στις βολες. Α και τα νευρα του Κλειζα να προσεξει καποιος…

Δεν τραβηξε καθολου η ομαδα σημερα, τιποτα… Ο Παπαλουκας ηταν για εμενα ο μονος που ηξερε οτι επαιζε σε τελικο και τα εδωσε ολα, τουλαχιστον μεχρι το 3ο δεκαλεπτο, απο εκει και περα τιποτα. Πολυ καλυτερη η Μπαρτσελονα, το πηρε παναξια… Ειχε συνεχεια τον ελεγχο του αγωνα και αφου δεν το γυρισαμε στο ξεσπασμα του 3ου δεκαλεπτου, ολα τελειωσαν… Ο Γιαννακης ωρες ωρες γινεται απιστευτα εκνευριστικος… Και πολυ αρνητικος ο Κλειζα… Τεσπα τα κεφαλια ψηλα και παμε να διεκδικησουμε το πρωταθλημα τωρα…

Για την χυλόπυτα III,γυρεύετε απ’τον Σπανούλη…αφού δεν μας γουστάρει ο τύπος:):!:

Mπααα…εγω εχω ακουσει οτι δεν εχει θεματα…φανελας:wink: