Μάγκες μην κολλάτε με αυτό με τον Σπανούλη…
Ο μάνατζερ και ο κάθε μάνατζερ μιλάει με κάθε ομάδα.Προσφορές ακούει και τα λεφτά του θέλει να βγάλει.Απο εκεί και πέρα αποφασίζει ο παίκτης.
Μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως πέρσι ο Σαρούνας επειδή είχε τσαντιστεί με την αργοπορία της ΚΑΕ να του κάνει συμβόλαιο έβαλε τον μάνατζερ του να τον προτείνει στον ΟΣΦΠ.Και για αυτόν τον λόγο τον ανανέωσε ο ΠΑΟ ταχύτατα…
Πολλές φορές παίζουν και κολπάκια στην μέση…
Anyway…Αυτή η Πράσινη εκτός του ότι είναι η πιο χαζή εφημερίδα που υπήρξε ποτέ σήμερα έχουν κάνει το απίστευτο.Ανεφέρουν τις 5 κούπες του ΠΑΟ και από κάτω με τον τίτλο “λούζερ” ανεφέρουν τα 5 final four του ΟΣΦΠ δίχως κούπα.
Και ναι καλά μαντέψατε έχουν μέσα το Τελ Α Βιβ και την Σαραγόσα…
το ειδα και εγω αυτο με την εφημεριδα…
ολες οι εφημεριδες ειναι για τα μπαζα…
και οσο για αυτο που ειπε ο pumpkin…
Mπααα…εγω εχω ακουσει οτι δεν εχει θεματα…φανελας
κανενας δεν εχει…
και αν ειμασταν και πιο χαλαροι σε τετοια θεματα μια χαρα θα αλλαζαν φανελες οι ελληνες παιχτες…
οπως ο μπουρουσης…
μεγαλο διπλο στο βολευ. νικη στου ρεντη και πρωταθλημα ξανα.
Ετσι ρε ομαδα, παμε για νικη και κουπα παλι…
Αηδία λίγο αυτό που γίνεται με Γιαννάκη στις σημερινές φυλλάδες. Προσωπικά πάντα του έκανα κριτική αλλά να βγαίνουν τώρα πρωτοσέλιδα “ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ” από αυτούς που τον αποθέωναν μέχρι το φάιναλ φορ είναι μεγάλη γελοιότητα. Οι Αγγελόπουλοι πρέπει να βγουν και να στηρίξουν και στο τέλος της χρονιάς να γίνει ταμείο (δηλ πρωτάθλημα = μένει, ήττα = φεύγει).
Συμφωνώ απόλυτα, βγαίνει ο κάθε μυρωδιάς και λέει τις βλακείες του. Όταν τελειώσει η χρονιά πιστεύω ότι οι Αγγελόπουλοι θα κάνουν αυτό που πρέπει.
Καλά αυτοί στην sportday πιστεύουν σοβαρά ότι είναι καλύτεροι από κάτι πρασινοπρωταθλητές ? Λες και χάσαμε από το Μαρούσι στον τελικό της ευρωλίγκας και όχι από την Μπαρτσελόνα.
Και είχαν ξεσκιστεί όλη τη χρονιά να γράφουν για “δικαίωση” της υπομονής που συνιστούσε ο Γιαννάκης και επιβράβευση του έργου. Anyway, πιο πολύ με νοιάζει να δω πώς θα διαχειριστεί τη σειρά των τελικών, για να τον κρίνω.
Αν το πάρει, ας του δώσουν το ελεύθερο την επόμενη σεζόν να κάνει μεταγραφές που αυτός θέλει στις θέσεις Χαλπερίν, Πεν, Βούισιτς (και Τζος αν επιλέξει να επιστρέψει στις ΗΠΑ) και όχι πάλι ΝΒΑ και μαλακίες.
Αν το χάσει, ας βρουν έναν προπονητή που να μπορεί να δουλέψει με το υπάρχον ρόστερ συν τις όποιες μεταγραφές γίνουν.
βασικα καλυτερα να φυγει ο τσιλντρες, γενικοτερα το στυλ του, εξαιρουμενης της αμυνας, για τρεξιμο δεν βοηθαει σε μεγαλα ματς, οπου χρειαζονται παικτες σε σετ επιθεσεις με στοιχειωδες σουτ κτλ (τουλαχιστον δεν κανει για ευρωπη για τα λεφτα που παιρνει ε, απλα 4 μυρια-ποσα παιρνει- ειναι υπερβολικα πολλα)
Αυτή η ομάδα μένα σουτέρ ολκής, δεν θά’χε αντίπαλο…θα φύγουν αρκετοί ξένοι, πιστεύω και ο Τσίλντρες, και πρέπει να αντικατασταθούν με τον καλύτερο τρόπο συν και κανά Έλληνα που στο μπάσκετ, αντίθετα με το ποδόσφαιρο έρχονται στον Ολυμπιακό:):!:
Κωλοφυλλαδες τι να πεις… Και εγω ειμαι της αποψης, να κριθει ο Γιαννακης με βαση τα οσα γινουν στον τελικο… Και μετα βλεπουμε τι θα γινει με μεταγραφες…
ενταξει παιδες μην τα ισοπεδωνουμε και ολα, ειδικα στο θεμα του Τσιλντρες ο οποιος φετος ειναι αγνωριστος. ας δουμε μετα τους τελικους τι απιδια πιανει ο σακος…
μεταγραφες αλλωστε θα γινουν μετα το τελος της χρονιας η οποια θυμιζω ακομα δεν εχει τελειωσει.
Άντε να δούμε σήμερα, θα κάνουμε τίποτα για να σώσουμε την παρτίδα;:):!:
πηρε Νατολο στην εθνικη αργεντινης τελικα!!!
αλλα δεν πηρε καμπιασο και ζανετι…
Ναι… λογικα θα τον παρει και στους τελικους 23 παικτες για το μουντιαλ. Δυσκολα θα παιξει παντως, αφου στα αριστερα ο Γκουτιερες την εχει καπαρωμενη τη θεση.
#-o#-o#-o#-o
θα κανει παπαδες ο καρα στο μεταξυ μας ματς…
Πάρτυ θα κάνει ο Κάρα, πισίνα-πάρτυ…
ποιοι μαλακες ηταν αυτοι που δειραν τον φροντιστη του παοκ…??
τι ζωα θεε μου…#-o
Ένας ήταν.
νομιζω πως ακουσα 2 αλλα και στο sportfm εναν λεει…
τον ειδα στο νετ…
τι τραγικος…
ηταν σε υπερβολη πορωση ο τυπος…!