By the way, έχει κανείς link για streaming του αγώνα?
τον δειχνει η νετ,αλλα υπαρχει και λινκ:wink:
Δεν έχω τηλεόραση στη δουλειά οπότε στείλε το λινκ.
κανε το καλο και στειλε το και σε μενα
Εμένα δε δουλεύει πάντως.
Και μόλις το φάγαμε.
ψαξε λιγο πιο κατω στο ιδιο σαιτ που εχει πολλα λινκς για τους αγωνες.αν παλι δε δειχνει,δεν ξερω αλλο σαιτ.
γεια σας
Δεν μπορεί να ήταν Ολυμπιακός αυτή η αηδία που έβλεπα σήμερα. Έφυγα και 5 λεπτά νωρίτερα από την δουλειά τρομάρα τους.
ανακουφιση για τον Σωκρατη
Όχι ρε γαμώτο.Ήμουν έξω και δεν το είδα.Πρέπει να είχε πολύ γέλιο…Στις κερκίδες.
Καλό ουέφα γαυράκια .Όλοι παρέα όταν πέσει και ο ΠΑΟ απο τους ομίλους :bounce:
Επιτελους !
Αντε καλο ξεσκατισμα της ομαδας τωρα.
Εμπρος αντρεα για μια ομαδα νεα.
μόνο εγώ χαίρομαι που θα παίξουμε γιουρόπα του χρόνου?
το φχαριστηθηκα, οσο εκατσα να δω, μακαρι και αλλες 2 ηττες τωρα να παιζει απο αρχες ιουλιου \m/
λατρειας ο μελμπεργκ, γαμωτο, κριμα που ηρθε σε τετοια χρονια
Δυο δυο τους μάγκωσε ο άτιμος! Α ρε παιχταρά!
Το όργανο του ΠΑΜΕ (Παίκτες Αμοιβόμενοι Με Εκατομμύρια) του Ολυμπιακού, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
Λαέ του Θρύλου, το τελευταίο καιρό τα ΜΜΕ προσπαθούν να σε πείσουν πως η αιτία της κρίσης είναι η γιγάντωση του αριθμού των δημοσίων υπαλλήλων. Προσπαθούν να σε πείσουν πως οι δημόσιοι υπάλληλοι σου (Μαρέσκα, Όσκαρ, Μπράβο, Μήτρογλου, Λούα Λούα, Μπάντοβιτς κλπ) ευθύνονται για όλα. Προσπαθούν μέχρι και να σε πείσουν πως αυτοί οι παίκτες, δε τίμησαν τα λεφτά που τους δίνει ο Κόκκαλης, δηλαδή ο ελληνικός λαός και από εκεί ξεκινάει η κρίση.
Τα πράγματα όμως δεν είναι έτσι! Και τώρα φαίνεται το απάνθρωπο πρόσωπο της Σούπερλίγκα! Που στο βωμό του κέρδους, τσαλαπατά την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και τις μεγάλες προσωπικότητες μας και μας ζητάει να παίζουμε ποδόσφαιρο καλοκαιριάτικα. Που δίνουν την απαραίτητη δικαιολογία στη διοίκηση μας για να μας κόψει το 13ο και 14ο μισθό και να μην πάρουμε έτσι τα πριμ πρωταθλήματος και Τσάμπιονς Λιγκ που ήταν κεκτημένο δικαίωμα μας τα τελευταία χρόνια.
Αλλά τι να λέμε; Η διοίκηση του Ολυμπιακού, με τη δικαιολόγια πως το ζητάνε ξένες προς τον Ολυμπιακό αρχές (Σούπερλίγκα) μας ανάγκασε να δώσουμε επιπλέον 6 αγώνες για τους οποίους δεν είχαμε συμφωνήσει όταν υπογράφαμε. Και μάλιστα χρησιμοποιεί η διοίκηση μας τη δικαιολογία πως “δεν ήξερε όταν μας το έταζε”.
Εμείς όμως δεν αφήνουμε τον αγώνα. Θα συνεχίσουμε και θα επιμείνουμε. Κι ας έχουμε εναντίον μας τους παίκτες του ΠΑΟΚ, που μπήκαν στο γήπεδο να παίξουν μπάλα. Κι ας μη στέκοντα δίπλα μας οι φιλόδοξοι νέοι παίκτες του Ολυμπιακού (η λεγόμενη γενιά των “κάτω του μυρίου”), που δε βλέπουν πως αυτοί θα είναι οι επόμενοι που θα πλήξουν τα μέτρα, μιας και θα κάνουν προετοιμασία μια ώρα αρχίτερα.
Συνεχίζουμε να στηρίζουμε την έξοδο της ομάδας από τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και οι αγώνες μας για να μη βγει η ομάδα στην Ευρώπη θα συνεχιστούν μέχρι τέλους. Για ένα καλύτερο μέλλον. Για τα λεφτά των παιδιών μας.
:lol::lol:
παντως εγω αν ημουν ολυμπιακος και ημουν στο γηπεδο θα ηθελα να δειρω…:
λουα λουα, μπαντοβιτς(για την αλλαγη του μαρεσκα, ασχετα που ειναι σκατα και αυτος), κανα δυο παιχτες του παοκ(οπως αυτον που πεταξε το μουκαλι στη εξεδρα), και στο τελος τον κοκκαλη…
Μπαμ και κάτω έτσι απλά θρυλάκι φευγάτο:):!:
Πρέπει να το δούμε σαν ευκαιρία ανασύνταξης, και νέας αρχής…αλλά αν παίζουμε απ’τον Ιούλιο, πως θα γίνει αυτό;:):!:
Ποιος πεταξε μπουκαλι στην εξεδρα ρε συ;:-k
ειμαστε κι αλλοι…
βασικα,ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι πλεον καλο για την ομαδα.πραγματικα γινομαστε ολο και περισσοτερο ρεζιλι.μελμπεργκ γιγας,αλλα δε φτανει.
τεσπα κανοντας μια παρομοια κινηση με αυτη του κρις π λιγες μερες πριν τον αγωνα με την μπορντο,ποιοι παικτες πιστευετε οτι αξιζουν και πρεπει να μεινουν και του χρονου στην ομαδα?