Και εγω χαιρομαι.Μπας και φυγουν οι δημοσιοι υπαλληλοι απο την ομαδα
και διωξει και κανεναν αυλοκολακα ο Σωκος.
Τωρα αν βγουμε 3οι θα υπαρξει χρονος το καλοκαιρι για προετοιμασια,
αλλα δεν βαριεσαι,απ’οτι δειξαμε φετος δεν χρειαζεται τετοια.
Και εγω χαιρομαι.Μπας και φυγουν οι δημοσιοι υπαλληλοι απο την ομαδα
και διωξει και κανεναν αυλοκολακα ο Σωκος.
Τωρα αν βγουμε 3οι θα υπαρξει χρονος το καλοκαιρι για προετοιμασια,
αλλα δεν βαριεσαι,απ’οτι δειξαμε φετος δεν χρειαζεται τετοια.
βασικα ουτε τριτοι θα βγουμε αν εχεις καταλαβει. δεν πειραζει, οσο χειροτερα τοσο καλυτερα. αν ο θειος δεν θελει να κανει μεταγραφες το καλοκαιρι καλυτερα να το κλεισει το μαγαζι, γιατι θα εχει τρομερη αποχη στα διαρκειας…
Ο Ιβιτς.
α παρεπιμπτοντος,παρτε και μια τιμωρια εδρας,ετσι για να σας τσουξει λιγακι…κατι ηξερε ο ζαγορ και εφερε 3 εισαγγελεις
Δεν το ειδα αυτο,αλλα μπορει εκεινη την ωρα να κρεμομουν απο το ταβανι και να το εχασα.Αν οντως το εκανε μαλακια του,αλλα με ολες αυτες τι ομορφιες που γινοτανε στις κερκιδες δεν τον αδικω κιολας
απιθανο το θεωρεις να εφαγε το μπουκαλι στο κεφαλι,και μετα να το πεταξε?
κι ετσι να ειναι δεν το ριχνεις πισω. δεν δικαιολγεισαι και σε τιμωρουν για την πραξη και μονο.
Ετσι ειναι.Τεσπα,ας τα αφησουμε αυτα.Το σκορ απο το ξυλικι στην φισουνα θελω να ακουσω,κι αυτα τα ρεμαλια δεν μπορουσαν να πλακωθουν στην σεντρα να βλεπουμε γαμω:(
ποιοι με ποιους πειτε τωρα
Πρεπει να εγινε τρελο τζερτζελο απ’ οτι ειπαν στην τηλεοραση και το ραδιο,στανταρ επεσαν μερικα μπουνιδια,αλλα δεν ητανε μεσα δημοσιογραφοι φαινεται για να πουν λεπτομερειες.Εντωμεταξυ ακουσα οτι μολις μπηκε ο Γκαρσια στα αποδυτηρια του την επεσαν ο Μητρογλου,ο Γιαννης ο Παπαδοπουλος και ο Ντουντου και εγινε το ελα να δεις,λεει σοκαριστηκαν ολοι απο το θεαμα και ο Κονσεισαο και ενας ακομα ηταν κρεμασμενοι πανω του για κανα 3λεπτο μεχρι να τον ηρεμησουν.Δεν χανονται αυτα κυριοι[-X
Τυφλα να εχει η Τουμπα ε? Μιλατε και εσεις για καφριλικια ρε παιδια?
Λιγη αυτογνωσια δεν βλαπτει παντως…
Το βολλευ παιζει να αναβληθει λενε λογω “υπεραριθμων οπαδων” μεσα στο γηπεδο, η αστυνομια δεν αναλαμβανει την ευθυνη για την διεξαγωγη του αγωνα…
πως νομιζεις αρχισαν οι χαρες στην φυσουνα…??
παντως ξεχασαν πριν οτι θα ηθελα να δειρω και τους παραγοντες του παοκ…
απορω πως φυγαν ζωντανοι απο το γηπεδο…
ο αλλος στο γκολ δειχνοντας στα επισημα του ολυμπιακου ελεγε γαμιστε τους πουστιδες…!! :lol:#-o
και μετα λενε μας επιτεθηκαν…
τι λες να γινει την επομενη φορα στο καραησκακη μετα απο αυτο??
κριμα που δεν εχουμε εικονα
Καμια αναβολη.
Να εκκενωθει το γηπεδο.
Τιμωρια της εδρας για καφεδες και νερα ?
Οι αλλοι πεταγανε κομματια απο μπετο ξερω γω.
double post,deathster μιας και εισαι μεσα ριχτου ενα ντιλιτ αυτου εδω:p
Ουτε τυφλα να 'χει η Τουμπα ειπα ουτε τιποτα,καφροι και μαλακες υπαρχουν σε καθε κερκιδα.Και φυσικα δεν θελω και δεν με νοιαζει να υπερασπιστω τα δικα μας τα χουλιγκανια,ολοι εξισου ζωα ειναι για μενα
παντως αφου δεν απανταει κανεις θα πω εγω ποιοι θελω να μεινουν στην ομαδα.μελμπεργκ,τοροσιδης,αβρααμ,ντουντου,γιαννης παπαδοπουλος,γκαλετι(αν μπορει να παιξει),μητρογλου(αν σοβαρευτει)και ζεβλακοφ.απο κει και περα δε με πειραζει αν φυγει ολη ηυπολοιπη ομαδα,μαζι με το τεχνικο τημ και τη διοικηση.
Κατα την γνωμη μου παντως μια χαρα υλικο εχετε και δεν χρειαζεται να φυγει κανενας,μονο εναν σοβαρο προπονητη θελετε και εναν καλο γυμναστη.Απο αποψη υλικου μονο εναν αριστερο χαφ θελετε,γιατι με κατι Ζαϊριδηδες,Λεοναρντους και Σοϊλεδηδες γελαει ο κοσμος.Και φυσικα και ενα δεξι αμα δεν συνεχισει ο Γκαλετι,υγεια να χει το παιδι
Εμένα δε με νοιάζει είτε μείνουν είτε φύγουν, γενικώς το καλοκαίρι θα χει πλάκα.
γιατι, πότε το καλοκαιρι δεν ειχε πλακα?