Ολυμπιακός

Mην τα λες αυτάαααα!!! :stuck_out_tongue:

πλεον τα πραγματα ειναι πολυ χαλια, και δυστυχως θα παει ετσι σιγουρα και του χρονου. εδω να δω το σκαουτινγκ μας, γιατι πλεον πολυ καλα ονοματα δυσκολα θα ρθουν με δελεαρ να παιζουν μπαλα 15 ιουλιου… αν και οι μεταγραφες λογικα θα γινουν κλασικα με το πασο τους (γυρω στα μεσα τελη αυγουστου να χουμε γυρισει ολοι απο διακοπες…). να δω το σκατουτινγκ!!! μας τωρα που θα πρεπει να φερει οντως μικρους ηλικιακα παιχτες και να βγουν κιολας…

Αναφέρεσαι στο σκάουτινγκ του… ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ???

του σκορδαλια!!!

Άντε…και επίσημα ο χειρότερος Ολυμπιακός που έχω δει στη ζωή μου. Ακόμα και στα πέτρινα χρόνια καλύτεροι ήμασταν από το φετινό έκτρωμα. 4 χρόνια την προετοιμάζαμε αυτήν τη χρονιά και τη φάγαμε κανονικά. Νομίζω πως το να φύγει ο Κόκκαλης πρέπει να αποτελεί Νο1 προτεραιότητα για το σύλλογο. Αλλιώς απλά θα πάθουμε ότι και στο μπάσκετ μια δεκαετία πριν αλλά και ότι οι βάζελοι τόσα χρόνια με τον βαρδινογιάννη.

Όπως και να χει πάντως πρέπει να γίνει μεγάλο ξεσκαρτάρισμα.

Όσκαρ, Ντιόγο,Μαρέσκα,Στολτίδης, Ντομί, Γκαλίτσιος,Λεντέσμα, Λούα Λούα , Πάρντο, Παναγόπουλος, Κόβατς, Νικοπολίδης, Λεονάρντο, Ζαιρί, Γκαλέτι, Ντάτολο(16 παίκτες :p) έχουν κλείσει τον κύκλο τους στην ομάδα. Από αυτούς ίσως Λούα , Λεντέσμα και Ζαιρί μπορούν να μείνουν αλλά η τωρινή διοίκηση δεν τους βλέπει και με πολύ καλό μάτι.

Επίσης δεν θέλω ποτέ στη ζωή μου να ξαναδώ τον Μπάντοβιτς( σε οποιοδήποτε πόστο) στην ομάδα…Για μένα έχει τεράστια ευθύνη που δέχτηκε να κάτσει στον πάγκο. Αφού ΔΕΝ είναι προπονητής γιατί δέχτηκε? Για να ξεφτιλιστεί πλήρως?

με αλεφα καλυτερα θα ειχαμε παει ρε γμτ…

Φυσικο επακολουθο ηταν η 5η θεση.

Δεν εχει διακοπες φετος λεει για τους παιχτες μας.
Και ολη την χρονια τι κανανε ?

Για να δουμε σημερα τι θα βγαλει το Δ.Σ. αν και δεν
περιμενω πολλα.

ΚΑΙ ΜΗ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ, ΚΑΙ ΜΗ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ, Η
ΠΕΜΠΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΘΑ ΣΕ ΒΓΑΖΕΙ

:p:p

:lol::lol::lol::lol:

λετε η σαν τζουλια να αναμετρηθει με την αυθεντικη τζουλια της ευρωπης???

τωρα διαβασα ολα τα ποστ…

στις αποτυχιες ή σε δυσκολες στιγμες μετραει η υποστήριξη των οπαδων…
στα καλα ειναι παντα ευκολα…

και οσο για τις ομαδες που ειναι να παιξει στην αρχη ο ολυμπιακος, να σκεφτείτε οτι ειναι νωρις για να εχουν γινει μεταγραφες(ισως και καμια) και θα εχουν ισως φυγει και αυτοι που ειναι βαρος στον ολυμπιακο(μεγαλα συμβολαια, παιχτες που δεν κανουν/μπορουν)

θα εχει πλακα αυτο το καλοκαιρι

δες το σταντάρ -παό να σου λυθεί η απορία

συμφωνά με έγκαιρες πληροφορίες η Rihanna και οι Aerosmith απέστειλαν έγγραφο στιν UEFA με το οποιο ζητούν να γίνει κάτι με την περίπτωση του ολυμπιακού επικαλούμενοι τις συναυλίες που εχουν αρχες του καλοκαιριού στο καραϊσκάκη…
:p:p:p

:?::?::?::?::?::?:

αυτο που ακουστηκε με προβλημα στην καρδια του νικλητσιωτη τι παιζει??
ξερει κανεις τιποτα??

καπου πηρε το ματι μου οτι τον στελνει ο κοκκαλης στην αμερικη…:?

Μην το παίζεις έξυπνος, τα χουμε διαβάσει τα σημερινά πρωτοσέλιδα.

δεν το παιζω εξυπνος ρε αλλα λιγη καζουρα δεν κανει κακο σιγα…

Εγώ πάντως ψόφησα στο γέλιο με το εξώφυλο της Ντέρμπι για τη τιμή του γαύρου στην Ισλανδία και στα Φερόε! :lol:

Εν τω μεταξύ, καλό είναι και για εμάς που επιτέλους μετά από 6 χρόνια μας κάνουν καζούρα. Και ακόμη καλύτερο που μας κάνουν όλοι καζούρα και όχι μόνο οι βάζελοι. Μας δίνουν χρυσή δικαιολογία για να τους κάνουμε κι εμείς καζούρα στην επόμενη πετυχημένη 6ετία μας :stuck_out_tongue:

Καθόλου κακό δεν κάνει, αλλά να γράφεις κρέντιτς από κάτω.

Εξώφυλλα Ντέρμπι και Πράσινης γάμησαν σήμερα, σε αντίθεση με χανουμοφυλλάδες που ό,τι και να κάνουν, η κλάψα και η μιζέρια θα είναι στο DNA τους.

Λοίπόν, ήθελα να το γράψω κι εγώ αυτό αλλά φοβήθηκα ότι τα βλέπω υποκειμενικά τα πράγματα. Έκλαμψη χιούμορ που δεν τους την είχα με το επίπεδο που έχουν δείξει μέχρι τώρα…

Όπως επίσης καλό είναι το άλλο, που λέει να μην πέσει ο Ολυμπιακός με ομάδα από την Ισλανδία στα προκριματικά γιατί αυτές έχουν έδρα ηφαίστειο! :stuck_out_tongue:

παντως, παλι καλα δεν βλεπω τη ρευκιαβικ!