Όχι ρε συ! Ο Γκόντζος έχει πολύ χιούμορ και είναι γάτα! Όταν άκουγα σπορ-φμ τα βράδια, μη σου πω πως προτιμούσα να ακούω τις εκπομπές του Γκόντζου, παρά τις αντίστοιχες για Ολυμπιακό ή Ελευθεράτο, Μιαούλη, κλπ. Αυτοσαρκάζεται και δε φοβάται να πει και κανένα καφριλίκι παραπάνω!
Πάντως, το μεγαλύτερο γέλιο σήμερα το έχει μία Αρειανή εφημερίδα, που έχει τίτλο
“Στεγνό… Καθάρισμα
Άνετα ο Άρης έβαλε στη θέση του και πάλι τον … λίγο ΠΑΟΚ”
Πάντως θυμάμαι χαρακτηριστικά πριν περίπου 10 χρονια, όταν ακόμα ήμουν φοιτητής που σκάει ένας φίλος ΑΕΚτζης με το Derby στο χέρι (που τότε ήταν νέα εφημερίδα ακόμα) και πριν τον ρωτήσω με απορία γιατί το πήρε, μου έδειξε γελώντας το πρωτοσέλιδο που έλεγε “Αποκλειστικό! Στις σελίδες Χ-Ψ η νέα έδρα του Ολυμπιακού για τους Ευρωπαϊκούς αγώνες”. Ανοίγω και βλέπω ένα δισέλιδο με έναν τεράστιο κόκκινο καναπέ. :lol:
Ήταν κλασσικά μετά από κάποιο αποκλεισμό.
Τι ωραία περνάγαμε όταν ανεβαίναμε παν/μο και πηγαίναμε για καφέ αντί για μάθημα…
ο επαναληπτικός ηταν ο αγωνας που ολοι έδειχναν την φανελα με σκοπο να πικαρουν τον λυμπεροπουλο που ειχε κανει το ιδιο στο πρωτο ματς…??
το 1-4 ή κανω λαθος?
μπορει να ημαστε κομπλε στην προετοιμασια αλλα αν συνεχισουμε τα ιδια χαλια δεν μας βλεπω να κανουμε καλη πορεια ουτε στα προκιματικα του europa league
Nαι, αυτός ήταν Κρίμσον!
“Νικολάκη, ξαναέλα,
ξαναέλα να μας δείξεις τη φανέλα!”
Ο μόνος παίχτης της γενιάς του που δεν έχει σηκώσει τίποτα! Ούτε κύπελο (η ΑΕΚ το πήρε τελευταία φορά το 2002 πριν πάει), ούτε πρωτάθλημα (ο βάζελος το πήρε το 2004 αφού τον είχε διώξει), ούτε στην αποστολή του Euro 2004 ήταν (άδικα βέβαια κατά τη γνωμη μου)
Ξέρει πολλή μπάλα, αλλά είναι γκαντέμης και λουζεράς και έχει και αστεία φάτσα να τον βλέπεις περίλυπο…:lol:
Σαν τον Ψάλτη κουρεμένο είναι ο ταλαίπωρος…
Η διαφήμιση Λουξ που έκανε είχε τρελό γέλιο! Βγάζει με το ζόρι μία-μία τις λέξεις που του είπαν να πεί “Υπάρχουν… και αλλού… πορτοκαλιές…” σαν τον Terminator μιλάει! :lol:
Μεγάλο μέρος της ηδονής εκείνης της βραδιάς ήταν που βάλαμε ταφόπλακα στην προπονητική καριέρα του πουληταριού αυτού!
Τον Τοροσίδη και τον Μήτρογλου τους απέκλεισες από την αποστολή εσύ;
Άσχετο αλλά σοκαρίστικα με την φωτό…και επειδή έβλεπα το ματς νευρίασα πολύ με τον Μήτρογλου…Όποιος έχει παίξει μπάλα ξέρει ότι στην εναέρια μονομαχία για κεφαλιά πιθανά να μην ορίζεις 100% ούτε την προέκταση των χεριών σου σε σχέση με τον αντίπαλο ούτε το κεφάλι σου γιατί η προσοχή και το βλέμμα εκείνη την στιγμή είναι στραμένη στην μπάλα και όχι στον αντίπαλο…
ΟΜΩΣ, ξερεις ακριβώς μετά απο την διεκδίκηση αν έχεις βρει μπάλα ή αντίπαλο και πως…δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση ο Μήτρογλου να μην αντιλήφθηκε οτι με τον αγκώνα του βρήκε στο πρόσωπο τον αντίπαλο…παρόλα αυτά για να αποφύγει την όποια τιμωρία έκανε τον ανήξερο σαν να μην συνέβη τίποτα και δεν πήγε να δει άμεσα τι συνέβη με τον συνάδελφο του…εξόργιστηκα πολύ…
και επειδή το κεφάλι είναι πολύ ευαίσθητο σημείο που ελέγχει πολλά νεύρα του σώματος θυμηθείτε και αυτό το βίντεο (που επιβεβαιώνει πως και χωρίς αγκώνα μπορεί να χτυπήσεις σοβαρά κάποιον σε εναέρια μονομαχία γιατί η προσοχή σου είναι στραμμένη ψηλά) που πέρα απο το χτύπημα καθεαυτό μπορεί να υπάρξει άσχημο πέσιμο λόγω πιθανής αναισθησίας…
anyway αυτό που θέλω να πω είναι πως πάνω απο όλα είναι ο συνάδελφος - αντίπαλος και όχι η γελοία νοοτροπία “δεν του έκανα κάτι”, “εγώ? δεν τον βρήκα, δεν ξέρω τίποτα κτλ”…ξέρεις ακριβώς τι έχεις κάνει σε τέτοιες περιπτώσεις…
Μιλάμε για τέλος εποχής όχι αστεία. Υποτίθεται ότι η ομάδα ξεκινάει προετοιμασία στις 14/6 και δεν ξέρουμε καν ποιος θα είναι πρόεδρος, τι προπονητής και μεταγραφές? Για τέτοια είμαστε τώρα? Κρίμα.