Παμε μωρη ομαδα !
Τα πάντα βαίνουν καλώς. Τίμια απόφαση Κόκκαλη. Ναι, η επόμενη χρονιά θα πάει στράφι, αλλά τώρα έφτασε η ώρα να αποδείξει ο Ολυμπιακός πως η δουλειά που έγινε αυτά τα 17 χρόνια, δεν έγινε τζάμπα. Το ΔΣ ή θα δεχτεί προσφορά για τον Ολυμπιακό (προσωπικά ούτε ο Μαρινάκης ούτε ο Λαυρεντιάδης μου αρέσουν) ή θα εκλέξει νέα διοίκηση που καλείται να διοικήσει τον Ολυμπιακό δίχως τις εγγυήσεις του ονόματος “Κόκκαλης”.
Φέτος ο Ολυμπιακός είχε έσοδα κοντά στα 100εκ ?, ενώ το 2003 είχε έσοδα 14 εκ.?. Και τα έσοδα από το Τσ.Λ. που χάθηκαν φέτος ήταν περίπου 35 εκ.? και άλλα 20 εκ. $ αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Η καταστροφή δεν ήρθε. Ο Ολυμπιακός όπως υποστηρίζω εδώ και καιρό είναι η πιο εκσυγχρονισμένη ομάδα της Ελλάδος και τώρα καλείται να αποδείξει πως μπορεί να είναι αυτοδύναμος και να μη χρειάζεται πολυμετοχικούς, αλλά γνώστες του ποδοσφαίρου, ικανούς να κάνουν συνετή διαχείριση. Αν αποτύχουμε θα χρειαζόμαστε Μαρινάκηδες. Αν πετύχουμε γινόμαστε ο Άγιαξ της Ελλάδος (από τεχνοκρατικής άποψης).
Και συνεχίζω να πιστεύω πως η ομάδα πρέπει να επιμείνει στους: Πάρντο, τρεις Παπαδόπουλοι, Ντιόγο, Ντάρμπισαιρ, Μήτρογλου, Λεονάρντο και Ντούντου, πλαισιώνοντας τους με σοβαρό επιτελείο και φέρνοντας κι άλλους νέους εξελίξιμους παίκτες στην ομάδα ώστε να μη νιώθει κανείς τους “βασικός”. Και όταν λέω σοβαρό επιτελείο εννοώ μίνιμουμ 10 άτομα, όλοι τους σοβαρά καταρτισμένοι και με μακρόχρονα συμβόλαια. Όχι απλά έναν προπονητή με τον γυμναστή και βοηθό που ζήτησε και τελειώσαμε.
Aυτα που λες Καρβου ειναι ονειρα θερινης νυκτος ομως…
Είναι πιο εύκολο από ότι ακούγεται. Θέληση από τον κόσμο και τη διοίκηση χρειάζεται. Ο Ντέμης με έσοδα 20 εκ. ? και δίχως γήπεδο-προπονητήριο, αλλά με τη στήριξη του κόσμου που χειροκροτούσε Σοάρες και Καπάνταη διεκδικούσε για 3 χρόνια το τίτλο. Ο Ολυμπιακός με Ρέντη, Καραϊσκάκη, τηλεοπτικά, μάρκετινγκ, ακαδημίες σε όλη την Ελλάδα, θα καταστραφεί αν παλέψει να έχει ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς δίχως αυξήσεις κεφαλαίων από τον Κόκκαλη;
Αυτο που λες ειναι εφικτο.
Ποιος διωχνει απο τον Ολυμπιακο ολα τα λαμογια ομως ?
Ενω δηλαδη το μοντελο που λες ειναι μια χαρα μου φαινεται δυσκολο
να δουλεψει στον Ολυμπιακο.Ηταν για πολλα χρονια Σωκοκεντρικος.
Καρβού, στην θεωρία καλά τα λες. Πως γίνετε όμως, ένας σύλλογος που λειτουργεί τα τελευταία χρόνια σαν καφενείο (και ας έπαιρνε τις κούπες), να γίνει σε ένα μήνα αυτό που περιγράφεις? Εκτός αν πιστεύεις ότι μέχρι πέρυσι (άντε πρόπερσι) όλα λειτουργούσαν στην εντέλεια.
Τουβλάκι - τουβλάκι το χτίζεις. Και ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, έχει το κατάλληλο έδαφος για να ξεκινήσει να χτίζει. Δε χρειάζονται εξάλλου πολλά για αρχή. 4-5 σοβαροί άνθρωποι για να πάρουν τις αποφάσεις και να οργανώσουν τα πράγματα(κι όχι γλύφτες ή YesMister του Κόκκαλη) και στήριξη από τον κόσμο.
Εάν και εφόσον ο κόσμος του Ολυμπιακού στηρίξει την ομάδα (και δε λακίσει τώρα που δεν κατακτήθηκε το 13ο πρωτάθλημα σε 14 χρόνια), τότε τα έσοδα του Ολυμπιακού δεν πρόκειται να πέσουν κάτω από τα 40 εκ. ?, όσες τανζανιές κι αν γίνουν. Και από άποψη ρόστερ, θα έλεγα πως τα πράγματα είναι ακόμη πιο δεδομένα μιας και οι κινήσεις είναι συγκεκριμένες. Μια απόφαση είναι μόνο. Και επιτέλους έφτασε ο καιρός ο κόσμος του Ολυμπιακού να αποδείξει πως θέλει να στηρίζει νέους παίκτες. Γιατί το να λες “αχ και να είχα τον Μέσι” δεν είναι στήριξη στους νέους παίκτες. Στήριξη είναι να υποστηρίζεις να πωληθεί ο Αβραάμ για να παίζει ο Κυριάκος και να ζητάς να επιμείνουν οι προπονητές στο Ντιόγο, όπως επέμεινε ο Καζλάουσκας στον Σχορτσιανίτη. Δεν έχεις την άνεση για να χάνεις από το ρόστερ σου, τόσο σημαντικά κεφάλαια.
Και μεταξύ μας, αν ο Ολυμπιακός φτάσει να κατακτήσει πρωτάθλημα Ελλάδος, δίχως αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου (καθόλου εύκολο μιας και παρασκηνιακώς θα είναι αδύναμος), τότε όχι μόνο ο Κόκκαλης θα ενδιαφερθεί για αυτόν, αλλά μέχρι και ο … Πατέρας!
Αν γίνουν όπως τα λες, λόγω φανέλας και κόσμου μπορεί να αρχίσει σε λίγο καιρό να χτυπάει τίτλο. Δεν έχουμε και κανένα δύσκολο πρωτάθλημα.
Οι ενστάσεις μου δεν είναι στο τι λες, απλά μου φαίνονται κάπως δύσκολα να γίνουν άμεσα σε ένα τόσο άρρωστο σωματείο. Ο κόσμος δεν είναι το πρόβλημα. Αν βγούνε και του πούνε “έχουμε αυτά τα δεδομένα και μ αυτά πορευόμαστε” πιστεύω θα στηρίξει. Εκ των έσω είναι το πρόβλημα. Πως αυτοί οι 4-5 σοβαροί άνθρωποι που λες θα μπορέσουν να σταθούν?
Ερώτηση στον εαυτό μου: Γιατί κάθομαι και συζητάω για τον γαύρο στα φόρουμς??
το γράφω τώρα, για να πω σε κανά εξάμηνο “τα λεγα εγώ”
ο κάρβου έχει σωστό μανατζερ πλαν. όχι μονο για τον ολυμπιακό, αλλά για κάθε ελληνική ομάδα. όταν έχεις διαμορφώσει όμως σαν κόκκαλης 2-3 γενιές πιτσιρικάδων, στοιχισμένων πίσω από το “πρωτάθλημα για πάντα κ με όποιον τρόπο” θα θερίσεις θύελλες. ήδη αραιώσατε κ από αυτό το θρεντ και αν τον οκτώβρη ο γαύρος είναι 5 πόντους πίσω, θα συζητάει ο κάρβου με τον κρισπ εδώ κ ο μιουλ θα μπαίνει στις 5 το πρωϊ πικραμένος κ πιωμένος να ανεμίσει την ερυθρόλευκη σημαία της ολυμπιακοφροσύνης, αλλά να μην απαντάει σε ερωτήσεις.
ο γαύρος είχε πεθάνει από το 08, αλλά μια ο θειος με βάλνερ κ μια ο βάζελος που αυτοφαγώθηκε, του έδωσαν άλλα 2 χρόνια ζωής. ωραία είναι τα πλάνα του κάρβου κ μακάρι να γίνουν για να πάει μπροστά συνολικά το ελληνικό ποδόσφαιρο. απλά όταν έχεις τον πιο εθισμένο (με την κακή έννοια) σε νίκες οπαδό, να δω με τι κοσμο θα εκτελεστεί το πλάνο. συγγενείς κ φίλοι, μιας κ οι πιτσιρικάδες που δεν έζησαν πέτρινα χρόνια, θα μασήσουν με τη μια κ θα βλέπουν μόνο μπριτζ κρικετ κ σκουός…
Κάρβου σόρι, αλλά λες ασυναρτησίες.
Το μόνο που είδαμε σήμερα ήταν ότι έγινε ένα συμβούλιο για να αποφασίσουν να γίνει μια γενική συνέλευση ένα μήνα μετά τη μέρα που θα ξεκινάει η προετοιμασία.
Η οποία προετοιμασία θα ξεκινήσει με προπονητή Μπάντοβιτς εκτός κι αν δεχτεί να κάνει το μαλάκα ο Λεμονής ή στη χειρότερη κάνας Αλεξανδρής.
Εγώ γιατί να δώσω τα λεφτά μου να έχει έσοδα ο Ολυμπιακός?
Μου παρουσίασε κάνα πλάνο να χω κάτι περιμένω?
Ούτε ο πιο αγράμματος δε σκορπά τόσο ηλίθια τα λεφτά του.
Έδιτ:
Δε με νοιάζει να “χώσει λεφτά” ο Κόκκαλης, ούτε να πάμε για πρωτάθλημα του χρόνου. Με νοιάζει να βγει να μας πει “το και το, πάμε σε συντηρητική πολιτική με σκοπό η ομάδα να γίνει ελκυστική για νέους επενδυτές. Γι αυτό επενδύουμε σε νέους παίκτες, περιορίζουμε το μπάτζετ, πάμε στο τάδε μοντέλο διοίκησης”. Αντί όλων αυτών μαθαίνουμε απο δω κι απο κει ότι ο Κόκκαλης φέρεται να είπε…
Επίσης πάει και ο Ερνεστο λένε στα sites, πραγματικά προβλέπεται πίκρα και τη νέα σεζόν. Καρβου ωραία τα λες αλλά πολύ φοβάμαι πως ο κόσμος έχει μάθει αλλιώς, είδες τι έγινε στα play off, με 7,000 εισιτήρια δεν γίνεται δουλειά και σίγουρα και λόγω κρίσης θα πέσουν πολύ και τα διαρκείας, οπότε τα έσοδα του χρόνου θα είναι πολύ μειωμένα. Η ομάδα χρειάζεται ανθρώπους με όραμα και σχέδιο.
@monte
Δεν νομίζω να είναι τόσο θέμα κόσμου και εθισμού στους τίτλους. Αυτό υπήρχε μέχρι τώρα και δεν άφηνε τα προβλήματα να φανούν λόγω των τίτλων. Νομίζω ότι αν πουν στα ίσια τα δεδομένα που υπάρχουν, πετάξουν κανένα “θρύλος και στα δύσκολα” και πλασαριστεί ένα τέτοιο γενικό κλίμα δεν θα υπάρξει μεγάλο πρόβλημα.
Βαζω spoiler για να μην θυμωσει ο chrisp.:lol::lol:
:lol::lol:
πετυχημενα
πες και τιποτα για πατερα, γιαννακοπουλο και ξεκατινιασματα ομως
μια που δεν μου απαντησε κανεις…
[SIZE=“4”]Πρόβλημα υγείας ο Νικλητσιώτης![/SIZE]
Πρόβλημα με την καρδιά του αντιμετωπίζει ο νεαρός άσος του Ολυμπιακού, Γιώργος Νικλητσιώτης, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα ΦΩΣ.
Οπως αναφέρει το ρεπορτάζ, μετά από εσπευσμένη απόφαση του Σωκράτη Κόκκαλη, ο παίκτης θα αναχωρήσει την Πέμπτη (20/5) για τις ΗΠΑ, προκειμένου να εξεταστεί λεπτομερώς, ώστε να διαπιστωθεί πού οφείλεται το πρόβλημα ταχυπαλμίας που τον ταλαιπωρεί.
Ο 19χρονος ανεβάζει συχνά τον τελευταίο καιρό σφυγμούς και τον πιάνει ταχυπαλμία, γεγονός που τον υποχρεώνει να σταματήσει την προπόνηση, ώστε να επανέλθουν οι σφυγμοί του σε κανονικά επίπεδα.
Το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού χαρακτηρίζει αντιμετωπίσιμο το πρόβλημα, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθηση ότι δεν θα τον κρατήσει μακριά από τα γήπεδα.
Ο Νικλητσιώτης προπονήθηκε κανονικά την Δευτέρα (17/5) με την ομάδα του Ολυμπιακού, ωστόσο παραμένει άγνωστο αν θα τον συμπεριλάβει ο Μπάντοβιτς στο κρίσιμο παιχνίδι με την ΑΕΚ.
πολυ αναλυση εχει πεσει περι ολυμπιακου ρε παιδια.καθιστε να δουμε τι θα αποφασισουν τοτε στις 14/6 και αν τα πραγματα δεν πανε καλα τι να πω καλη τυχη στη διοικηση
πιστεύεις ότι υπάρχει “θρύλος στα δύσκολα” ? ειδικά σε άτομα 25 κ κάτω. πότε είδαν τα δύσκολα κ ήταν κ “στα δύσκολα” ??:roll: :-s
ας αναλύσω το σκεπτικό - πάμε να δούμε τι έγινε φέτος
οι γαύροι είναι οι άνθρωποι που βλέπουν περισσότερο τα ματς της ομάδας τους. κ λογικό, αφού συνήθως κερδίζουν. φέτος στραβώνει η χρονιά. αρχίζουν να αραιώνουν. σε όλα τα δύσκολα ματς φέτος διαβάζουμε στο φόρουμ “σιγα μην κάτσω να το δω… ποιος ασχολείται? μπουρδελο τα έκανε ο χοχοχο”. και μετά, συμβαίνει το μαγικό. κερδίζει ο γαύρος (πχ παο); βροχή τα γκολ κ τα ποστ, κ όλοι που είχαν “κάτι καλύτερο να κάνουν” τελικά το είδαν το ματσάκι. χάνει ο γαύρος? σιγή κ “σιγά τώρα τα λεγα εγώ κ σιγά τι έγινε κτλ”, κ στο φόρουμ σφουγγαρίζουμε κ κλείνουμε νωρίς, γιατί δεν έχει κόσμο το μαγαζί κ γιατί να κρατάμε τις σερβιτόρες. :roll:
από άποψη νοοτροπίας θεωρώ πως η επόμενη χρονιά θα είναι μεγάλος πόνος για οποιονδήποτε γαύρο δεν βλέπει μπάλα, αλλά θέλει μόνο να βλέπει νίκες με σπόρια ή χωρίς, βάλνερ ή χωρίς ριζούπολη ή χωρίς… 8)
γνωστός γαύρος φορουμιτης, που δεν ποστάρει πλέον όμως εδώ, μου εξηγούσε ότι δεν έβλεπε πλεηοφφ καθόλου, γιατί ήταν σίγουρος πως ήταν “μιλημένα” να βγει τσουλου ο γαύρος… 8O
με τέτοια νοοτροπία…
Mακαρι να μην εχει τιποτα ο παληκαρος.
Στα της ομαδας τα ειπαμε και τα ξαναλεμε.Προπονητη στρατοκαυλο θελει η ομαδα.
Να βαρανε προσοχες ολοι.Και παιχτες φυσικα.
μου φαινεται σας κοροιδευει ο κοκκαλης ψιλο γαζη…καλεσε εκτακτη γενικη συνελευση λεει ο για τις 14/6…τι σκατα εκτακτη συνελευση ειναι αυτη που ειναι ενα μηνα μετα…χαχα
κετσπάγια