Νομίζω πάντως πως αν το πλασάρει σωστά και τίμια το νέο πλάνο σωτηρία-φτιάχνουμε ομάδα από την αρχή-θρύλος και στα δύσκολα, αυτοί που είναι να πάνε γήπεδο θα πάνε. Το Καραϊσκάκη δεν ήταν άδειο γιατί απλά δεν πάει καλά η ομάδα νομίζω
Εν μέρη συμφωνώ με μόντε πως το θέμα είναι ο κόσμος να στηρίξει, αν και έχω σοβαρές ενστάσεις 1) για τη νοοτροπία των Ολυμπιακών όπως την περιγράφει και 2) για το ότι θα αραιώσει ο κόσμος, τόσο ώστε να μη γεμίζει ούτε το Καραϊσκάκη, όπως έγινε σε άλλες ομάδες που ο κόσμος απογοητεύθηκε όταν εγκαταλείφθηκε ο πρωταθλητισμός. Το Καραϊσκάκη δεν άδειασε ούτε στα πέτρινα χρόνια και τα οποία οι 25άρηδες τα προλάβαμε μια χαρά.
Και μιας και ζήλεψα από μόντε:
http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=690735&postcount=6277
Από τότε σας τα έλεγα!!!
ΥΓ. Είμαι ο μόνος που πιστεύει πως ο Χαριστέας είναι χρυσή ευκαιρία για τον Ολυμπιακό;
Εντιτ: Δε μπορείς να καλέσεις έκτακτη γενική συνέλευση σε λιγότερο από 20 μέρες, από τη μέρα που την αποφάσισες. Κατά τα άλλα, ΚρισΠ έγραψα εξ’αρχής πως στις 14/6 ο Ολυμπιακός ή θα έχει νέο ιδιοκτήτη ή θα πάει στο σχήμα που είπα. Αν είναι να ανακοινωθεί κάτι, τότε θα ανακοινωθεί. Όχι σήμερα.
Μοντε προπονητη ειπαμε.Οχι ταβερνιαρη.
Και μην ανησυχεις για το θρεντ του γαυρου.
Οι περισσοτεροι εχετε περισσοτερα ποστ εδω παρα στα δικα σας θρεντ.
@ Karvou : Ναι.
χρυσή ευκαιρία για τον κόσμο των άλλων ομάδων ειναι να τον δουν στον ολυμπιακό. τι να τον κάνεις όταν έχεις τον κάγκουρα?
επίσης οποιος παίξει τη θέση, θα πρέπει να “σώσει” την παρτίδα του χρόνου. ο χαριστέας κάνει για την αεκ. καίμε τη χρονιά πρώτα κ όταν είμαστε εκτός όλων των στόχων, σου βάζει 20 γκολ.
για τις τρύπες: η εφορία τσέκαρε κ βρήκε καθαρούς μόνο λαρισα, ξάνθη, εργοτέλη. άλλο που το θάψανε…
επειδή ειμαι αεκ κ ξέρω από οικονομικές τρύπες, μην σου κάνει εντύπωση αν όταν πουλήσει ο κόκκαλης, ο επόμενος πει “παίδες έχουμε τρύπα, αρχίστε να μετράτε φωναχτά τις στροφές που ανεβάζει ο ζαιρι, μπας κ πάρουμε καμιά κούπα”.
τις τρύπες δεν τις εμφανίζουν/εξαφανίζουν οι δημοσιογράφοι. την αποκάλυψη των τρυπών διαχειρίζονται. είμαι σίγουρος πως τρύπα υπάρχει, απλά επειδή ο κόκκαλης φέτος πουλάει, στην γαυροντέη το γυρίσανε στο τραλαλα, μπας κ αγοράσει κανείς το μαγαζί…
επίσης δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά το “ο ολυμπιακός έχει γήπεδο” φαίνεται τώρα που ο κάθε υποψήφιος αγοραστής δεν δέχεται να πάρει τον ολυμπιακό χωρίς το καραϊσκάκη, γιατι πάλι βγαίνει στην επιφάνεια πως ο ολυμπιακός δεν έχει κανένα γήπεδο. ο κόκκαλης το έχει.
8O
συμφωνω 100% σε οσα εχεις γραψει σε ολο το φορουμ…
τωρα χαλασε το ποσοστο.
εκτος αν κανεις πλακα…
να χτισουμε με Χαριστεα λοιπον
Δεν κάνω καθόλου πλάκα:
- Είναι έμπειρος
- Αν βρεθεί προ του τέρματος όταν καίει η μπάλα, θα έχει καθαρό μυαλό (κι ας το χάσει)
- Δε θα γκρινιάξει αν είναι πάγκο για να παίζει ο Ντιόγο, ο Ντάρμπι και ο Μήτρογλου που θες να παίξουν για να αυξηθεί η τιμή τους (το πιο σημαντικό όλων μαζί με το 5)
- Είναι γκολτζής. Δεν είναι Σισέ, αλλά τα 10+ γκολ του Ντάρκο που έχασες θα τα βρεις από αυτόν
- Δεν τραυματίζεται (very very important)
- Είναι φτηνός, καθότι ελεύθερος, οπότε από το συμβόλαιο του Όσκαρ που φεύγει φέτος (ελπίζω) μπορείς να τον πληρώνεις
- Βελτιώνει το marketing της ομάδας μιας και είναι γνωστός στο εξωτερικό (μάλλον αμελητέο)
8 ) Αν ο Μήτρογλου κάνει το σήμα “εγώ πάγκο;” ή ο Ντιόγο αρχίσει τα τριπλά πιτόγυρα, τους πετάς στον πάγκο και δε μπορούν να πουν κουβέντα. Βασικός παίζει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής. - Όπως και οι υπόλοιποι παίκτες του 2004, εάν δεν πιάσει στον Ολυμπιακό, δε θα κάτσει στο συμβόλαιο του, αλλά θα αποδεσμευτεί μόνος του (βλ. Μπασινά σε ΑΕΚ) και δε θα έχει πρόβλημα να βρει και ομάδα στη Γερμανία
Ο ιδανικός παίχτης για να χτίσεις, σύμφωνα και με κυρ Νίκο, είναι ο Παπάζογλου
http://www.youtube.com/watch?v=hdD0QRVd6T4
Κάρβου δε με απασχολεί τι έγραψες εσυ αλλά τι (δεν) έχει γίνει τόσο καιρό στην ομάδα.
Το Δ.Σ. έπρεπε να έχει γίνει ακριβώς μετά το 0-0 με την Ξάνθη, η Γ.Σ. ακριβώς σήμερα και να ξέραμε τώρα νέο Δ.Σ. και ανθρώπους που θα ασχοληθούν με την ομάδα.
Το να κάνεις τη Γ.Σ. τη μέρα που ξεκινάει η προετοιμασία με προπονητη και παίκτες που δεν θα ξέρουν καν αν θα παραμείνουν τελικά στην ομάδα είναι ΓΕΛΟΙΟ, πώς να το κάνουμε.
Αλλά έστω και τώρα ας βγει να πει “το και το”. Θάμαι ο πρώτος που θα πάει στο γήπεδο να στηρίξει. Αλλά να ξέρω τι στηρίζω.
Κατά τ’ άλλα μη συγκρίνετε με πέτρινα χρόνια, στα πέτρινα χρόνια μπορεί να είχαμε ένα μπάχαλο στη διοίκηση αρχικά κι έναν άμαθο Κόκκαλη στη συνέχεια αλλά τουλάχιστον και λίγη μπάλα βλέπαμε και είχαμε παίκτες να θαυμάζουμε και να πηγαίνουμε στο γήπεδο για πάρτη τους. Απλά το μπάχαλο στη διοίκηση στερούσε από την ομάδα τη σταθερότητα που χρειαζόταν για να έχει διάρκεια στην απόδοσή της κι επίσης την άφηνε απροστάτευτη στο παρασκήνιο.
Τώρα έχουμε τον Πάρντο που έφαγε 3 γκολ στις Σέρρες, πέναλτι και κόκκινη με Άρη και έπνιξε 1,5 γκολ προχτές. Και μας αρέσει κιόλας, να τον κρατήσουμε!!
Και θέλουμε τον Χαριστέα που τα 10+ γκολ τα έχει, παρότι δεν τα έχει βάλει ΠΟΤΕ στην καριέρα του σε μια σεζόν.
δεν ξερω αν το εχει ακομη αυτο που λες…(Αν βρεθεί προ του τέρματος…)
φθηνος,ναι…
και αυτο με τον ανταγωνισμο σωστο…
για τον οσκαρ δεν το βλεπω να φευγει.
αν ερθει ο βαλβερδε μενει και ο οσκαρ
@ ChrisP
Έχεις δίκιο. Στην Ολλανδία έβαλε 9 και στη Γερμανία το πολύ 8 σε μια σεζόν. Τα 11 γκολ του Μπάρκογλου στο ελληνικό πρωτάθλημα φέτος, δε τα έχει ο Χαριστέας με την καμία…
μοντεκριστο εισαι τελειως λαθος νομιζω στην αποψη που εχεις για τη νοοτροπια του μεσου γαυρου κατω των 25 ετων.παρα πολυ λαθος.
καποιος απο σας που εκανε συγκριση μητρογλου με χαριστεα δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους οι δυο παικτες εκτος ισως απο τον σωματοτυπο.ο μητρογλου ξερει μπαλα αλλα στο ψηλο παιχνιδι δεν ειναι καλος και ο χαριστεας ειναι το ακριβως αντιθετο και στα δυο.
επισης,ειμαι ο μονος που πιστευω οτι ο οσκαρ μπορει να βοηθησει ως μπακαπ ενος βασικου στη θεση του του χρονου?ειναι επιπολαιος,του λειπει η ταχυτητα,αλλα παντα εχει καθαρο μυαλο,σιγουρη πασα,προσπαθει εστω και αν δεν μπορει να δωσει το 100 τοις εκατο του σε καθε ματς και εχει καλη καθετη.
Να πάρουμε και τον Μπασινά, ψήθηκε στην Πόρτσμουθ και είναι ελεύθερος!!
Στη Γερμανία έβαλε 10+ γκολ και ο Μπόρχα, φέρτε τον πίσω τώρα!
Τέλος πάντων, ας πάρει και τον Χαριστέα και τον Γκάμπριελ Άλβες άμα λάχει, αλλά ας βγει να μας πει πρώτα τι σκατά θα γίνει του χρόνου…
Kαταλαβαίνω τι λες και σέβομαι την εμπειρία σου. Πάντως άσχετα αν το χειρίστηκε άσχημα από τη στιγμή που το έκανε, δεν πιστεύω πως ήταν εσκεμμένο (το παιδί είναι γενικά άγαρμπο, το λένε όλοι στον Ολυμπιακό και για το πως παίζει στις προπονήσεις) και θεωρώ πως καλώς πήρε μόνο κίτρινη με δεδομένο πως ο Κάκος ούτε μπόρούσε εκείνη τη στιγμή να καταλάβει τη σοβαρότητα του τραυματισμού αλλά ούτε ήθελε και να βγάλει κόκκινη για φάση που δεν ήταν εσκεμμένη στο 1ο λεπτό.
Κρισπ είμαστε οπαδοί του Ολυμπιακού και κανενός προέδρου του. Όπως σωστά γράφει και ο Τραμπ:
Θα συνεχίσουμε να πηγαίνουμε γήπεδο να υποστηρίζουμε την ομάδα μας, όσους παίχτες καταλαβαίνουν που βρίσκονται. Και να κράζουμε τη διοιήκηση. Δες τι κάνουν οι οπαδοί της Man Utd φέτος.
@Μοντε: Για πιωμένος εντυπωσιακά καλά τα πάω από συντακτικό και ορθογραφία…
Τώρα αν άφησα και τίποτα αναπάντητο, σόρρυ, ως γνωστό υπάρχει ζωή και εκτός φόρουμ για όλους μας, αν ήταν κάτι σημαντικό που μου απευθύνθηκε ας κάνει ένα κόπο όποιος το πόσταρε να το ξαναποστάρει.
Για να καταλάβω.Αν τον άλλο μήνα δεν βρεθούν αγοραστές θα συνεχίστετε με θείο;
Ω ρε γλέντια.
Mule είδα στο youtube (νομίζω στο thread της ΑΕΚ είναι) ότι ο Μητροκάγκουρας δεν κοιτάει καν μπάλα αλλά σημαδεύει τον παίχτη.Πάνε δες αν είναι εσκεμμένο.Δλδ αν του έκοβε το κεφάλι ο Κάκος να μην έδεινε κόκκινη γιατί ήταν το πρώτο λεπτό.Την πέταξες τη, άντε μη πω.
Με εχει φερει στα ορια μου η φετινη κατασταση στον Ολυμπιακο, εγινε και το Δ.Σ. σημερα και τιποτα δεν αποφασισαν… Δεν γραφω κατι αλλο, δεν αντεχεται αυτη η κατασταση… Λυσεις και σχεδιασμος [SIZE=“4”]ΤΩΡΑ[/SIZE]… Μην μας κοροιδευετε και μην παιζετε με τον Ολυμπιακο…
@μιουλη
πιωμένος όχι τώρα ρε συ. του χρόνου. ήμαρτον. μην αρχίσεις από τώρα το ποτό !:lol::lol:
Τέλος πάντων, δε γαμιέται.
Χτες ήμουν τσατισμένος με το ότι δεν είπε λέξη, δε με νοιάζει τι θα κάνει και αν θα πουλήσει.
Μόντε, κάνεις λάθος που λες ότι ο ο κόσμος του Ολυμπιακού δε θα στηρίξει.
Αρκεί να βλέπει μια ομάδα που θα σκίζεται όσο σκίζει και αυτός τα λαρύγγια του.
Mπορεί κ να κάνω λάθος ρε σίγουρα
θα το δούμε του χρόνου.
πάντως φέτος σαν φορουμογαύροι παραμασήσατε (καλά όχι εσύ) με τα αποτελέσματα.